Изневярата и поредното разбито семейство.

• 21 128
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Толкова жалко и нелепо звучиш. А ти? С децата ли ще го цакаш? Какво му даде и не му даде, та отиде при друга?
Никой не ти е длъжен -  нито да те обича, нито да остане до теб, защото ти така искаш.
Не бих използвала децата си за да цакам някой. Нямам спомен да съм споменала, че искам някой да остане с мен.

# 256
  • София
На колко от вас половинките имаха доблестта да кажат: "Срещнах друга, съжалявам, обичам я"
[/quote

Моят, моят!
Пак казвам, съжалявам , че се случи, когато трябваше да бъдем най-щастливи с първото ни желано и чакано дете, но съм щастлива, че приключихме, че запазихме такива отношения и заради това, че имаше достойнството да не ме лъже го уважавам и до  днес.
Отивам да чета останалите коментари

# 257
Продължавам да си мисля, че частта с телефонното обаждане от любовницата е съчинено. Може би е сценарий , роден в главата на Ламичка,  не знам.  Иначе, ако мъжът на Ламичка,  в момента мисли  с долните си части,  уведомяването на съпруга на изгората му, ще го закотви при нея, и без да е имал подобни намерения. Та Ламичке, да приемем историята за достоверна , ако си искаш келеша обратно, по-добре не звъни на никого.  Приеми си го и след някоя и друга година, под друго име сигурно, пиши за поредната му тръпка.

# 258
Интересно как вие, които не познавате съпрузите, чувствата им, живота им, желанията им, миналото им, конкретната ситуация и най- вече не сте на мястото на никой от тях, как давате съвет да го напуска, че я бил напуснал, че дори знаете подробности за изневярата, знаете за чувствата на съпруга към любовницата, знаете кое е най- добре за съпругата??? Странно е  как хората имат права над живота на другите! Отправяте квалификации и  дори сте сигурни, че той е сложил край. Убедени сте кое е  най- добре за жената. Странно, но  е факт. Много от вас не знаят какво  е семейство или да обичаш лудо. Много от вас не знаят какво е повече от 17г брак и  как се запазва до 17г! Много от вас нямат и  брак, което е  различно от съжителство дори и да има дете. Аз и давам кураж, ако го обича (със сигурност е така и той още я  обича) да не слага край на брака си. Не е срамно да простиш, да продължиш и да преглътнеш. Всичко е нормална човешка реакция.
Преди години бях с друго име в този форум и съжалявам , че послушах съветите на хората от форума, защото само ми навредиха.
Не е срамно да прости ,за своето благо и  благото на други хора! Срамно е  колко потребителки от форума са били любовници или в момента имат любовник...Не конкретизирам никой.
.     Адмирации това е и моя съвет към авторката.Успех и дано успеят да съхранят Семейството си

# 259
Ама чакай сега,защо да го играя добрата самарянка? Тя помислила ли е за моето семейсто и деца? Хич не ми пука,че няма да съм по-добра от нея ако кажа на мъжа й.Такива хора така си вземат поука евентуално.  И пак питам,защо подяволите трябва да й се размине?

Щото,ако сами не си слагаме спирачки на простотията и злобата,няма кой друг
И щото любовницата има деца.
Ако нямаше - тогава е друга бира

п.п.Абе в крайна сметка,всичко опира до съмосъзнание и всеки си шета на акъла,но да изземвам фунцкиите на Бог и да раздавам възмездие и справедливост..тъпо..
На Коледа и Великден се късате да ходите по църкви,а през останалото време забравяте дори за елементарните християнските ценности..
„Не съдете, за да не бъдете съдени“ (Мат. 7:1).

# 260
Има хора - предпочитат да останат закопани в брачната институция, без дори да споменават думата отношения, робуват на лудата, патологична и обсебваща “любов”.
Добрата новина е, че науката се развива и в това направление, и вече е факт - обективна  диагностика и визуализация на параметрите на психологическа съвместимост между партньорите.
Simple Smile

# 261
Ама чакай сега,защо да го играя добрата самарянка? Тя помислила ли е за моето семейсто и деца? Хич не ми пука,че няма да съм по-добра от нея ако кажа на мъжа й.Такива хора така си вземат поука евентуално.  И пак питам,защо подяволите трябва да й се размине?

п.п.Абе в крайна сметка,всичко опира до съмосъзнание и всеки си шета на акъла,но да изземвам фунцкиите на Бог и да раздавам възмездие и справедливост..тъпо..
На Коледа и Великден се късате да ходите по църкви,а през останалото време забравяте дори за елементарните християнските ценности..
Функцията на Бог бих взела ако тръгна да я убивам! Не съм и видяла,чула,усетила справедливост да раздава.

# 262
Интересно как вие, които не познавате съпрузите, чувствата им, живота им, желанията им, миналото им, конкретната ситуация и най- вече не сте на мястото на никой от тях, как давате съвет да го напуска, че я бил напуснал, че дори знаете подробности за изневярата, знаете за чувствата на съпруга към любовницата, знаете кое е най- добре за съпругата??? Странно е  как хората имат права над живота на другите! Отправяте квалификации и  дори сте сигурни, че той е сложил край. Убедени сте кое е  най- добре за жената. Странно, но  е факт. Много от вас не знаят какво  е семейство или да обичаш лудо. Много от вас не знаят какво е повече от 17г брак и  как се запазва до 17г! Много от вас нямат и  брак, което е  различно от съжителство дори и да има дете. Аз и давам кураж, ако го обича (със сигурност е така и той още я  обича) да не слага край на брака си. Не е срамно да простиш, да продължиш и да преглътнеш. Всичко е нормална човешка реакция.
Преди години бях с друго име в този форум и съжалявам , че послушах съветите на хората от форума, защото само ми навредиха.
Не е срамно да прости ,за своето благо и  благото на други хора! Срамно е  колко потребителки от форума са били любовници или в момента имат любовник...Не конкретизирам никой.
Според мен преувеличаваш много.
Първо - никой тук не се има за последна инстанция, още по-малко да влияе по някакъв начин на нечии чужд живот. Пусната е темата, навярно за удушник на самата авторка, но никой не и казва направи това и това на живот и смърт. Всеки просто си казва мнението, както самата ти.
Ако ти самата наистина си взимала някакви съвети от анонимни хора, които дори не можеш да си сигурна дали са реални, във форум.....ами нямам думи просто, изключително незряло.
Второ - каква е разликата между брака и съжителството на семейни начала, освен чисто юридическа? Да, не е малка, но тук по-скоро става въпрос за чисто емоционалната гледна точка.
Ако се стигне до развод и авторката пусне такава тема, тогава вече бих се съгласила да почерпи опит от минали през това, тъй като разводът вече е формален и практиката при всички в повечето случаи е една и съща...но съвети за живота да приемаш като чиста монета от анонимен форум си е направо смешно. Не е като да попиташ коя маска за коса препоръчват съфорумките.

# 263

Функцията на Бог бих взела ако тръгна да я убивам! Не съм и видяла,чула,усетила справедливост да раздава.

Нима  функцията на Бог е да убива?
Щом за теб основният акт  на Бога е да убива,нищо чудно ,че си готова с лека ръка да съсипваш детски животи

Както и по-горе казах..Всичко опира до самосъзнание и душевност

п.п.Но си права за едно...Не би било раздаване на справедливост, а  отмъщение .

# 264
Много моля, разводни се темата!
Престанете с глупавите драсканици и нека Ламичка, да поиска заключване на темата!
Повече няма с какво да сме и полезни!

# 265
Що да се е разводнила?

Обсъждаме евентуална мъст от страна на измамената съпруга (при това не за първи път в подобна тема и винаги има жени готови да постъпят точно така)

# 266

Нима  функцията на Бог е да убива?
Щом за теб основният акт  на Бога е да убива,нищо чудно ,че си готова с лека ръка да съсипваш детски животи

Както и по-горе казах..Всичко опира до самосъзнание и душевност

п.п.Но си права за едно...Не би било раздаване на справедливост, а  отмъщение .
Вярата в Бог и неговите функции няма да коментирам. Всеки вярва в каквото пожелае. Лично аз не съм особено вярваща и няма нужда да обяснявам защо,не вярвам в "неговите дела". За това за мен не е раздаване на божия справедливост,а точно отмъщение Simple Smile Пак казвам,който си е създал деца да си мисли за тях. Аз за чуждите не мисля,имам си мои. Това обаче не означава,че до известна степен не се съобразявам с някой деца- роднини или на близки приятелки. За мен има разлика Simple Smile

# 267
Ми, действай, де. От какво те е страх,  ще си нахраниш злобата и ще се поуспокоиш.
За кратко.

# 268
Няма чужди деца. Утре с тези деца ще си в едно общество и ще контактуват с твоите деца. Каквото може да се спести на деца - по-добре да се спести. Не е нужно да газят в лайната на възрастните заради 5 минути удовлетворение на долнопробна отмъстителност.

# 269
Разберете на първо място, че няма и полза да го направиш - само вреда, нищо друго. За какво ти е?

Общи условия

Активация на акаунт