Изневярата и поредното разбито семейство.

• 21 115
  • 285
  •   1
Отговори
# 270

За това за мен не е раздаване на божия справедливост,а точно отмъщение Simple Smile

Всеки с душата си...

п.п."С какъвто аршин мериш, със същия ще те отмерят”

# 271
Ми, действай, де. От какво те е страх,  ще си нахраниш злобата и ще се поуспокоиш.
За кратко.
Разберете на първо място, че няма и полза да го направиш - само вреда, нищо друго. За какво ти е?
Така,първо за неразбралите-това не се случва на мен,аз не съм авторката! Казвам си мнението. Другото което е,не обичам подобни изказвания "разбери че няма полза...." ,Всеки вижда смисъл и полза в различни неща. За теб няма,за друг има,за трети не е ясно още и т.н. Аз изказах своето мнение,като не задължавам никого да мисли като мен! Ако има хора,които правят неща по съвет на някого от форум... Проблем има,обаче не мой! Пускайки тема,пост или каквото и да е в публичното пространство,трябва да си готов за всякакви мнения. Аз не мисля,че се карам с някого тук,не обиждам и хората които мислят различно от мен. Както и не съм засегната от вашите коментари. Моето мнение е такова,независимо дали се харесва или не. Това няма да го промени. Когато съм убедена в дадено нещо,няма такава сила която да ме разубеди,камоли във форума. Аз съм права за себе си. За себе си! За някой от вас е грешно,ок приемам вашето мнение и до там. Фокусирайте се върху авторката Simple Smile

# 272
Разбира се, но то наистина няма полза - ще си излееш яда, но после...? Никъде няма и 1 плюс. Това че някакъв измамен мъж ще страда, не само аз, на мен лично грам удовлетворение не би ми донесло.

Самата аз не съм била в такава ситуация - в нашия случай новата изгора беше малка и съвсем свободна Simple Smile Дори да бих искала да се оплача на родителите й, те щяха да ме изгонят сигурно, понеже бяха напълно съгласни и подкрепяха напълно връзката на дъщеря си с женен мъж с деца Simple Smile

# 273
Разбира се, но то наистина няма полза - ще си излееш яда, но после...? Никъде няма и 1 плюс. Това че някакъв измамен мъж ще страда, не само аз, на мен лично грам удовлетворение не би ми донесло.

Самата аз не съм била в такава ситуация - в нашия случай новата изгора беше малка и съвсем свободна Simple Smile Дори да бих искала да се оплача на родителите й, те щяха да ме изгонят сигурно, понеже бяха напълно съгласни и подкрепяха напълно връзката на дъщеря си с женен мъж с деца Simple Smile
Е това вече говори какви родители възпитават тези хора! Колко трябва да си сбъркан,че да подкрепяш подобно нещо? Може би дъщеря им е имала финансова изгода,та за това я подкрепят? Не знам,това също не го разбирам.

# 274
Да, в този период бившият ми мъж разполагаше с наистина много пари. Предполагам, че за нея това е било шестица от тотото Simple Smile А във фейса се въртяха едни снимки как родителите на момичето ходят заедно с тях по някакви излети и почивки - щях да повърна, като ги гледах тогава.

Отсега обяснявам на дъщеря си, че само най-изпадналите жени се хващат с женени мъже с дете/деца - силно се надявам никога да не е толкова глупава, като порасне.

# 275
Ооооо,то за това. Харесвало им е да ги водят по почивки Simple Smile  Това хубав пример за това,как хората мислят за собствените си деца. Хора на възраст,достатъчно зрели и видяли не малко от живота,а подкрепят дъщеря си да разваля семейството на мъж с деца. Едва ли тези хора са мислили за твоите деца.

# 276
Със сигурност не Simple Smile Но за своето дете са най-добрите родители според тях Simple Smile

# 277
А още по-изпадналите реват по форумите, че са им изневерили, информират мъжа на любовницата, натирват мъжа, женят се повторно и ненавиждат децата от бившата.

# 278
Всеки може да прави каквото си иска, такъв е живота - всеки се спасява както може. На мен като бях в криза, не ми се пишеше никъде, прописах, около 6 месеца след развода, когато всичко ми беше зад гърба. Но съм сигурна, че по-добре да пишеш и да споделяш, отколкото да го таиш в себе си - даже и психолозите така казват Simple Smile

# 279
Ама се разбра поне защо давате такива съвети . Май поне 90 процента
тук са разведени преживели сложни житейски изневери . Оказа се права онази съфорумка започваща с "а" Smile

# 280
Причината за развод не е само изневяра, но единици са тез, осмелили се да приключат отношения  поради други обстоятелства,  нагласи и желания.

# 281
Авторката ще се появи ли ?  Какво стана?

# 282
Авторката май ни изпързаля. В отговор на по-горен коментар-аз не съм разведена и не съм преживявала (към момента) подобно нещо,за другите коментиращи не зная.

# 283
На авторката може да не и е до писане в момента.

# 284
Житейските изневери са много прости и хич не са сложни. Simple Smile И да, обикновено са продиктувани от други разминавания. Трудно е 20 години да гледате в една и съща посока с някой друг човек. Най-важното е да сме здрави - това е моя извод от всички подобни ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт