Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 7

• 53 445
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Амарети, а разбра ли се каква е била причината за тази загуба в 14г.с?

# 376
  • София
Здравейте момичета,
понеделнишки да ви наръся babydust7babydust7babydust7
Пухче, стискам палци за днешното ЧХГ Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Успешна и късметлийска седмица за всички babydust7 babydust7 babydust7

# 377
  • тук-там
Как изведнъж плъзнаха добрите новини в темичката Simple Smile Хубава седмица от мен!

# 378
Амарети, а разбра ли се каква е била причината за тази загуба в 14г.с?
Не, така и не се разбра. Направих всички възможни изследвания и на себе си и на плода, но уви... Сега съжалявам, че в началото не настоях да се направи ПИД. Първите два опита правихме с тридневки. На третия опит поисках след размразяването да изчакаме до петия ден. Док се съгласи. И двете Е оцеляха и за мен това беше знак, че са качествени.

# 379
Как изведнъж плъзнаха добрите новини в темичката Simple Smile Хубава седмица от мен!
От прашеца на Джиджи ще е!
При мен днес 17-ти ден -2132 чхг
         от петък, 14-ти ден-- 502.65
Въпреки съветите ви да не се бода повече, не издържах, но вече край (дали?)  Запазих си час за идния понеделник, тогава би трябвало да влизам в 7г.с. Не ми се ходи по-рано, за да си спестя "има-няма"

# 380
Чудесни новини от Пухче и Амарети!
Споделете при кои доктори успяхте.

# 381
Аз - в Биотекском,  Киев

# 382
Страхотни новини, Пухче!
Моите опити бяха при д-р Владимиров, София.
Успешна седмица, момичета!

# 383
  • София
Ехааа Пухче, чудесно ЧХГ - отпусни душата. Понеделник е идеално за преглед, сакче ще видите със сигурност, пък може и две Yum

Дано съм повлекла крак, всички ще имате късмет и ще се преместите от тази тема  babydust7 babydust7 babydust7

# 384
  • На остров
Взимам си от прашеца !
Пухче чудесни резултати !

# 385
Пухче, Амарети, продължавайте все добри новини да носите и с вълшебен прашец да ни ръсите!
Джиджи, провъзгласена си за главна фея на форума!

# 386
Нещата при мен леко се раздвижиха. Мина първичният ми преглед. Пуснах си изследванията за кариотип и пълните имунологични. До две седмици всичко ще е излязло.
Лошото е, че ми предстои оперативна хистероскопия. Трябва да се махне адемиозно образувание. Жалко, че тази година при толкова лекари ходих, а никой не разбра какво ми има.

# 387
 Да, жалко е, че досега не са разбрали. Хубавото е, че някой вече все пак е разбрал 😊

# 388
morning7, дано всичко да се нареди! Късмет! Hug
Пухче, пусна ли изследванията за тромбофилия?
Моите бяха готови чак след 20 дена.

# 389
Душковци, в 21 или 22 часа се спираше приема на вода и храна преди пункция?

Общи условия

Активация на акаунт