Зимата още е далече, с трепет чакаме февруарското човече!

• 34 670
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Много хубави новини в темичката , супер! 😊
На мен нещо не ми е добре от следобяд, на моменти ми прескача сърцето, като дишам и го усещам. Много е стряскащо. Чудя се да не е нещо от НМХепарин, от инжекциите, но пък съм така от следобяд, а по принцип ги слагам вечер.
Ох дано изкарам спокойна нощ и утре да съм по-добре.

Аз доста често си имам прескачания и все едно не мога да дишам..смуча по половин валидол и чакам да отмине. Но е  възможно и от хормоните нещо.

# 571
Браво за всички хубави новини, много се радвам за вас!
bambucha, при мен стана същото каквото описваш. Останах много озадачена какво е това чудо. Беше точно като парче силикон, никога не съм имала нещо подобно. Случи се еднократно обаче, а и сравнитело доскоро бях слагала глобули и предполагам, че беше нещо от тях, не знам и аз.
Цяла седмица лежа и днес мръднах с майка ми наблизо до един магазин. По принцип съм с ниско кръвно, откакто съм бременна - съвсем. Та явно ми падна кръвното, стана ми много лошо, причерня ми..и понеже бяхме на улицата, а аз не бях в състояние нито да ходя, нито дори да гледам, се наложи да легна на земята. Изкарах акъла на майка ми и околните. Наложи се мм да идва да ме прибира, макар че не бях много далеч от вкъщи. Големи жеги са, така че мамите с по-ниско кръвно да внимават много. Особено опасно е ако сте някъде сами. Радвам се, че имаше някой с мен, че иначе не знам. Все нещо трябва да ни държи в напрежение явно, няма спокойствие.

# 572
Здравейте, момичета!

Само какви хубави новини чета, честито на всички мами и от мен!

Дойде ред и аз да се похваля. Преди 2 часа бях на ФМ заедна с малкия и държа да подчертая, че беше много крив. Влязохме вътре и момента в който видя бебо замлъкна и гък на каза цели 30мин. 😊😊😊 Сякаш разбра кой вижда!  Та докторката каза, че е много доволна и няма забележки! Всичко било перфекно и нищо не я притеснява! Каза ми, че 80% ще имаме още едно момченце! 😁😁 Общо взето все хубави новини! ❤❤❤ Само здрави и хубави бебета да има! И някой спомена, че февруари май ще е мъжкия месец... е така ще е май! А Пирнцесите ща са на почит! 😊😊😊

# 573
И аз съм с ниско кръвно,даже припадах няколко пъти след кръводаряване преди време и сега си знам и се пазя много от жегите.Какви са тези глобули,нещо превантивно ли?

# 574
Аз също съм с ниско кръвно, може би и заради прогестерона, с който се тъпча но винаги съм с висок пулс и често имам сърцебиене. Иначе ходя на частно много преди да забременея и продължавам( имам голямо доверие на лекарката си и докато тя не ме види, не се успокоявам), ходя и от 9 седмица на ЖК, за да използвам микробиологиите и ехографите, които се полагат( сега живот и здраве края на месеца ще ходя за трети път), а и от там ми дават болничен, но това е защото карам рискова бременност. Иначе може да се ходи и само на едно място Simple Smile

# 575
Здравейте, мина и моят преглед в Надежда при онкогинеколожката. Пуснаха ми цитонаназка и микробиология. Във вторник като излезнат резултатите назначават дата за серклаж. Доволна съм от прегледа, защото онкогинеколожката веднага извика да ме прегледа и д-р Христов и се разбрахме че най-подходящ е серклаж ETCO и шийката не е скъсена прекалено много.

# 576
И аз съм с ниско кръвно,даже припадах няколко пъти след кръводаряване преди време и сега си знам и се пазя много от жегите.Какви са тези глобули,нещо превантивно ли?
Да, уж. Имам някакво упорито течение, което притеснява док, но МБ пускам 2ри път за месец и все е чиста, не се изолира нищо. Тя каза, че може да са някакви анаеробни бактерии, които извън сррдата умирали и не се хващат на МБ. Или просто си имам течение, имах и преди бременността и все нищо не откриват.

# 577
Здравейте и честито на всички за хубавите резултати! Все така хубави новини да споделяме всички.

Аз да се похваля. Днес ми беше първия час на йога за бременни и съм много доволна. Харесва ми много и определено хем психически се концентрирах много позитивно за бременността, хем и физически се почувствах по-свежа.... някой от вас ходи ли вече?

# 578
Аз тръгвам от другата седмица Simple Smile или поне така се надявам.
Очаквам да ми се обадят и за йогалатес за бременни в района.
Много е трудно с часовете, не всички бременни са си вкъщи, а занятията са все от 10 нататък...

# 579
Добро утро.Спорта не е моето нещо,добре че съм с хубав ген и все около 50-е се въртя,сега очаквам около 25 кг. да кача.
Будите ли се нощем до тоалетна?Спя с тапи и по цяла нощ без проблем,не сънувам нищо,или рядко,но от няколко нощи по 3 пъти ставам.Не ми се мисли след няколко месеца сигурно ще спя в тоалетната вместо да ставам по 100 пъти.

# 580
Добро утро , дами с красиви кореми 😘 моето коремче расте за месец съм със седем сантиметра нагоре , вашите как са ?!?
За ниското кръвно и аз не смея да излизам сама , защото и преди да забременея си падах като талпа понякога .
Вечер ставам по два или три пъти до тоалетната , но за едно денонощие изпивам по 6-7 литра вода , и по една малка биричка от време на време и смятам че е нормално .за сутрешното ходене в тоалетната ми помага много кафето , засега нямам проблем с това точна като часовник .
Радвам се на всички които са били на преглед и бебетата са добре , днес и ние ще видим колко са пораснали нашите . Чакам тая среща с нетърпение , но май мъж е по нетърпелив и от мен , снове като совалка и мрънка да се оправям и да тръгваме ... А аз се лигавя още с кафето , после и душ трябва да си вземам и ....
Благодаря на всички които ми отговориха за тъпия въпрос за следенето и бъдещата ясла на децата , знаех си аз че на тая личност не трябва да и вярвам ...
За спортуващи мами , преди това ходили ли сте на йога ?!? И аз искам но никога не съм ходила и не знам дали е подходяща за мен.
Ох липсва ми катеренето на планински върхове , сега в приключението за рождения ми ден за пръв път ги гледах само от долу ....
Спорен ден , ще пиша след прегледа 😀

# 581
Усмивке, аз досега не бях ходила. Препоръчаха ми курса (акушерката и приятелки). И аз като теб първо се чудих, но попитах дали може да ида веднъж пробно и така отидох вчера и наистина много приятно изненадана се прибрах.

# 582
Аз съм от няколко седмици отново активна физически. Ходя на фитнес, плуване, тренирам в нас и колело карах дори. Днес съм на пилатес за бременни, а понеделник на йога. Чувствам се добре като нормален човек. Корема ми си го виждам растящ уж, но с дрехи не ми личи. Някак разпределено е и на паласки и малко коремче. Днес съм с една мини дънкова пола и как ще кажа, че съм за пилатес за бременни не знам.

# 583
аз също не съм ходила никога на йога, но мисля да опитам определено Simple Smile
за ставането през нощта, до около 12 седмица май май си спях в тоалетната, сега от 2 седмици е по-добре, дори има нощи в които не се будя въобще.
Бях се енергизирала за 2 седмици и сега пак ми падна тонуса. Дали заради хапчетата за кръвно (свалят го а аз не съм свикнала) или си е от бременността, нямам идея, но ми омръзна да се влача като дроб...
За коремче, ми де да знам дали въобще имам... аз и преди си имах тумбак и сега пак така, според мъжа ми имам ама аз не съм много сигурна.
Хубав ден на всички, а на Усмивка пожелавам вълнуваща среща с бебоците.

# 584
Да се включа и аз. За спорта - досега не съм спортувала, иска ми се да пробвам нещо през бременността, но засега е изключено. А и док ще ме убие ако чуе.
На 21 ми е жк и ще видим как върви коремчето. Със сигурност е мръднало напред, но май не с много. Главно аз си го виждам. А и от голямо значение е кога съм ходила до тоалетна Joy понякога като не ходя по 4-5 дни и определено става силно забележим. Ще видим като го измерят какво ще покаже метъра.
А буденето нощем е задължително. Поне по веднъж ходя до тоалетна, но и иначе много се будя, въртя, с две думи изобщо не спя спокойно ама така ще е явно.

Общи условия

Активация на акаунт