Зимата още е далече, с трепет чакаме февруарското човече!

• 34 661
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Аз вече съм с корем, видим, зависи обаче от дрехите, с някои личи, с други не. За спорта, аз много искам, обичам движението, но май няма групи и предния път така беше. Сигурно ще правя вкъщи. Иначе с кучо всеки ден разходки правя, активна съм и покрай децата, въобще не обичам да бездействам

# 586
  • София
Как не се сетих по-рано да измеря тумбака. Засега само снимам през 2-3 седмици. Иначе определено е пораснал. Предполагам това че ми е втора бременност е от значение. От известно време ходя все с широки блузи, но май скоро ще вадя и бременните 😀

# 587
Аз съм мързел по-принцип, но ми се иска сега да се запиша на нещо. В нашия град не знам дали има йога, но на едно място намерих гимнастика за бременни. Някой има ли идея какво е?
 Честно казано издивявам вече, от март съм безработна, ако не беше станало бебето щях да си търся работа. Ще стартираме наш бизнес, но и там се случват бавно нещата и май докато стане ще съм в 6-7 месец. Сигурно после ще се радвам, че съм си починала добре през бременността, но сега много ми се ходи на работа Grinning

# 588
На мен сякаш не ми се вижда пораснал корема, но аз съм си пълна по принцип и още повече след всички терапии. Жалко, че не се сетих за снимки или измервания по-рано.
Колкото до спорта - за съжаление не съм била активна преди това, но сега ми се иска да добавя някаква активност в ежедневието си ,защото по цял ден седя на работа. Лекарят ми каза да се разхождам повече. Може би бих танцувала, но какви ли танци биха били подходящи за бременни...

# 589
Етървата ходеше на аеробика за бременни,предимно упражнения и дишане са били.Аз предпочитам да посетя курс за подготовка за раждане,нямам търпение да разпитам при следващия преглед.Разходки обичам и ще си правя дълги до последно,килограмите не ме притесняват,по скоро умората и самата тежест.На мен си ми личи,2 см съм качила около пъпа,направих си снимка като разбрах в 5 седмица,всеки месец ще си правя и накрая колаж за спомен.Днес разбрах и че братовчедка ми е бременна,тя ще е априлка,жалко че е далеко,щяхме да сме голяма атракция с коремите.Има усещане за момиче тя,но е рано още при нея.Ох,днес само хубави новини и семейна вечеря ме чака без да готвя и чистя,абе страхотен ден е днес.Пожелавам ви и на вас прекрасна вечер 🍼

# 590
Мишленце, АК "Зебра" и "Естествени идеи" имат много добри курсове за подготовка за раждането.

# 591
Малкият ми бяс ме удари в корема, играеше си с деца и въобще не се усети. Той често е като слон в стъкларски магазин и многократно съм обяснила да внимава. Не ме боли, засега нищо няма, дано не стане някоя беля, но тези от вас, които имат малки деца да имат едно наум и да се пазят

# 592
Малкият ми бяс ме удари в корема, играеше си с деца и въобще не се усети. Той често е като слон в стъкларски магазин и многократно съм обяснила да внимава. Не ме боли, засега нищо няма, дано не стане някоя беля, но тези от вас, които имат малки деца да имат едно наум и да се пазят
И да се пазя, и да обяснявам, пак съм си отнесла 3-4 неволни удара досега. Няма страшно. Wink

# 593
  • Пловдив
Zlatna.ribka, бебето е добре предпазено от околоплодните води и едва ли ще му стане нещо. Така или иначе, на твое място сигурно щях да изпия едно но шпа за собствено успокоение.
С миналата бременност ходех и на аеробика за бременни и на йога за бременни и определено ми харесваше и се чувствах добре. Аеробиката си беше с добра интензивност, а йогата имаше много добри упражнения за разтягане. Дихателните техники също са много полезни и влизат в употреба и за самото раждане.
Ще потърся пак някакви подобни “спортни” занятия за бременелки.
Днес бях на жк. Дадох кръв и урина за изследвания. Всичко с бебка е наред. Държеше си ръчичките Simple Smile

# 594
Вие за удар от дете, аз притеснено питах лекаря, ще стане ли нещо на бебето, ако кучето ми скача на корема. Той сериозно ме попита, колко е голямо. Признах го, че не се изхили, като му казах 1.5 кг. Grinning Даже сериозно ми обясни да не се притеснявам. Joy

# 595
И моето куче ми скочи отгоре, обаче е 14кг, въобще мъжката част вкъщи е една внимателна ... хахаха то твоето тежи, колкото моята чанта 😋🤣😂

# 596
  • София
Здравейте , въпрос към всички .. вие усещате ли вече бебето да рита ? Знам че има мами който са по-напред от мен аз съм в 14 г.с. ,но ми се стори че го усетих няколко пъти

# 597
Здравейте , въпрос към всички .. вие усещате ли вече бебето да рита ? Знам че има мами който са по-напред от мен аз съм в 14 г.с. ,но ми се стори че го усетих няколко пъти

Аз съм в 15+4дни, струва ми се на моменти, че го усещам, но не съм 100% убедена. Миналата бременност го усетих доста късно (20г.с.), но нямаше никакво съмнение.

# 598
Аз съм 16+5 (според последен преглед) и също мисля, че на моменти усещам бебето, но не знам дали е ритане или просто как мърда. Обаче и аз не съм напълно убедена, за първи път ми се случва. Но за момента не мога твърдо да кажа, че съм го усетила.

# 599
Аз съм 14гс и го усещам, не постоянно, само в определени пози, като се свия основно, но съм убедена. И предните две от рано ги усещам, та си знам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт