Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (77) - август'2018

• 106 216
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 215
Днес Куинс трябва да публикуват печеливши!
Дано някои да се похвали от нас!
То само  по 1 Барбарони и 1 кувар за кого ли по напред. Ако не ни изпреварят фамилиите.Късмет на всички!🍀🍀🍀

# 1 216
Аз имам драма със Спиди - изгубили са дирите на Слушалките , които спечели детето в играта с талантите Triumph Една седмица се ядосвам с тях вече и няма резултат. Чух се с дамата, която е изпратила наградата и жената се извини, макар да няма никаква вина за случилото се. Каза , че няма проблем да изпрати нови. Евала за отношението

# 1 217
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Обади ми сега едно много мило момиче за данните за слушалките от Спаркса.Разбрахме се да ги пуснат до офис на Спиди,защото ще изчезвам към морето.Попитах и за бележката за НАП.Каза ми,че за тях нямало Thinking Не се декларирали и били от друга игра.Ще видя какво ще дойде.

# 1 218
  • при късмета
Браво на кока кола. Събират данни когато трябва и когато не трябва, дори с протоколи и декларации за получени награди, а нямали право. Имам издадена служебна бележка от тях за фотоапарата, та току виж като ми остане време съм драснала един сигнал до КЗЛД. Тяхното е правен парадокс

# 1 219
Във връзка с новата игра на Кока Кола... Сестра ми познава регионалния дистрибутор, карах я да пита за промоционални бутилки кога ще зареждат в магазините в нашия регион. Той проверявал, защото не знаел за такава игра. Звъннал й преди малко, казал, че на национално ниво няма такава игра. Доста се озадачих...

# 1 220
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Данни ми искаше само да си потвърдя имената и адреса..........нищо друго.Аз затова попитах и за бележката.Някой в темата писа,че са на цена 49 и нещо.А и в играта си пишеше,че сад 30 лева и трябва ЕГН.

# 1 221
Хайде, излязоха печелившите за морско приключение на MYSPARX.
Миро Пенев май пак заминава на почивка ?!?!?
Това просто не е истина!!!

1.Иван Чокоев xxxxxx3263
2.Светлана Колева xxxxxx26244
3.Иван Добринов xxxxxx2233
4.Vladimir Raychev xxxxxx8441
5.Milen Milev xxxxxx5734
6.Станислава Стоянова xxxxxx4726
7.Владилена Георгиева xxxxxx8114
8.Krasimir Vasilev xxxxxx6592
9.Petya Marinova xxxxxx0599
10.Мирослав Пенев xxxxxx8299
11.Milen Atanasov xxxxxx1764
12.Ивайло Стоянов xxxxxx3344
13.Стойчо Наков xxxxxx8942

# 1 222
Звънях на Кока-Кола преди малко. Не знаеха, че приложението не работи на iPhone. Казаха, че ще уведомят организатора на играта и ще ми се обадят.

От кола ми се обадиха да им пратя писмено обяснение на проблема. Grinning
Та им писах. Сега пък чакам писмен отговор.

# 1 223
  • Сандански
Нещо няма игри, но то е май заради многото мрънкане към организаторите и на тях им омръзна да се занимават с глупости, то остана ли нещо да не е смрънкано Joy

# 1 224
  • при късмета
Нещо няма игри, но то е май заради многото мрънкане към организаторите и на тях им омръзна да се занимават с глупости, то остана ли нещо да не е смрънкано Joy
Нямаше да се мрънка, ако нямаше основания. Ако пък не им мрънкаме на организаторите за нередности, то изобщо няма смисъл да играем

# 1 225
  • София
Някой знае ли какви са тези неща на стойност 0 лв.?
https://www.get.bg/stoki-do-999.html?dir=asc&limit=80&order=price

# 1 226
Спомням си, че преди години имаше един сайт, който даваше дребни подаръчета (единственото условие беше да е само един подарък на адрес), но пращаха само по еконт и за сметка на получателя. Но там бяха наистина дребни неща, в случая сигурно има някакво по-сериозно условие, за да се получи подарък..

# 1 227
Игра с покупка на Нивеа и ДМ за робот - прахосмукачка:
https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/promo

# 1 228
Някой знае ли какви са тези неща на стойност 0 лв.?
https://www.get.bg/stoki-do-999.html?dir=asc&limit=80&order=price

Според мен, който успее да си ги поръча и получи потвърждение, че ще му ги доставят на цена 0,00 лева не би трябвало да получи отказ.

Все пак никой не е виновен че имат бъг в сайта и имат 20 артикула на цена 0.00.

Само те са си виновни и трябва да си понесат отговорността.

# 1 229
Хайде, излязоха печелившите за морско приключение на MYSPARX.
Миро Пенев май пак заминава на почивка ?!?!?
Това просто не е истина!!!

1.Иван Чокоев xxxxxx3263
2.Светлана Колева xxxxxx26244
3.Иван Добринов xxxxxx2233
4.Vladimir Raychev xxxxxx8441
5.Milen Milev xxxxxx5734
6.Станислава Стоянова xxxxxx4726
7.Владилена Георгиева xxxxxx8114
8.Krasimir Vasilev xxxxxx6592
9.Petya Marinova xxxxxx0599
10.Мирослав Пенев xxxxxx8299
11.Milen Atanasov xxxxxx1764
12.Ивайло Стоянов xxxxxx3344
13.Стойчо Наков xxxxxx8942

Явно човека е много добър хакер щом не успя нито една почивка да пропусне тази година 😀😀

Общи условия

Активация на акаунт