Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (77) - август'2018

• 106 228
  • 1 433
  •   1
Отговори
# 1 200
Извинявам се,ако на някого му се стори питането ми за глупаво,но...
Успях да изтегля приложението на к.к.,но като се опитам да направя профил с имена,мейл и дата на раждане-ми дава грешка на датата(имам 16 год. Simple Smile) и не мога да продължа...някой да е имал такъв проблем и да се е преборил?Благодаря!

# 1 201
И аз получих съобщение от Спиди,утре да очаквам топката.😊

# 1 202
  • София
А за оригиналните топки на Спортал дават ли служебни бележки?

# 1 203
Нито са искали ЕГН, нито са давали бележка, което е странно при толкова скъпа топка...

# 1 204
  • София
Не дават. Не събират данни, защото не са администратори на лични данни. Казаха ми, че след приключване на раздаването, ще унищожат "протоколите", на които собственоръчно всеки си изписва две имена и се подписва. Нямали право да имат дори това като лични данни.

# 1 205

В Флорина кейса е за iphone 6...
[/quote]
Познала съм Grinning

# 1 206
В К.  стелаж на уискас 2х4 пауча и томболиране за куфар с котка, 10 метални кутии лилави , пак с котка. И некви пакетчета с папкане.
Натъкнах се на  търг. представител на марс инк,  та наградите са за всеки един магазин.
Имаш ли повече информация? Например - кога се тегли куфара и десетте кутии (във всеки магазин по 11 награди) и касовата бележка за участие в кутията на информация ли се пуска или?
Купуваш два Мултипака Уискас и с касовата бележка отиваш на информация. Дават ти да теглиш скреч карта и така. Аз изтеглих от лакомствата. Котките ги харесаха.

# 1 207
  • София
Благодаря, писах вчера на Спортал и ми отговориха това:

- " Очакваме доставка на топки, в момента нямаме налични в офиса. Ще изпратя мейл, като дойдат.Вие преценете какво да правите със старата топка, ще се радваме да зарадвате някой малчуган."

# 1 208
Звънях на Кока-Кола преди малко. Не знаеха, че приложението не работи на iPhone. Казаха, че ще уведомят организатора на играта и ще ми се обадят.

# 1 209
  • София
Събрала съм няколко бележки от Лидл, които едва днес се сетих да регистрирам. В писмото, което получавам линкът за потвърждение само първия път беше в синьо. За следващите бележки ми излиза в лилаво, както става след като вече е потвърдено. Интересно, дали всички бележки са регистрирани или само първата, чийто линк беше син?  newsm78

# 1 210
И при мен е така - аз натисках на всеки имейл и не съм сигурна дали е правилно.

# 1 211
  • София
И при мен е така - аз натисках на всеки имейл и не съм сигурна дали е правилно.

Логично е на всеки имейл да се натисне. Все пак и касовите бележки са няколко. Според мен е правилно. Дано обаче ги е отчело като нова регистрация.

# 1 212
  • София
Здравейте, да се похваля - днес получих колонката на Морени, спечелена с 4 кода от преди две седмици. Куриера на Лео иска само 1 код.

# 1 213
  • София
Обадиха ми се от Кока Кола за слушалките. Поискаха само три имена, нищо друго по телефона. Девойчето звучеше много миличко. Дано дойдат бързо, все пак имат време само до 09.09. според правилата си.

Май още не са започнали да разнасят слушалките от Марс.

Не разбирам защо толкова се бавят, Спортал поне в това отношение бяха супер в първото раздаване - обявиха печелившите и топките бяха там, можеше всеки да си я получи в най-кратък срок.

# 1 214
Talk online ме изненадаха приятно. Заявих ваучер на Идънред на 26.08. и днес го получих.

Общи условия

Активация на акаунт