Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са характеристиките на хипотрофичните бебета?
Каква е ролята на обменната карта при раждане в болница?
Какво представлява трудовият стаж по майчинство според Кодекса на труда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са характеристиките на хипотрофичните бебета?
-
Каква е ролята на обменната карта при раждане в болница?
Обменната карта е важен документ, който съдържа информация за бременността и резултатите от изследванията. Той се изисква при постъпване в болница за раждане, за да се избегне повторното задаване на въпроси относно бременността. Бъдещата майка трябва да се консултира с личния си лекар или болницата относно необходимите документи.
-
Какво представлява трудовият стаж по майчинство според Кодекса на труда?
-
Какви са препоръките за съня на бебето в една и съща стая с родителите?
-
Какви са препоръките за подготовка на дома за пристигането на бебето?
И мен ме е налегнал голям мързел,само се мотая между РС-то и леглото...като в омагьосан кръг съм,но и нищо друго не ми се прави.Лек и усмихнат ден от нас с бебка

, ама за мен е все тая) в Окръжна и си шие и т.н. и нямаше оплаквания от него. Още повече, че специализантите ти обръщат мнооого внимание, обясняват надълго и широко, много се радват на бебетата и затова са крайно внимателни и често поради това екстравнимание се справят доста по-кадърно и с шевовете (те не са и кой знае каква философия, щом в затънтената провинция, против всякакви правила епизотомиите ги шият акушерките, разрови се из форума и сама ще се убедиш). Пиша тия редове, за да отидеш да раждаш напълно спокойна, без значение при кого, къде и т.н. Важно е да запазиш пълно самообладание и да вярваш, че за теб ще се направи най-доброто. А коцузи могат да се случат и на най-добрия лекар и на най-довереното ти лице. Не знам дали ви писах, че моята колежка, която роди преди около месец с уговорка в Св. София (аз трябваше да съм с уговорка при същия лекар, но...размислих) с планирано секцио, се наложи да лежи повечко, докато свалят конците на Цветомирка, защото лекарят... й беше скъсал ухото "по невнимание". Представяте ли си! А е светило! Но понеже се познаваме, да не споменавам имена. Така че ... никой не е застрахован. Примери много. Бог да е с нас, другото само ще се нареди!

Просто термините ни наближават и мозъците ни работят на пълни обороти 
Хубавото е,че поне вас намерих,та да мога да се консултирам,ако нещо ми потрябва,защото съм си като пате в кълчища
Приятен ден ви желая и много
от нас с бебка!
Мъжо няма да работи и аз ще използвам да пообикалям.Че в останалото време като залепне за тая кола и...ред за мен не остава.Запланувала съм пазарене за мен и за бебчо,ще ходя на фризьор.Ще се разкрася преди да дойде бебчо че после време кога 
2 вечери само за това си мисля.
беше ми някак нервно и не можех да си намеря място в леглото, дори ходих да ...