В корема шава ЮЛСКИят бонбон, наближава и нашият сезон!

• 15 722
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Мами "безсрамници" без брак, извинявам се, че пак подхващам темата, но не си спомням коя от вас беше написала, че таткото няма да бъде в бг, когато се ражда бебочеството и са ходили при адвокат, и са взели някакъв докИмент. Моля, напишете ми на ЛС  малко по-подробно (да не занимаваме пак порядъчните госпоДжи Wink).
Благодаря   bouquet  bouquet Hug
Гаки на тумбаците!

# 91
ехо, как сте , мамчета?

yolk, за съжаление не съм чувала нищо за д-р Гърчев и д-р Диков от МД. всъщност единственото име на доктор от този родилен дом, което съм чувала е това на д-р Дяволов /по препоръка на наши близки семейни приятели - и двамата им сина ги е израждал той, а наскоро разбрах, че е израждал и дъщерята на колежка на сестра ми, която също сипеше хвалебствия за него/. казват за него, че е еднакво добър както в секциото, така и при нормално раждане. за пари до този момент нищо не сме коментирали. вторник - 13.06, съм на преглед при него и мисля тогава да коментираме. ще те информирам след срещата.
popova ти е дала мнение си за двамата доктори, но тя е права, че всичко е много относително... и те са хора и имат своите моментни настроения. 

Здравейте и от нас с бебо!  Hug
Колкото до питането ти- на мен ми изписаха Клотримазол глобули, защото казах на дока че имам обилно течение /което според мен не са гъбички/ и е придружено с миризма, и затова ми изписа профилактично да си слагам 6 дни. Пък и не било хубаво да е последните две седмици преди раждането.

didi, от няколко дни и аз имам подобно на това, което описваш течение. със сигурност не са гъбички - тях ги излекувахме преди месец. понеделник ще попитам на ЖК да ми предпишат нещо, защото е доста неприятно, а и все пак трябвя да се излекува преди раждането.

ооо, аз не мога да се оплача от липсата на сън. веднъж преживея ли ужаса на лягането вечер - болката в кръста, оттеклите крака и наместването на корема, се събуждам отпочинала чак сутринта кам 7ч.

отивам да готвя, че нашия тати се прибра.

спокойна вечер, момичета!
 Hug

# 92
Такааа, я кажете сега пак каква е тая обменна карта,защото на мен днес ми дадоха направление за хоспитализация и всички изследвания и ми казаха че с тях отивам да раждам!Пък никъде не пише обменна карта,нито имам някакво картонче сгънато на три!? newsm78

Всички изследвания ми били ОК,и кръв,и урина и секрети!Каза че влагалищния ми бил за антибиотик,но реши да не ми изписвала,защото нямало гъбички,нямало трихомони, а някаква инфекция,но тя не пречела newsm78 и да съм отивала така да раждам,пък ако ме питали дали не съм я лекувала,да съм кажела, че съм пила антибиотик,но после нямало време пак да ми прави изследвания! #Crazy Тая явно не и се занимава вече с мен!
Та сега като ходя при частния при който ще раждам ще му покажа изследванията да си каже мнението! Crossing Arms

И аз не спя,особено снощи даже се карахме, че само шавам и пуфтя,и съм била лигла и т.н.!Та бая рев му дръпнах и контракции на 10 мин имах,но ми мина.!Днес съм една сънлива и  вече ми писна всичко искам да раждам!

Айде чао за сега!  bouquet

# 93
Здравейте мами

Ние днес най-после бяхме на преглед. Бебчо е много добре само е малко дребничак, но доки каза че не е проблем. 100% сме момченце. Планувахме секцио за 18. юли от което баща ми е безкрайно щастлив, че и той тогава има ройден ден. Разходихме се по бебешките магазини и си харесахме количка. Най-после и ние поемаме към приятните задължения да пазаруваме за малкия сладур.

Ехографа го притегли 2кг и е дълго 40см, но до 18 има повече от месец така че ще порасне. Пуснаха ми 45 дневния болничен оточнихме какво ми трябва за болницата (т.е. нищо в нашия случай) Simple Smile. Пуснаха ми всички необходими изследвания и след 2 седмици пак на преглед. А след това всяка седмица.
Станала съм много нетърпелива да се срещна с малкия бебчо но уви има още повече от месец.

Чао за сега мамета и довече пожелавам на всички спокоен сън

# 94
Почвам подред - ЗАЛЪГАЛКИТЕ - зависи от бебето. Някои привикват към определен тип и не искат други. Сияна в началото нямаше проблем но сега си е харесала една на НУБИ и край Naughty Нищо друго, та е добре да им ги сменяте - силиконови, каучукови, ортодонтски, обикновени... Сега едни от най-добрите ги внесоха Неделчеви - ортодонтски са, има ги на сайта им.
ЗЪРНАТА - най-добре ако не минава никакъв сапун през тях. Не е добре да се обтриват с хавлия, има статии в сайта за това. Внимателно може да се изтеглят напред - аз го правех са намазана със зехтин ръка, докато бях под душа. Но аз съм с плоски зърна, а това уж се води проблем. Гармастана е кофти нещо. Отмиването му маха горния слой на зърната с тяхната естествена мазнина, която ги предпазва от рагади. Аз така си докарах рагади в началото, при положение, че СИяна имаше чудесна захапка от самото начало.
КОЛАН за след раждане аз лично не съм носила. То си зависи от възрастта и мускулатурата прибирането на корема. Освен това коланът омързеливя коремните мускули и те не заработват достатъчно, че да приберат кожата и тя увисва. Друго неприятно е, че след раждането също могат да ви се появят стрии - така че мазането продължава, комбинирано с упражнения. В родилния трябва да има рехабилитатор, който ще ви посъветва от кога и какви да бъдат натоварванията. В МД има и е страхотна мадама Grinning
Бъни, много жени с неприятни преживявания с кърменето на първото дете успешно кърмят второ. Но решението си е твое. Едно мога да ти кажа - не е добре да спираш веднага с кърменето. Хубаво е, ако наистина си решила и не ти хареса и този път да изчакаш поне до 3-тия месец като постепенно отпадат кърмения. Така изчакваш лактацията да се регулира сама. Рязкото спиране на кърменето в период, когато не е регулирана лактацият води до увисване на бюста. И това е само естетическата страна. Да не говорим за опасността от мастити и т.н. Няма да изнасям лекция Simple Smile Но наистина пробвай и усещай бебето, близостта между вас, топлината... не знам защо ти е било неприятно Confused ЗА мен това е приказно усещане. Heart Eyes

# 95
Daniela77, защо да ти е малко бебчето? И моето е 2 кг, пък ми казаха че е нормално; а съм и по-напред от теб? 
Ама да ви кажа, тия залъгалки, биберони и шишета- от вчера си го мисля... ще взема всичките да ги пробвам собственоустно.  hahaha Joy hahaha Всеки /от производителите/твърди, че неговите били дъ бест. Засега обаче имам само на Авент и Чико. Но ако и вие се включите в моята инициатива, барем за това ще престанем да се чудим newsm78
Спокойна вечер и пробуждане само за по едно бързо нощно пишкане!  bouquet

# 96
  • София
ПЪРВОТО НИ БЕБЕ Е ВЕЧЕ ТУК!
ПАСТЕЛ Е РОДИЛА ДНЕС МОМИЧЕНЦЕ - НОРА, 2,750кг. , 50см. /НАПРАВО МЕНЕКЕНКА/
РОДИЛА СЕ Е В 09.05ч. ТАЗИ СУТРИН СЪС СЕКЦИО.

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО УСМИХНАТА И ЩАСТЛИВА, ДА Й ВЪРВИ ПО ВОДА, КАКТО ВАЛЯ ДНЕС!!!

Момичета, много съм развълнувана, три пъти решавам да допиша нещо, но не мога, току що я чух и ще ви кажа, че всичко е наред и двете са много добре, Пастел звучеше много добре. Водите са й изтекли тази сутрин в 4,30ч. и в 8,30ч. са направили секциото. Малката е доносенена. Сълзи ми текът докато пиша. Разбирам за две бебета за един ден, направо съм на 7то небе. newsm44 newsm68 newsm51
Целувам ви всички!!!!

Последна редакция: пт, 09 юни 2006, 17:18 от maxin

# 97
Да е жива и здрава, и все така на първенство да и върви на бебе- Нора!  kyllmg newsm67  bigdance2
Браво, мама Пастелче! Гушки и от мен smile3541

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 21:46 от prascho

# 98
Ехааа,да й е честита дъщеричката Нора,да я радва,да е жива и здрава.На мама бързо възстановяване smile3522

# 99
Страхотна новина!!!
Честита рожбичка на мама Пастел и на тати и да им е жива и здрава! Само хубави изживявания да има през живота си!

А на нас - Честито първо бебче във форумчето!

# 100
  • Варна
Бравооооооо на мама Pastel  ura  bigdance2 Tada
Да и е жива и здрава дъщеричката много да я радва,да папка и да слушка
на мама бързо възстановяване smile3541
момичета почна сееееееее

# 101
  • на правилното място, в точното време
    ЧЕСТИТО НА МАМА ПАСТЕЛ!!!!  newsm18 newsm18 newsm18
  МОМИЧЕТА, ПОЧНА СЕЕЕЕЕЕЕ!!!!
  Аз все си мислех, че ще съм първа, ама на имало и по-пъргави!

# 102
Честито на мама Пастел.Да и е живо и здраво малкото съкровище и много да ги радва !

Хвана ме шубето момичета !

# 103
ЧЕСТИТО НА МАМА ПАСТЕЛ!!!
Да й е жива и здрава малката принцеса и много да я радва!!!!!

Леле, вече се започва, чак започвам да се стряскам Shocked
Лека вечер на всички!!!

# 104
ЧЕСТИТО НА ЩАСТЛИВИТЕ РОДИТЕЛИ и ДОБРЕ ДОШЛА НА МАЛКАТА ГОСПОЖИЦА - да расте умна и здрава, красива и талантлива - за радоста на мама и тати  bouquet  bouquet  bouquet
Честито момичета, знам какво ви е и мъъъничко ви завиждам - хайде, на хаирлия да ви е Hug Heart Eyes бързат мацките, искат да се видят с мамите по-скоро. Момците са по-кротички Wink

Общи условия

Активация на акаунт