В корема шава ЮЛСКИят бонбон, наближава и нашият сезон!

• 15 653
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
Честито, миличка Пастел!!! Да ви порасне най-умната и най-добричката!!
Бързо да се възстановяваш и да разказваш!

Леле как се развълнувах, момичетаааааа Shocked Shocked Shocked Shocked
Знаете ли какво означава това? Почна сееее. И наред сме първите.
лелеееее

# 106
Честито на мама Пастел и добре дошла на малката Нора! Пожелавам им цялото щастие на света, да си живи и здрави. Бързо въстановяване на мама.[/color=red][/size=14pt]

Момичета започна сее Simple Smile толкова много се радвам. Изпитах такова умиление дай боже на всички ни такова щастие по скоро.
 newsm10 newsm03 newsm44

Целувки на всички
Който има тел на Пастел да и изпрати един поздравителен е-мейл от всички във форума.

# 107
Честито на мама Пастел!!!Да им е жива и здрава малката Нора и много да ги радва!!!

И именцето много ми хареса направо се просълзих,страхотно име са избрали!Ама как така вече и нашия сезон се откри малеееееееееее!

newsm51 newsm51 newsm51 smile3535  261uu Hands Clap  Hands Clap ukliam1 #Milti newsm35  jumpuu newsm81 newsm81 newsm81 moresmile newsm68 newsm44 newsm44 newsm44

Честито пак на щастливите родители!  bouquet

# 108
НЕОПИСУЕМА РАДОСТ, БРАВО НА МАМА ПАСТЕЛ Hands Clap ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА БЪДЕ ПАЛАВА, ИГРИВА И МНОГО ЩАСТЛИВА МЪНИЧКАТА НОРА!  baloni  sohappy sohappy sohappy

Почна се я! Който не си е измислил име да му мисли, че няма никак време, бебоците идвааат!  newsm32

# 109
Честито на Пастел!
 baloni  Party Time Tada
Да й е жива и здрава дъщеричката и много, много да радва мама и тати!

# 110
Честито на мама Пастел,да й е жива и здрава малката Нора,много радост да носи вкъщи!Олелееее аз напълно онемях.....много се радвам за Пастел,а в същото време ме лови страх,че идва и нашия ред.А в същото време нямам търпение и аз да си кушкам вече малката....абе много смесени чувства напират в мен.Пак ЧЕСТИТО НА ЩАСТЛИВИТЕ РОДИТЕЛИ   bouquet

# 111
Честито и от мен!!! Да е жива и здрава малката хубавица и много радост да носи на мама и татко newsm51

# 112
Честито!!!Да ви радва много и да ви прави щастливи!

# 113
  • на правилното място, в точното време
    Момичета , не можах да спя от вълнение. Цяла нощ съм мислила за Пастел и Норка. Толкова се радвам! Hug  Все си мисля, при нас как ще е , даже се усетих по едно време,че се ослушвам, все едно бебка е родена и се ослушвам , дали не плаче, диша ли ,мърда ли.... newsm78 newsm78
  Момичета, наближава и то много скоро  Sunglasses Sunglasses
  Сега отивам да се опитам д а поспя малко. Добро утро на ранобудните!  Hug Hug

# 114
Честито момиченце на Пастел, много да ги радва и обича!!!

# 115
честито на мама Пастел ,много да я слушка и да папка малката принцеска. newsm51

# 116
  • Пловдив
Честито на Мама Пастел! Да й е живо и здраво прекрасното момиченце, да слушка много, да папка и да ги радва двама с татето!Дръжте се, момичета, явно дойде време и за нас #Crazy

# 117
Три пъти Ура за първото юлско бебе в отбора!
Честито на родителите! Живо и здраво бебче! Да стане голяма умница и красавица за гордост на мама и тати! Пастелката да се възстановява бързо и да идва да разказва!  bouquet  bouquet  bouquet

Това е второто проектоюлско бебе, което се е родило вчера, и започвам да се плаша, че няма време, момичета!!! Моят термин е в края на месеца, а ми казаха на първи да съм в пълна бойна готовност, защото госпожиците явно са се разбързали и ние да не останем по-назад слизаме все по-ниско, ставаме все по-големи, а на мама тялото все по-подготвено за раждане.  Shocked Не остана! Честно да си кажа, не ме е страх, някак си съм абсолютно подготвена психически и новините за бебета само ме радват, не ме стресират още. Но се тревожа дали не съм пропуснала нещо при подготовката, дали пък няма да ми трябва и още нещо, дали има някакво друго изследване да си правя...Чудя се за какво да се притеснявам...  #Cussing out

Хубав, макар и дъждовен ден ви желая и чакам новини за още беби! Hug

# 118
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА ПАСТЕЛ!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ПЪРВА ВЪВ ВСИЧКО!!! ЧЕСТИТО!!!

# 119
  • софия
ЧЕСТИТА МАЛКА ПРИНЦЕСКА НА МАМА ПАСТЕЛ - ДА Й Е ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ПОСЛУШНА, НАЙ-КРАСИВА И УМНА! ДА НОСИ МНОГО РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

Честито първо юлско бебче и на нас, момичета!
Направо се разплаках. Дойде и нашият ред ...
Много целувки и галки на тумбачетата  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт