В корема шава ЮЛСКИят бонбон, наближава и нашият сезон!

• 15 645
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
честита рожба на мама Пастел и на тати!   bouquet  дано малката Нора расте здрава и щастлива. скоро да ги изпишат.

момичета, дръжте се! дългоочакваният момент за нас наближава!!!

# 121
ЧЕСТИТА РОЖБА НА ПАСТЕЛ!!!!!!!!! ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА МОМАТА И САМО РАДОСТИ ДА НОСИ НА МАМА И ТАТИ. СКОРОШНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАЙЧЕТО И ДА СЕ ВРЪЩА ПРИ НАС ДА РАЗКАЗВА newsm51 newsm51 newsm51

Момичетааааа почна сееееее Joy Joy Joy
Направо не мога да повярвам.На всички пожелавам скоро да си гушкат малките мишленца и да им се радват.
Ох направо незнам какво да напиша така се развълнувах. Blush

Целувки и поздрави на всички от нас с бебка Hug

# 122
  • Стара Загора
честито на мама пастел!!!и всичко най-,най-!!!
Гледам и не вярвам на ушите си!!!  Shocked Даже проверих дали съм влязла в нашата тема,да не съм сбъркала!  Laughing Добре че не го прочетох вчера иначе нямаше да се спи!!!!

# 123
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА, МИЛА ПАСТЕЛ!
Много щастливи дни и спокойни нощи ви пожелавам с татито и малката бебка!

smile3501 newsm51 bdbaloni на малката НОРА

Момичета, страхотна новина; времето просто лети!
Всички ще бъдете страхотни мами на здрави и весели бебоци съвсем скоро! Късмет!

# 124
Честито и от мен на мама Пастел за малката госпожица!  bouquetЖива и здрава и да носи много,много усмивки и радост на мама и тати!!!
Аз като го прочетох не можах изобщо да спя ,а ставах на няколко пъти,защото започнах да си внушавам,че ми изтичат водите ooooh!Луда работа.щом и на дупето си седнах днес и зарязах и работа,и всичко явно наистина ме е хванало шубето.
По този повод...,разни познати ми бяха казали,че от сега е хубаво да се пие чаят на Hipp ЗА предизвикване на кърмата.Да,ама не...!Акушерката ми онзи ден ми каза,че предизвиква изкуствено реакции и това може да доведе съответно и до контрахиране на матката и раждане #Crazy
Слънчев и усмихнат ден мамета и стискайте,колкото можете,че ни е още раничко

# 125
Честито на Пастел и на гордия татко!
Добре дошла на малката Нора! Да бъде много здрава и щастлива, да расте умна и красива и само радост да носи на мама и такто!
Пастелче, чакаме те с нетърпение да разказваш как е минало всичко и да покажеш снимки на малката красавица!

Толкова много се развълнувах и зарадвах, че първото ни юлско бебе е вече факт! Думи нямам, после ще пиша. Сега отивам да сложа Нора на първа страница!  Heart Eyes

# 126
Честито на мама Пастел и на таткото. Нека ви радва едно много здраво, умно, красиво и умерено послушното момиченце!

# 127
ЧЕСТИТО  на мама Пастел Simple Smile 

Появи се първото бебче и в нашата тема !!
 Да е живо, здраво и да слушка мама и татко  Simple Smile

# 128
  • на правилното място, в точното време
    Надееееее, това за първото бебе е супер!!!Поздравления!!!  bouquet  bouquet
   Мами, може да е рано още, но аз от утре няма да имам достъп до компютъра и за това искам предварително да се осведомя за лекцията на 9 месеца на 13. Има ли някоя мама, която ще ходи?И къде се намира това Upstairs ?

Последна редакция: пт, 09 юни 2006, 11:20 от RAVIA

# 129
Привет мамчета  Hug
Аз съм Августинка, но не можах да се стърпя и да не се намеся във вашата темичка, след като видях, че вече си имате първото бебче  Blush
Малеее щом вие започнете ние сме след вас, а аз си мислех че има мнооого време  Crazy

Искам да пожелая на мама pastel и щастливия татко да им е жива и здрава малката принцеска Нора, много да папка, да ги слушка и радва!  bouquet

И на всички вас желая възможно най-лекото и безболезнено раждане и да гушкате най-здравите бебочета, а в това че ще са най-красивите съм убедена! newsm51

# 130
  • Варна
 smile3525 Здравейте майчета.много съм щасглива от новината за първото бебче.вчера бях на 7 небе,а днес не мога да спра да плача newsm45изглежда хормоните вече здраво ме тресат newsm78.даже сънувах че съм родила,не ми тръгваше нърмата е т.н. #Crazyнаправо шантава работа
надявам се при вас всичко да е наред  bouquet
аз по късно ще отида до Църквата да запаля една голяяяяяяма свещ за всички нас Praynigи за успокоение на душичката
лек ден на всички и да се пазите  remybussi

# 131
Честито на мама pastel! Вече е истинска мама, най-голямото щастие на света LaughingДа им е живо и здраво момиченцето и много да ги радва и слуша! На най-новата майчица - бързо възстановяване!

# 132
  • София
Да е жива и здрава малката Нора! Да радва и да ощастливява мама и татко!

А на вас момичета да ви в по вода!

ПП Аз съм от миналогодишните августовски Юлки, попоглеждам от време на време да видя как върви Simple Smile

# 133
  • ES
ДА  Е  4ЕСТИТА  6ТЕРКАТА  НА  ПАСТЕЛ,  ДА  Е  ЖИВИ4КА И  ЗДРАВИ4КА  И ДА НОСИ  МНОГО РАДОСТ  НА МАМА И ТАТИ
Дръжте се моми4ета, сезона е открит.... newsm10
Който бе6е заложил 4е първото форумско бебе 6те е моми4енце пе4ели, да видим сега кои 6те е на ред, далиняма да е Равиа thumbsup

# 134
  • някъде
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА ПАСТЕЛ!!!!  ylinfant baloni
ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА ВИ НОСИ МНОГО РАДОСТ И ЩАСТИЕ!!!
smile3525

Аз сега прочетох новината и останах така  #Crazy
Вчера ходих да се уговоря с акушерката! Татито ме попита как ще разбера ако ми изтече водата докато съм в тоалетната по малка нужда  Embarassed - ама и аз не знаех какво да му кажа Blush
Идва и нашият сезон, милички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт