В корема шава ЮЛСКИят бонбон, наближава и нашият сезон!

• 15 645
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
  • София
ЧЕСТИТА ДА ИМ Е МАЛКАТА ДУШИЦА НА МАМА ПАСТЕЛ И НА ТАТКОТО!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Нека да им е жива и здрава и съм сигурна, че ще ги радва безкрайно  Heart Eyes

# 136
Здравейте мамитаааа  Hug Явно всички сме много развълнувани от първото ни бебче  Heart Eyes И аз цяла нощ не съм мигнала,само мисля кога ли ще дойде и моя ред,дали ще съм на подходящото място,мъж ми дали ще е до мен.....ох абе все едни мисли  ooooh! ,но явно си е от бременността....или поне аз така се успокоявам.И за капак на цялата ми безсънна нощ.....в 7:30 тъкмо в най-сладкия сън, се чука зверски на вратата.И какво да видя....едно бабе(съседка)идва да ми вдига скандал,че кучето лае и вие,което не е вярно,защото то спеше в другата стая....и е логично да ме е събудило.Най-културни й казах,че не е нашето куче,а тя като се развика още повече.....и като каза,че ще вика Бойко Борисов  Crazy ,и мен като ме напуши един смях  hahaha ....и й казах,че ще ми е приятно да ме запознае с Бат Бойко,и да заповяда.Най-вероятно има и друго куче във входа,защото е невъзможно тя на 3-ти етаж да чува куче как лае,аз на 7-ми,и нито съседи са се оплаквали нито нищо.Но стига съм ви занимавала с битовизмите ми,но поне ми олекна като споделих.Лек и слънчев ден ви желая сладурчета   bouquet ПП:Наде,страхона е страничката ни....особено новина за Нора.Поздравления,и този път надмина себе си!

# 137
Хей момичета,страхотна новина !  newsm44 newsm44
ЧЕСТИТА БЕБКА НА ПАСТЕЛЧЕТО И НА ТАТИ!
 На Пастел пожелавам Бързо да се възстановява и да гушка малката кукла!

Ех,текна ми сополът от вълнение   ura

# 138
Ох,Ели май ще дойда и аз на твоя хал   smile3515
Свекито снощи ми заяви че чакала бебчо и щяла да излиза в отпуск.  #Crazy
Представяте ли си. Малииии
Идват големите нерви.Аз и казвам че няма нужда че баба ми ще идва през деня и така...
Тя обаче аааа,не.Аз вика трябва да съм тука  Crossing Arms
Категорична е! Дано не е за дълго  #Puppy dog

# 139
честита дъщеричка на пастел! пожелавам им всичко най-хубаво и скорошно въстановяване на мамата
  bouquet    bouquet    bouquet    bouquet    bouquet    bouquet    bouquet

# 140
Честито Първо Бебче мили юлски мами (от една мама от юли'2005)  Hug Hug Hug
Нека малката Нора да е жива и здрава и много радост да носи на мама и тати  Heart Eyes

А на всички останали ви пожелавам леко раждане и да имате едни прекрасни и здрави бебочества  newsm51 smile3525

# 141
IvelinaM и на теб ти благодаря за всички обяснения и за успокоението! Коя е Гери, която е родила вчера, какво е станало, няма ли някакво инфо за второто юнско юлче, та като сме почнали с радостите покрай Нора поне да не спираме.

popova, между другото и аз съм родом от гнездото на орлите - Враца. Grinning Една приятелка от там се оплака, че ходи при някаква лекарка, която я гледа с ехографа точно една минута и всеки път и казва само "добре е, ставай". Тя е в 26 г.с. и до сега нито веднъж не са слушали тоновете на бебето, не са гледали гръбнака, абе нищо! Много съм възмутена, #Cussing out а пък за пола и казала, че може да и каже чак в началото на 8-ми месец, представяш ли си! #2gunfire И тя горката мисли да ражда при нея - на частно и да ходи чак до Мездра. Ако поддържаш връзка с някой от Враца и имаш инфо за някой свестен лекар пиши моля те. Между другото за Партовска чу ли, че изнудвала някакви родители и я хванали с белязани пари, а също я съдели и за някакво бебче дето го задушила.  cry

RAVIA, аз също пиех магнерот, страшно силен е и мисля, че ще успееш да устискаш. Но ако все пак започнеш да раждаш по-рано (а пък и на време да е) как ще тръгнеш на път с тия контракции, немога да си представя какво ще правиш ?!? Щом наистина всички там са толкова невежи, защо направо не хванеш за ушите някой лекар в Сф и да си уговорите дата за секцио, иначе незнам как ще се справиш, ако искаш физиологично раждане. Нали виждаш как бебките напират и не се съобразяват изобщо с плановете ни. Момците ми изглеждат като че ли по-спокойни.

Колкото до спането - кой изобщо спи, освен popova, ама ето че и нейните безсънни нощи почнаха. Аз по 3-4 пъти ставам да ходя до тоалетна, сънувам кошмари свързани с бебето, безпричинно така си се ококорвам посред нощ, събуждам се при всеки опит да се обърна от едната на другата страна, то такава тежест не се премества лесно. Да не говорим и за киселините ми каква мъка са. Sick Явно всички са така, лека е само един.

Ренито, моята свеки е от Бургас и викаше и тя, че ще си взима отпуска и ще дойде в София като родя, но и двамата с мъжа ми категорично и заявихме, че неискаме да идва веднага след раждането, а като минат 2-3 седмици да си стъпим на краката. Тя доста се понацупи, ама дреме ми, ние сме по-важни. Smile Това си е стрес - прибираш се у дома с бебето и изведнъж някой готов да те "учи" какво да правиш с детето си и да те съветва, хем е гледал бебе толкова отдавна. Моята свеки пък на мъжа ми му е правила навремето разни неща като сол във водата за къпане, висене надолу с главата на прага на вратата, миене на очите с някаква вода с гасени кибритени клечки в нея против уроки и т.н.  doh doh doh та си имам причина да ме е страх.  Особено след като прочетох темата за най-абсурдните неща прилагани на бебетата.... Любимата ми тема е, няма по-забавна в целия форум, ако някой случайно я е изпуснал ето линка:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=79563.0

# 142
yolk мила,положението тук е неспасяемо  no
Няма как да да не искам да идва като тя е в съседният апартамент просто.Може да влиза и излиза когато поиска.
Спасяваше ме мисълта че сега ходи на работа ама те други били плановете  smile3506
Също е много обидчива и за всичко се сърди и незнам.  smile3555
Ще я мислим някак...

# 143
Е-е-е, каква изненада! Grinning

ЧЕСТИТО на щастливите родители! Да им е живо и здраво слънчицето и много радости да им носи!

Толкова много се зарадвах, че чак тока в сградата ни изгасна!  Party
Вече си мислех, че закъсняваме с първите бебета, като гледах темите на мамите от предишните месеци.
Хайде, мами, да си пожелаем леки и безпроблемни раждания, че настъпва и нашия ред!   bouquet
И здрави бебчета!  baby_neutral

# 144
  • През девет земи в десета
Здравейте и от мене мами,честита дъщеричка на мама Пастел,дано скоро ги изпишат да си се гушкат вкъщи : newsm32Досега нямах много време за писане от тази работа и само ви четях,но положението стана нетърпимо с тия контракции и сега ща неща ще почивам,иначе пак в болница.Явно всичките тия хапчета не ми действат.Трябвало да издържа поне до края на месеца за да е наред всичко.А моето свеки да ви кажа си отиде на море за един месец така,че няма кой да ми досажда.Направо супер!

# 145
  • софия
Хей, Наде! Супер си направила първата ни страничка за първи бебок  bouquet  bouquet!
Дано да ни е хаирлия!
Лелееее момичета - не мога да спра да си мисля как сега Пастел си гушка и гледка малката кукла.

Нова инфо от мен - в момента в Метро има промоция на памперси Либеро. Мамитата са много доволни от тях, така че ... атака  Laughing (поне ние утре мислим да ходим да си вземем 2 пакета, като за начало).

Последна редакция: пт, 09 юни 2006, 15:32 от zvanche

# 146
Да й е честита дъщеричката на мама Пастел и щастливия татко! Да бъде жива, здрава и усмихната малката Нора!  Heart Eyes
От една юнско-юлска мама '05
Много се развълнувах, нека всички в скоро време да се похвалите с едно малко сладко пухче  Hug

# 147
yolk мила,положението тук е неспасяемо  no
Няма как да да не искам да идва като тя е в съседният апартамент просто.Може да влиза и излиза когато поиска.
Спасяваше ме мисълта че сега ходи на работа ама те други били плановете  smile3506
Също е много обидчива и за всичко се сърди и незнам.  smile3555
Ще я мислим някак...
Милата, не ти завиждам-аз съм отраснала така с баба в съседния апартамен.За нас като макли ни беше добре, лятото не ходехме на детска , тя ни гледаше, но като поотраснахме- беше ужас- ние се съберем с приятели у нас- тя дойде и ни завари да пушим и т.н -тогава искахме да е на другия край на града.
А майка ми горката не знам какво и е било, много пъти са се карали, но с годините май вече свикна и изобшо не и обръща внимание.
Но тя си казваше всичко-'право куме в очи'- те за това се караха.
Стискам палци вие да се разбирате- това е много важно за семейството ти.

А къде е темата за родените вече?

Последна редакция: пт, 09 юни 2006, 16:20 от fiona

# 148
ЧЕСТИТА РОЖБА, PASTEL!!!!  smile3525 ДА СТЕ ЖИВИ И МНОГО ЗДРАВИ, САМО СЛЪНЦЕ ДА ВИ ОГРЯВА!!!  newsm53

# 149
  ura Поздравления на щастливите родители за бебчето им! Да са живи и здрави и бебето да им носи само радост за напред!
И да ни се връща и на всички нас такова щастие!

Общи условия

Активация на акаунт