В корема шава ЮЛСКИят бонбон, наближава и нашият сезон!

• 15 645
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
   ЕЕЕ супер новина  newsm44 newsm44 newsm44
Честита дъщеричка Нора на pastelka да ни жива и здрава първата рожбичка на юлския форум...
Честно казано не се изненадвам много, понеже мама пастел беше най-инициативна с приготовленията за бебка и първа приготви най-необходимите неща smile3501
Сега да кажа за протокола ще раждам в клиника Ева Сливен при д-р Костадинов, клиниката работи с касата така че няма да плащам допълнително нищо. И мен ме тресе предродилното настроение и с все по-голяма сила. Бях много се притеснила, защото доктора не хареса последния запис на тоновете на бебето, но днес направихме друг и каза че всичко е наред Stuck Out Tongue
Другата новина е че сме доста големи според ехографа/ако изобщо може да им се вярва за теглото/  и сме внимание цели 3366 гр. #Crazy а на мен все още ми се иска да си родя по нормалния естествен начин Rolling Eyes Доктора каза, че едва ли ще стане повече от 3700-3800, ама това да не е малко Dizzy Face
Рени и на мен ми предписаха влагалищни глобули Вагизан и да си слагам възможно най-близо до термин, док ми вика ами към 20.06 започни да ги слагаш, ако не съм родила до тогава, но според него няма да е по-рано от 20-25.06
Вече започнах с прането, че нема времееее bowuu bowuu bowuu

# 151
  • на правилното място, в точното време
  Мили момичета, аз за последно съм си в къщи в този формат 2в1. Утре заминаваме за София и вече там ще чакам бебка да се появи.  ylinfant Мъчно ми е,че няма да мога да съм с вас, там няма нет, е верно че ще наминавам през някоя зала, ама не е същото. Успокоявам се,че поне ще мога наживо да се видя с някои от вас.
  yolk , права си, доста силен и ефикасен се оказа магнерота, поне за мен де. Контракции имам , но не са такива, които да предизвикват раждане. А иначе от време на време, бебка май си проправя път, ама още малко остана. След утре и  free- може да излиза когато иска.
  Довечера сигурно пак ще се включа да ви прочета и да викажа ЧАО!
  За сега спокойна вечер и айде на МАЧАААААААА  girluu

# 152
  • В средата на времето
Честито ви първо бебче славна юлска дружина 2006! Hug Да е жива и здрава малката Нора, да е с много късмет и да радва винаги мама и татко!  Hug Heart Eyes
[/color]

Еххх, че хубаво ми стана като разбрах.. Party

# 153
Ravia късмет,дано всичко да е наред и ще чакаме хубави новини и от вас!Е дано си изкарате до термина де, но поне ти ще си по-спокойна там!

Ние днес изкупихме магазините и вече сме готови!Снимки после като наредим всичко !

Хайде да се пазите всички и да пишем вече на Пастелка смси !

Поздрави!

# 154
RAVIA, късмет, леко раждане и здраво бебче!
Чакаме новини от теб!

# 155
  • Варна
 smile3525Добър вечер мили мами
аз днес се чуствам много странно.имам чувството че бебо слезе много ниско долу.изведнъж усетих невероятна тежест,корема ми почти постоянно е твърд.каква е тая работа незнам newsm78дали е нормално?при вас как е?имате ли такива оплаквания? Weary
все си мисля че е още рано за мен,ама знам ли smile3516
уж съм за края на юли.........ама днес започнах да си приготвям торбите за родилното че "страх лозе пази"пане с това да съм готова.
 newsm17дано бебо да почака поне до края на юни
лека вечер preggo

# 156
smile3525Добър вечер мили мами
аз днес се чуствам много странно.имам чувството че бебо слезе много ниско долу.изведнъж усетих невероятна тежест,корема ми почти постоянно е твърд.каква е тая работа незнам newsm78дали е нормално?при вас как е?имате ли такива оплаквания? Weary
все си мисля че е още рано за мен,ама знам ли smile3516
уж съм за края на юли.........ама днес започнах да си приготвям торбите за родилното че "страх лозе пази"пане с това да съм готова.
 newsm17дано бебо да почака поне до края на юни
лека вечер preggo

И аз съм за края на юли , но бях в болница за 2 дни поради същите симптоми, като твоите- и сега трябва да лежа повече.Аз си мислех, че при контракциите трябва да има и силна болка, но се оказа, че само втвърдяването пак били контракции.Наблюдаваха ме 2 дни , нямах разкритие и бебчо беше наредс и ме пуснаха.
Почивай повече  и аз лично не излизам на разходка(и то веднъж на 2-3 дена)  без мъжа ми- да не вземе да ми стане нещо сама на улицата.
А и бебчо сякаш ме рита някъде там ниско във влагалището, все едно, че ще изпадне. Shocked

# 157
stork-girlЧестито ви първо юнско- юлче! Да е живо и здраво, а на всички очакващи мами, късмет и безпроблемно раждане. stork-boy
И аз съм от юлска мама, ама миналогодишна! Hug

# 158
  • Варна
Благодаря за съвета Fiona  bouquet
май наистина трябва повече да почивам.аз като тръгна не се спирам,нали казват че бъдещите майки като се движат повече и па лесно раждали newsm78
значи това все пак са контракции #Crazyаз имах по едно време някъде към края на 5 месец,но усещането беше много по различно newsm78

# 159
Най-сетне, със закъснение малко и аз да се включа. Току-що отворих темата и като видях, че си имаме вече бебе направо зяпнах!

ЧЕСТИТО ТИ ДЪЩЕРИЧКА PASTEL! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И МНОГО УСМИВКИ!

# 160
  • София
Ооо мами, Пастел ще има да четеееееее  Hug Hug Hug. Да са ни живи и здрави и двечките!!!  Hug Hug Hug
Видях, че детенцето на Сиска е станало на 1 годинка, явно и то е било от юнско-юлските бебчовци. Сиска да ти е жива и мноооого здрава куклата!!!!!!!!!!!  smile3501 newsm10 newsm51
Наде, отново хиляди поздрави за оформлението на първото ни бебче!!!
Yolk Гери е една мама, отново юлска, но никога не е била във нашия форум. Аз и Ивелина я познаваме и то покрай Окръжна болница. Аз бях с нея в една стая през април, а Ивето през май. Гери имаше диагноза Placenta previa, близо 1 месец лежа в болницата за задържане със забрана за ставане. Дори и до тоалетна! Тя е много приятно момиче, много добра и вечно усмихната, просто си представям с какъв ужас е използвала подлогата. Но издържа и вчера са извадили бебчо със секцио. За сега е в кувиоз, но няма да го държат много дълго време. Бебето е добре и мама Гери също. Всичко най-, най- пожелавам на нея и семейството й.
Равия чакаме те!
За сега толкова  Laughing

# 161
  • Варна.
и аз не можах да се въздържа да ви поздравя с
ПЪРВОТО ВИ БЕБЕНЦЕ, да е жива и здрава,
ДА ВИ ДОНЕСЕ КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ, ЛЕКО РАЖДАНЕ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!
, и  да кърмите дълго!!!

# 162
  • непостоянно
Момичета, и аз много се развълнувах като научих Grinning

ЧЕСТИТО ВИ ПЪРВО ЮЛСКО-ЮНСКО БЕБЧЕ Hug ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО, ЗА ДА РАДВА МНОГО СЕМЕЙСТВОТО СИ Heart Eyes НА МАЙКАТА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ  bouquet

А на останалите пожелавам леко раждане и здрави и пухкави бебчета Hug Grinning Heart Eyes

Много е вълнуващо Grinning Миналата година на 7ми юни се появиха и нашите първи юлско-юнски бебчета  Mr. Green Дааа... 2 броя Wink Две мами родиха в един ден две прекрасни момиченца Hug И двете Габриелки Grinning И вече станаха на по 1 годинка Heart Eyes Да са живи и здрави! Как бързо си минава времето Crazy Кога изпитвахме и ние вашите вълнения, кога вече празнуваме първите рожденни дни на бебоците Laughing

Момичета, наслаждавайте се на всеки един миг!!! Всичко е просто прекрасно, но имаш чувството, че времето летиииииииииии Grinning

Много Heart Eyes и  Hug на всички коремчета и бебчета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 163
  • на правилното място, в точното време
  Момичета, добро утро от мен, за последно в този формат 2в 1! preggo
  Дано успея да влизам и да дврасвам по някой ред, ако не успявам, все пак да знаете ,ч е ще ми липсвате много и ще си мисля за вас.
  Леко раждане на всички майчета! И ей, не се шашкайте, просто се пазете!
  Ели, успех в битката с "милата"женица!!!
  Много целувки от нас с бебка! Новини ще предавам със смс и чрез maxin, може би, за което   bouquet
   Обичкам ви! Много целувки от нас  с беба!!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 164
  • Варна
Добро утро мамчета Hug
Ravia от сърце ти желая всичко да мине по вода Peace
много късмет smile3521ние сме с теб smile3525
аз пак изкарах една безсънна нощ,ама вече май не ми пука hahaha

днес отивам на Златни пясъци да видя как е хавата newsm53
много поздрави на всички.и галки по тумбаците preggo lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт