Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са характеристиките на хипотрофичните бебета?
Каква е ролята на обменната карта при раждане в болница?
Какво представлява трудовият стаж по майчинство според Кодекса на труда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са характеристиките на хипотрофичните бебета?
-
Каква е ролята на обменната карта при раждане в болница?
Обменната карта е важен документ, който съдържа информация за бременността и резултатите от изследванията. Той се изисква при постъпване в болница за раждане, за да се избегне повторното задаване на въпроси относно бременността. Бъдещата майка трябва да се консултира с личния си лекар или болницата относно необходимите документи.
-
Какво представлява трудовият стаж по майчинство според Кодекса на труда?
-
Какви са препоръките за съня на бебето в една и съща стая с родителите?
-
Какви са препоръките за подготовка на дома за пристигането на бебето?
. Качила съм 12 кила дотук. То и вече не остана много време.
. Много е трудно, защото сме съвсем сами, а живеем в тоя град отскоро и няма на кой да се обадя, ако дойде време да раждам и тати го няма. Стискам палци всичко да е наред и бебетата ни да изчакат 

!
Това ще е мъчение и за нас и за него
Вдигай пара и пушилка, но преди да е станало късно. Успех,миличка! 
, но май ще е тука в Димитровград. Поне като ще е гадно, да е по-близо. Иначе, ако удържим до утре, сутринта се мятам на колата
и през Пловдив за тати и в София. Няма да дочакам събота.
, докато са малки още, никакъв проблем. Аз като се сетя
, баткото ни беше на около 2 години сигурно. Живеехме в София, в Студентски град, в една стая. И уж човека спи, ние сме се завили през глава с одялото, по едно време, тати почна да се ослушва
, откриваме си главите и кво да видим
, нашия човек се изправил в леглото, държи се за пръчката и си гледка кротко как се мърда одялото ни.
Гледам да не и обръщам внимание. Има една поговорка "кучето си лае, кервана си върви"... да не ти пука. Лошото е, че ти е нон стоп на главата... Ще ти трябва многоооооо търпение. 
И аз смятам, че трябва "право куме в очи" да и кажеш какво смяташ, ама с най-благия тон и ако не се разбере тогава
Хайде да пишеш дали си се оправила. Аз за съжаление нямам свекърва, а много бих искала да я познавам, защото е била много мил човек, но....
Иначе за кучето няма да се тревожиш. Ние имаме котка, а Сияна е от първия миг с котката. Щях да ограничавам достъпа, ама нъц
цяла нощ да миришеш малкото същество до теб
Ивче, непременно отиди на док и му кажи къде точно те боли, защото аз така си мислех, че бебка ме рита в дясното подребрие и после какво стана... жлъчна криза, повръщане, оттам контракции, болници, системи, един куп изследвания и сега се очертава, че след като родя ще ми правят лапароскопия на жлъчен мехур (т.е. ще го извадят), а болките не спират, кръвните изследвания се влошавати какво ли още не, но докато може беба да стои вътре, ще търпя за нейно добро, а после като се роди, за нещастие ще я оставя поне за седмица на майка ми, за да ме оперират. Не е готино, а се и бях настроила за кърмене, ама... Чакайте че на оплакване го ударих, а само исках да кажа да не пренебрегвате наглед безобидните неразположения и всяко нещо да коментирате с лекарите преди да стане нещо по-лошо!
Все се надявах, че тоя страх ще ме отмине!
Но пък ми харесаха , в отлично състояние са , на изгодна цена... Колкото и да съм предубедена за употребявани вещи , толкова сега се запалих за количката. Учудих всички .