За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 67

• 36 360
  • 777
  •   1
Отговори
# 270
А някои конкретни може ли да препоръчате, тия дни и аз умувах къде има подходяща градина?

# 271
Буена,радвам се да те видя тук.Честито бебе! Hug
Моят син,първите две седмици спеше непрекъснато.Ако не го събудех за хранене,си спеше нон стоп.Вземах го и го хранех полузаспал на всеки 3 часа.
После започна сам да се буди.

# 272
  • Велико Търново
Vercheto_sv, подпукай ги утре! Ако днес се разправяте, най- много да ви направят някоя мизерия с храната. Иначе бих се обърнала към КЗП. Но май не бих се разправяла много, много. От както съм майка, станах по-търпелива към тъпаците - пазя си нервите и здравето.

# 273
Искам да питам, приятели ни казаха за някаква огърлица от кехлибари, която помагала при зъбоникнето. Някой чувал ли е за такова нещо, наистина ли помага и не е ли опасно да се слага на малко бебе огърлица?

# 274
  • София
Искам да питам, приятели ни казаха за някаква огърлица от кехлибари, която помагала при зъбоникнето. Някой чувал ли е за такова нещо, наистина ли помага и не е ли опасно да се слага на малко бебе огърлица?
Приятелка беше взела за нейното бебе. Нямаше особен ефект.

# 275
  • Германия
Не е доказано, че герданче или гривничка от кехлибар помага или облекчава зъбоникненето. Но може да е опасно - бебето може да глътне камъче примерно. Аз лично не бих рискувала, при недоказан ефект

# 276
Скк, права си, ще си пазя нервите. Просто в пърния момент яко подпалих... минало... аз нямам време косата да си среша, ще се пазппавям с тях ..

Ние купихме гривна и герданче от кехлибап. Гриваната е сложена на крачето, а герданчето слагаме само сутрин и вечер махаме. Но той през деня е постоянно залепен за мен, тъй че не ме е страх. Отделните кехлибарчета са в гнезденца, така че дори и да се откъсне едно / при нас едно се беше счупило, незнайно как/  няма да се рязпадне целият гердан и детето да ги налапа.

# 277
Верче и при нас се отчупи едното кехлибарче. Аз ги оставям да спят понякога с тях. Понеже повече от месец ги имат не им правят впечатление и не ги дърпат засега.
Не вярвах че действат, но след като ги сложих подутината на венеца на дъщерята спадна. Пак си се буди нощем, пак мрънка, но венецът не е подут и зъбчео още не е избило. Педиатърката като ги видя каза че имало смисъл, да си ги носят, даже хубаво, че по-рано съм ги сложила.

А бе готови пари лесно се харчат за глупости... Така ми рече ММ, но за успокоение на мама и тати ги сложихме.

# 278
Буена, честита радост.
И моето бебе спеше много.Имаше лека физиологична жълтеничка.
Аз ппеди хранене сменях памперс и миех дупе, така се разбуждаше, за да се нахраним.

# 279
  • Плевен
С какво почиствате шезлонга или количката? Става ли с препаратите за дивани? Тези, с които пръскаш и забърсваш само. До сега съм почиствала само с мокра кърпичка, но вече шезлонга си е направо за пране.

# 280
Момичета, синът ми лепна някакъв летен вирус с температура и разтройство. Първият ден повърна и два пъти преди храна. Вече е по-добре само се борим с храненето  (драстично намали храната). Вчера след банята си изпи нормалното количество за него мляко и след това повърна. Възможно ли е да е от преяждане?

# 281
  • София
Момичета, синът ми лепна някакъв летен вирус с температура и разтройство. Първият ден повърна и два пъти преди храна. Вече е по-добре само се борим с храненето  (драстично намали храната). Вчера след банята си изпи нормалното количество за него мляко и след това повърна. Възможно ли е да е от преяждане?
С малката сме в Инфекциозна болница от сряда. През нощта вдигна температура и започна да повръща, рядко, но си повръщаше. Вирус е, тук е пълно с такива. Обърнете се към лекар.

# 282
  • Велико Търново
С какво почиствате шезлонга или количката? Става ли с препаратите за дивани? Тези, с които пръскаш и забърсваш само. До сега съм почиствала само с мокра кърпичка, но вече шезлонга си е направо за пране.
Свалям тапицерията - дори да изглежда като че ли не може да се смъкне - винаги може. И пера в пералнята! Столчето за кола най ме измъчи ( такова като кошница) но с винтоверт го разглобих и измъкнах тапицерията.

# 283
Водих го в понеделник, когато започна всичко. Температура вдига два дни и продлжи само разтройството. То не знам дали е разтройство точно..ака си само веднъж на ден. Затова си мислех, че е почнало да му минава. Иначе си е жизнен - приема си достатъчно течности. Даже след като повърна снощи пак търсеше мляко.
 Следобяд сме на лекар пак.

# 284
  • Плевен
За свалянето ще ги сваля, но вътре имат твърда повърхност и няма как да ги сложа в пералнята, а и не знам каква е. Ако не е пластмаса, не е добра идея да се мокри.

Общи условия

Активация на акаунт