Лидл 118 - Август

• 122 846
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 135
Сега позглеждах брошурата дегаълно -
Всъщност най-долу, в текста със ситнити букви пише, че намалените цени важат до 5 бр или 5 кг на клиент.

# 136
Авокадото в мрежа е вече в постоянен асортимент според мен. Взех в сряда. Вчера също имаше. Аз лично съм доволна от него.

# 137
  • София
За шоколада - сега погледнах зеления етикет над шоколада - пише  до 5 бр. на клиент.

# 138
Те всички промо продукти са така, до 5 на клиент от вид, след това на редовна цена. Някъде май в сайта го четох отдавна. Явно не може да се вземат 5 шоколада с лешници, 5 с бадеми и тн., а се водят едно.

# 139
Те всички промо продукти са така, до 5 на клиент от вид, след това на редовна цена. Някъде май в сайта го четох отдавна. Явно не може да се вземат 5 шоколада с лешници, 5 с бадеми и тн., а се водят едно.
Да го въведат и в Кауфланд това с 5те бройки. Все пак това не е борса на едро.

# 140
  • София-Младост
Нитритна сол се добавя от началото на 20-ти век в колбасите. В минимални количества в ЕС е разрешена дори и за детските храни.
Много неща са разрешени, но това не означава, че са добри. Питането не ми е разрешена ли е или не. Wink
А какво точно питаш, нали е ясно, че няма как да се направи продукт от месо, който да изтрая поне две седмици...да имя вкус и вид, а да не му е добавено нищо освен сол и подправки.
Нитритната сол фиксира цвета, вкуса и аромата на продукта. Тя изпълнява функциите на антиоксидант и предотвратява хранителни отравяния.

# 141
  • София
15 метра https://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-566C31E6-48E3BB38/lsp/h … D0%BA%D1%83%D1%87
За цена нямам спомен.Имам два такива от К.Втория още на първо ползване се оказа че е спукан и го върнах, замениха ми го.
Скъпичък беше. Помня, че се чудих тогава и след това го купих от друго място за 24 лв/45 метра. Аз лично съм много доволна.
Благодаря bouquet явно няма смисъл да го чакам, а ще търся на друго място Simple Smile.

# 142
Според мен въпросът е ясен...дали има нитритна сол. А защо се пита - всеки си знае...дали заради заболяване, алергия, непоносимост или просто лично предпочитание...причините могат да са най-различни ☺

# 143
Разбира се, че може да се направи колбас само с обикновена сол (натриев хлорид), тя също е консервант. Ние си правим домашни колбаси така и изтровени нямаме. Цветът, вкусът и ароматът трябва да идват от месото и подправките, а не от добавки-убийци. И да, чистият състав на храните сваля срока им на годност многократно, но аз не търся продукт, който като го купя и да може да ме надживее в хладилника Laughing , затова попитах Тета дали е обърнала внимание на състава на "чистите" колбаси. Не агитирам никого за нищо, всеки да се храни както намери за добре, но предвид личния опит на семейството ни, няма сила, която да ме убеди, че изчистването на храната е без значение.

# 144
  • София
Да го въведат и в Кауфланд това с 5те бройки. Все пак това не е борса на едро.
Явно точно такова нещо е имало. Но досега гледах брошурата, която е пред мен. На бирата пише, че е до 18 броя на клиент. До цената на месото има звездичка и най-долу със ситни букви е пояснено какво означава звездичката, а именно условието за 5 броя/5 кг на клиент. А за шоколадите не пише нищо. В магазина не съм се заглеждала детайлно. 

Трябвало е да питаш на касата...
Ха-ха! Ако знаете какво "чудо" ми се падна на касите!  Laughing Някакво момиченце, което нищо не разбираше и нищо не знаеше. Това с шоколадите беше най-малкият проблем.  Laughing Имаше цял куп сгрешени неща в касовата бележка. Хубаво, че я разгледах добре. Дано момичето да се е учило в момента и скоро да спре да бърка, защото не биха я изтърпели дълго.  Wink

# 145
  • В къЩи.
Понеже се коментира мократа тоалетна хартия,та да си задам глупавия въпрос  Embarassed - с какво тя е по-различна от обикновенните бебешки мокри кърпички?

# 146
Само с това, че до 2 бр.може да се пуска в тоалетната, без да я запуши 😃

# 147
  • В къЩи.
Благодаря. bouquet
Мислех,че има нещо в тях ,което ги прави по-"специални". Laughing

# 148
Само на мен ли новата мокра тоалетна хартия ми харесва повече? Доста по-мека е и най-накрая я направиха по-лесна за взимане.

Имам питане за извара. На 1-ва страница видях, че от харесаните е Извара в кофичка “Родна стряха“. Тя става ли за сладкиши или е солена?

# 149
Само с това, че до 2 бр.може да се пуска в тоалетната, без да я запуши 😃

До 3 пише на моята Simple Smile

Благодаря. bouquet
Мислех,че има нещо в тях ,което ги прави по-"специални". Laughing

Ми по-специални са. Другите са текстилни и не се разтварят. А това си е тоалетна хартия.

Общи условия

Активация на акаунт