Лидл 118 - Август

• 122 918
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 165
Писаха, че в събота са пускали-имало някаква допълнителна брошура към основната и там е било отбелязано.

# 166
Писаха, че в събота са пускали-имало някаква допълнителна брошура към основната и там е било отбелязано.
А някуде на сайта има ли я?

# 167
  • София
А някуде на сайта има ли я?
Не я намирам, само си спомням, че беше сребриста на цвят и цена 111 лв.

# 168
Да, хлебопекарните са от съботното промо, Супер събота ли, както там е.
Слабото място при тях, казват, че е казанчето, но то се подменя.

# 169
Да, хлебопекарните са от съботното промо, Супер събота ли, както там е.
Слабото място при тях, казват, че е казанчето, но то се подменя.
ми за тези, които нр са го получили това промо откъде да научим?  Sad

# 170
Може да не е за всички градове валидни това промо...да е на местно ниво само, да чистят останали бройки...нещо такова.
Аз ходих в събота в Лидл, но не видях хлебопекарна....не че много огледах там де, при храната се въртях главно...........

# 171
  • при моите любими
Момичета, кога ще пускат ученическите пособия и несесери?

# 172
  • София
След 20.08 ще има ученически пособия.

# 173
  • Перник
В събота и при нас имаше доста хлебопекарни, както и други неща, които не помня да съм виждала обявени като "предстоящи" на сайта. Моята хлебопекарна е на почти 4 години, т.е. по-стар модел, но съм си много доволна от нея. Казанчето не е "слабо място", а консуматив.
Купих си зехтин от иберийската седмица, да го опитам Simple Smile

# 174
Какво е консуматив?  Как го консумирате това казанче ?
По-правилно е "резервна част", която гаранцията не покрива. Simple Smile

# 175
Момичета, всяка събота има няколко промоционални продукта или поне един, на сайта, в рубриката Супер събота са, но днес вече е качено промото за 11.08.
Довечера ще пиша, ако в нашия Лидл са налични, ни  в събота нямаше интерес и ги видях, точно 111лв, май бяха. Simple Smile

# 176
  • WonderLand
Тета, консуматив е нещо, което се изхабява и сменя. Консумирането няма нищо общо с консумативите. "Консумира" се само храна, т.е. изяжда се, но никоя храна не е "консуматив".

# 177
Резервна част е това, което се сменя. Въпросът ми бе шеговито-риторичетн...

# 178
  • Перник
Резервна част е това, което се сменя. Въпросът ми бе шеговито-риторичетн...

Могат да се сменят и други части, които са трайно скрепени с машината - нагревателят например, но си трябва специализирана намеса. Казанчето се сменя от прост потребител като му се обели покритието например. Първата смяна е с отстъпка - има талон в книжката Simple Smile

# 179
Да ви кажа, разочарована съм от сладоледа на клечка с вишни, който е на промоция от днес. Отгоре има малко криспита и малко прах от лешници, вътре вишневото сладко горчи, не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт