Сватба 2018 - XII част

• 42 854
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Всъщност е доста полезно на някоя изпаднала в тревога булка да й се напомни, че темата, цветята, украсата, оркестъра и т.н. са алабализми. И с тях, и без тях, важното е младоженецът и доброто настроение. Не си струва да се трошат нерви за това кой точно ще свири на гайда, докато те извеждат - това ми се струва по-полезно да се каже, отколкото да ахнем всички дружно колко е ужасно, че още няма оркестър. (Естествено, ннай-полезно би било някой да препоръча група, хаха) Спокойствие и само спокойствие, както казва Карлсон. Simple Smile

# 106
Аз не се обижда, просто търся решение. Свекърва ми е превъртял съвсем и ми крещи през ден от нерви Simple Smile За какво ми е украса,  за какво ще ме вземат отнякъде..такива неща. Ще намеря решение,  но исках да споделя идея за игра, ако някоя от вас се чуди какво да организира Simple Smile Мисля да обявя танцово предизвикателство към младоженеца.  Аз и шаферките+няколко приятелки от едната страна на дансинга,  а той и негови приятели- срещу нас. Пуска DJ-я на "случаен принцип" супер яка песничка за нас за около минута- две,  а после пуска супер тъпа за тях( разбирайте Гангнам стайл, Ламбада,  Кекс, див кючек и така 4-5пъти. После гостите " гласуват" с аплодисменти. Тук е момента да кажа, че младоженеца танцува шокиращо Simple Smile))))) с подскоци к приклякания и е ултра некоординиран. Приятелите му също. Ще стане много смешно, и няма начин да не се забавляват гостите . А победител естествено, ще е той Simple Smile

# 107
Аз винаги като чета разказа на някоя булка от момента на вземането се просълзявам (а не съм някоя лигла, никак даже). Хубави моменти са това. Всеки си го усеща по свой начин, така е.
Нарочно не качвам снимки на роклята защото излизат в гугъл, а аз не съм я показвала на никого освен на сестра ми, а и още не е напълно готова. Ако някой има интерес мога да я покажа на по скрито местенце Grinning (лично съобщение)

# 108
Снощи се занимавахме с разпределяне на маси и подреждане на гости. Голямо копи-пейст падна. Бяха ни предупредили, че това ще е най-трудното, но сравнително бързо се справихме. Само няколко часа ( като включим и разни дълги телефонни разговори с познати, които искат да им се обясни по-точно организацията). И пак има такива гости, за които не е ясно ще присъстват ли. При някои обстоятелствата са такива, че и да искат, не могат да кажат още, но един роднина даже не си вдига телефона.  Добре, че все пак до деня преди сватбата можем да направим корекция.
Скрит текст:
Подаръкът за кумата е довършен и се получи много хубаво. Малко ме подразниха хората от сайта, от който я бяхме поръчали, че не изчакаха отзивите ни ( исках да видя реакцията на кумата на сватбата) и побързаха да постнат куклата на страницата си, разказвайки как получателката много си я харесала...Разбирам, че искат да си направят реклама, но не ми се струва коректно. Мислех да им пратя снимки както е в завършен вид със мебелите към нея, но малко се колебая да не излезе така, че да се рекламират и чрез труда на хората, които наехме допълнително да изпипат нещата.

Последна редакция: ср, 08 авг 2018, 08:42 от Анонимен

# 109
Ние пък най-лесно с разпределението се справихме. Още като определихме гостите направихме разбор по маси, за да не се занимаваме накрая. При нас хубавото е, че има маси с капацитет 18-20 души и така ще сложим на две големи маси неговите приятели и моите. Отделно са родителите също на две големи маси. Сега при потвърждаването от негова страна има двама отказали и двама колебаещи се, а от моя почти никой нищо не е казал и лошото е, че има хора, които наистина няма как да ми кажат до последно.

# 110
dchalova, и при нас ще има такива големи маси. Реално масите са само 7, като най-малката събира 16 души.
Ще се радвам на снимки с роклята на лични Simple Smile

# 111
Хър, страхотна е куклата Simple Smile. Писах на мацката, но сигурно ще я ползвам за по нататък, по друг повод.
Ди_ аз искам снимка Simple Smile

# 112
Аз винаги като чета разказа на някоя булка от момента на вземането се просълзявам (а не съм някоя лигла, никак даже). Хубави моменти са това. Всеки си го усеща по свой начин, така е.
Нарочно не качвам снимки на роклята защото излизат в гугъл, а аз не съм я показвала на никого освен на сестра ми, а и още не е напълно готова. Ако някой има интерес мога да я покажа на по скрито местенце Grinning (лично съобщение)

Аз искам Simple Smile

# 113
И аз искам снимка с роклята.

# 114
  • Варна
Хър, куклата много ми харесва, но наистина не е редно да я постват без твое съгласие
Ние не искахме цветя на сватбата и една приятелка беше решила да ни подари куклички вместо това Simple Smile

# 115
Мариса, много са сладки тези куклички. И приличат на вас двамата Simple Smile

# 116
  • Варна
Мариса, много са сладки тези куклички. И приличат на вас двамата Simple Smile

Да, правени са по наша снимка Simple Smile
Благодаря ти Simple Smile

# 117
dchalova страхотна е роклята,супер ти стои.С дантелата ще стане още по красива!

# 118
Хър, много оригинален подарък!
Ди_, и аз искам снимка, ако може Simple Smile
Като казахте разпределение на масите - вие родителите на една маса ли ги сложихте?

# 119
  • Beyond the stars
При нас всички роднини - 11 човека общо бяха на една маса  Peace

Хър отново - ама много як подарък  Heart Eyes

marisa0810 и вашите кукли са супер сладурски  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт