Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява биохимичният скрининг и къде може да се направи във Варна?
Какви са страничните ефекти на лекарствата Ginipral и Verapamil?
Какво е препоръчително да се купува предварително за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява биохимичният скрининг и къде може да се направи във Варна?
Биохимичният скрининг е изследване, което оценява риска от генетични аномалии при бебето. Във Варна се извършва в специализирани медицински центрове или болници, предлагащи пренатални генетични изследвания. Това е неинвазивна процедура, която помага за идентифициране на риска от генетични аномалии при бебето. Във Варна този скрининг може да се извърши в Майчин дом. За повече информация свържете се с тях.
-
Какви са страничните ефекти на лекарствата Ginipral и Verapamil?
Ginipral се използва за предотвратяване на преждевременни раждания и може да причини странични ефекти като сърцебиене. Verapamil, от друга страна, се използва за лечение на различни сърдечни проблеми и може да доведе до треперене. Винаги е важно да се консултирате с лекар относно всички странични ефекти, които изпитвате.
-
Какво е препоръчително да се купува предварително за бебето?
-
Какво е мнението за кърменето и какви са препоръките за избор на шишета?
-
Как се броят седмиците на бременността - от първия ден на последната менструация или от деня на зачеването?
А освен това ако знаете колко варианта на анатоми4ната 4ат на тия вани4ки има.......
Май само с обяснения няма да стане.Трябва и снимков материал за пример да даваме.На мен свят ми се зави
Хайде- ако някай е сондирал мнения,има опит от практиката или е проу4вал по-обстойно въпроса,нека помага 

бебе Дани е с главата надолу, при обръщането пъпната връв не се е оплела и вратлето е чисто, док направи снимка на вече слезлите тестиси (доста са големички
) Ехографа ми показа термин 13 Август (а аз точно тогава искам да се появи, че татито ни е на 13-ти
) не че е гаранция но ми стнана изключително гот...така е избързал в растежа че все едно съм в 31-ва г.с.
. Да ми е жив и здрав, дано няма проблем при излизането такъв голям... че хич не ми се ражда секцио
и честита тема.Абе много сте изписали не мога да сваря да чета.Относно секса и ние го намалихме,защото таткото го е страх за бебо,а и с тези контракции по-добре да не прекаляваме.Мами какво ще кажете за шишетата на др.Браун аз май към тях съм се ориентирала.Помпа вече имам от сестра ми и стерилизатор май тя ще ми даде,ако пък не смятам да си взема от тукашните форумки от продавам ,купувам на половин цена.Овлажнител за въздух ще си купувате ли?-че ние сме с климатик и май ще ни трябва,но са скъпички.Количка още не мога да си харесам,абе харесах си аз ама като ми казаха цена 1200 лв
.Хайде варненски мамчета да се организираме за срещичка а?Чао за сега т мен.
само първите дни не го къпаха в нея щото мнооого малък

Ще изчкаме още няколко месеца и после