Отговори
# 180
Пунита, моите съболезнование!!! Cry
pepinka, не се притеснявай, спазвай лекарските предписания и ще удържиш фронта Grinning
Alexsb, честито и дълъг и прекрасен семеен живот  bouquet

# 181
Здравейте, мили майчета!
Аз също последно време не съм писала, защото компютъра ни беше на ремонт близо седмица и вече доста ми домъчня за вас.

Много съжалявам за случилото се на Пунита, мила Пунита кураж и сили да се справиш със случило се, нека другото момченце расте здраво и хубаво!!!

Честито на Alexsb и горчиво!!! Дълъг и щастлив семеен живот и най-хубавото бебче през август!!!

При мен нещата за сега са добре, другата седмица ще ходя на консултация и да си взема болничния вече.
Иначе мога да се похваля, че вече с татито си имаме собствено жилище и сега той се е заел с ремонтни дейности и се надяваме до края на месеца да успеем да се справим и да се преместим изцяло. Май тогава вече ще наблегна сериозно на покупките за бебчо, че сега няма къде да  ги слагаме. Скоро време ще си стегна багажа за родилното, че да няма изненади, въпреки че се надявам бебчо да не бърза.
Май много дълго стана. Приятна вечер на всички и целувки!!!
Bluеeye стискам палци и аз за хубаво време на сватбения ти ден, но важното е ти да си щастлива и усмихната и всичко друго ще е страхотно!!!

# 182
Много съжалявам за бебенцето на Пунита.....

В същото време искам да честитя сватбата на Алекс и да им пожелая дълъг и щастлив семеен живот!

Ами това е - Живот... хубаво и лошо на куп - дано само хубавото е повече за всички!

# 183
Честито на младото семейство!Желая им много щастие ,дълъг семеен живот и много   smile3504  bouquet

# 184
ЧЕСТИТО НА АЛЕКС И ОТ МЕН!!!!  bouquet
Желая ви много щастие и любов.Август - едно сладко бебче да гушкате с татито.

Мами стискайте още малко!!!!!

# 185

[Lorexa , Kaili и аз мога да дойда на срещата само , че ако е следобед  след 13,14 часа. Както решите, ще се постарая да дойда все пак.]

MimSss за мен няма проблем и да е по-късен час.Нека и Lorexa каже за нея. Надявам се и другите мами от Пловдив да се включат,ако не са заети.

Елиона браво за ремонта. Ние сега започнахме и се надявам до края на другата седмица да приключим че не ми се стои при свекърите. Друго си е да сме си само двамата и да не се съобразяваме с никой.

Лека вечер на всички и целувки на тумбачетата.  love001 Моето е доста игриво вечер. newsm68

# 186
  • у нас
Лорекса, знам че ти имаше подобни проблеми...как са нещата и как удържаш положението?
успех на всички и пожелавам  повече никакви лоши новини да не се чуват при августовските мами!
pepinka,с Магнерот 3 пъти по 2 и Гинепрал 4по 1 Sick.За лежане и дума не може да става,защото малката си иска нейното,а друг освен мен не признава Naughty.Така че добре че са хапченцата,иначе до сега да съм родила.На 16-06 пак съм на гинекологичен преглед и тогава ще видим дали не съм направила и 3 см разкритие вече Rolling Eyes
Kaili,MimSss ,за мен също е по-удобно да се видим след обед(но момичета,от сега да си кажа,че ще дойда,само ако съм без контракции,и съм добре,защото както вече знаете малката е навсякъде с мен,а не ми се тича след нея с контрахиращ корем ooooh!.Давайте идея за мястото на срещата,аз може да поканя и една Септемврийска мама(голяма сладурана),тъкмо ще се съберем повече.Призовавам и другите мами от или в близост до Пловдив да се включат този път Hug.Аз предлагам час на срещата 15 часа(за да е удобно и на тези,които са по-далеч),а за мястото---само да няма пързалка и люлки Sick

# 187
мили майчета, много ви благодаря за поздравленията!
наистина прогнозите бяха за гръмотевици, но времето беше с нас!
сега наистина оставаш ти - blueeye! моя тоалет стана и вярвам, че и ти ще останеш доволна от надя! и аз си мислех, че ще приличам на поничка с пудра захар, но като тръгна от сутринта всичко накриво, това как изглеждах аз беше последното нещо, за което си мислех!
така че ти пожелавам да си много, много красива и спокойна и времето да е с вас!
целувки на всички ви!

хайде на софийска среща!

# 188
Привет момичета
първо наздраве и горчиво на младоженците  newsm24.Много любов и незабравими семейни мигове
Сега аз да ви се пооплача малко.Днес реших да изляза да понапазарувам за в къщи-понеже до нас нямаме на близо хранителен магазин и пазарче за плодове и зеленчуци ходим ве с колата или милото излиза само със списък естествено.Е днес реших аз да изляза  пеша-хем да се поразходя малко .И ми се случиха само гадни неща smile3514.На отиване едно куче ми се нахвърли-(то може и да искаше да си играе с мен ,но аз понежееее умирам от страх от кучета ,защото като малка ми се е нахвърляло куче и то не за да си играе с мен и още не мога да преодолея страха си )просто сърцето ми падна в гащите и краката ми се подкосиха.Продължих си по пътя, като тайничко си се молих на бебо да не му стане нещо.На прибиране пък по едно надлонище се подхлъзнах на едни  камъчета и ...паднах smile3511.Разминах се само с леко обелено коляно и малко срам-един мъж се втурна да ми помага да се изправям.Просто повече никакво излизане сама на пазаруване.Не съм казала на мъжлето-да не вземе нещо да мрънка ,защото той искаше той да излиза ама аз се занаятих нее аз та аз . newsm78
Прибрах си и си полегнах за половин час та да поотмине страха и срама и да си поотпочина малко.Дано нищо не му стане на бебо-дано Praynig
Това е около мен днес.На вас пожелавам слънчев и спокоен ден.Почивайте,разхождайте се и си погалете тумбачетата  bouquet

# 189
  • Sofia
Привет момичета
първо наздраве и горчиво на младоженците  newsm24.Много любов и незабравими семейни мигове
Сега аз да ви се пооплача малко.Днес реших да изляза да понапазарувам за в къщи-понеже до нас нямаме на близо хранителен магазин и пазарче за плодове и зеленчуци ходим ве с колата или милото излиза само със списък естествено.Е днес реших аз да изляза  пеша-хем да се поразходя малко .И ми се случиха само гадни неща smile3514.На отиване едно куче ми се нахвърли-(то може и да искаше да си играе с мен ,но аз понежееее умирам от страх от кучета ,защото като малка ми се е нахвърляло куче и то не за да си играе с мен и още не мога да преодолея страха си )просто сърцето ми падна в гащите и краката ми се подкосиха.Продължих си по пътя, като тайничко си се молих на бебо да не му стане нещо.На прибиране пък по едно надлонище се подхлъзнах на едни  камъчета и ...паднах smile3511.Разминах се само с леко обелено коляно и малко срам-дин мъж се втурна да ми помага да се изправям.Просто повече никакво излизане сама на пазаруване.Не съм казала на мъжлето-да не вземе нещо да мрънка ,защото той искаше той да излиза ама аз се занаятих нее аз та аз . newsm78
Прибрах си и си полегнах за половин час та да поотмине страха и срама и да си поотпочина малко.Дано нищо не му стане на бебо-дано Praynig
Това е около мен днес.На вас пожелавам слънчев и спокоен ден.Почивайте,разхождайте се и си погалете тумбачетата  bouquet
Миличката...надявам се да си добре и предполагам, че бебчо е ок! Бебенцата са защитени от плацентата, така че споко!
 Сега полежи малко и  се успокой, защото това е най-важно.
И аз изпитвам страх от улични кучета, поради същата причина преди няколко години.
val_stef мерси много за инфото!

# 190
  • София
Исках да редактирам старото си мнение и да пожелая там на Алекс много щастие и години на разбирателство! Няма обаче при мен такава възможност, дали е промяна на форума или само моментно състояние!
Все пак Алексче всичко да е по вода, както и сега навън! Е гръмотевиците и светкавиците да са от вълнение, а не от нещо друго! Много прегръдки!

# 191
Привет мамчета!
vesi77 аз постоянно се спъвам като вървя.Май колкото повече внимавам то по-често ми се случва.И аз се успокоявам с това,че бебчето е защитено,ама то все пак зависи как ще паднеш,Дано не се случват такива работи NaughtyМалко остана и трябва да издържим момичета Peace
blueeye Пожелавам ти най -хубавото време за сватбата и да има много снимчици Party
Чао от мен и само приятни моменти Heart Eyes

# 192
Здравейте момичета! КАк сте в този мра4ен и  дъждовен ден HugМен не ме спря и се посветихме на обиколки по магазините и покупки за беба LaughingКУпихме голяма 4аст от нещата- по-основните дрешки като бодите,ританки и т.н.Ще ги снимам тия дни и ще ка4а снимки.Ох- това е невероятно изживяване....така се заредих с позитивна енергия....... и сега съм:party:
Е- на финала  в цялата еуфория след като се прибрахме в къщи реших да звънна на майка ми и да й се похваля с новите придобивки и ...разбира се успяхме да се скараме #Cussing outЯвно и при мен хормоните са в пове4ко,но....така или ина4е- ядосах й се доста.След малко тя гузна-гузна звъни,и мъжът ми  пое дипломати4ната роля и той говори с нея.МАй се поуспокоихме и двете.Горкия- явява се като буфер на вси4ките ми странни настроения Rolling Eyes
Сега си мързелувам в това време и се радвам на разхвърляните из цялата стая покупки Grinning
ами - това е от мен!казвам ви 4ао за сега! Hug

# 193
здравейте, момичета!

На Пунита-моите съболезнования!

На Алекс - честито - страхотна мадама си!

Аз все пак отидох отново на преглед при Мазнейкова - каза че крачетата са порастнали, бебето "най-вероятно" няма да е джудже, в норма е размера, но все пак да отида пак след месец защото са в долната граница на нормата  Sad вече незная какво да мисля????? Дали все пак нямат значение и парите??? Грях ми на душата ако не е така!
Имаше една таблица, но не мога да я открия, където се даваше приблизително тегло на бебка съобразно гс. Струва ми се че сме прекалено малки на тегло - само 1536 гр в 31 гс. Особено като зная че ето и за отчета направо в 31 гс вече 15 кг отгоре, корема ми е огрооомен и вече се чудя от какво като беба е толкова мъничка???? Всеки ме пита - не роди ли вече, та не роди ли??!?!??!? Взе да ми писва вече!!!!
Има и друго което ме притеснява - чета ви че ритниците на бебетата вече дори ви понасят и болезнено, а при мен е само движения и подвигане на корема ми в различни посоки-това дали е нормално, док ме пита усещаш ли го интензивно, ама аз все пак съм бременна за 1 път, незная дали е интензивно или не!!!

От толкова проблеми и ядови ни смея още да купя дори биберон за бебето, дано не съм само аз толкова несериозна бъдеща майка!

Оплаках ви се. Това е. Поздрави и успех на всички, мислете по-позитивно от мен!

# 194
Здравейте момичета  Hug
първо искам да изкажа най- искренните си съболезнования на мама Punita  Cry стана ми много мъчно ... а така се надявах и молех за тях  Confused

Alexb много, много любов ви желая  Heart Eyes
снимчиците са върха   bouquet и ти си прекрасна булка, не се съмнявам че и blueeye ще бъде не по- малко прекрасна  Hug
щастлив семеен живот и на двечките!

Ние снощи късно се завърнахме от София ... в четвъртък внезапно решихме да тръгнем на там, за да си купим количка  Crazy
тази на "quinny" (top line papillon) където си я бяхме поръчали не могат да ни я доставят (пък и в чужбина свекърва ми я е видяла на живо и хич не изглеждала така както на сайта  newsm78) След много телефонни разговори и ровене из нета открихме НАШАТА количка  Mr. Green (естествено само в София я продават) испанска е - "casualplay" модел Т5.
Направих цяло албумче с нашите придобивки и там я има  Blush

Щастлива съм че най- важните неща вече сме си ги набавили и нямам търпение да ги използвам  Party

Целувки по тумбаците  Peace

Общи условия

Активация на акаунт