ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 18

• 19 294
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Офффф написах фермана и интернета ми спря.
Москита, НЕ! Втори сезон няма да гледам как Зорница се пази от целувки на някого. Ще измислят някаква тъжна история с Христо и Зорница каквато е състрадателна Мария, после ще трябва да ходи да обяснява на Марио, че няма сестра. Това изобщо не ми се гледа. Христо да си стои далече в неговата си история.

Майче, сезонът с убиеца с миниатюрите беше мнооого готин! Случайност или не, Хогуортс ми се навира днес няколко пъти в разговор, сега и ти Animal Joy Cat

# 706
Е не знам вече какво искате - Банков да седи далече от Зорница, Христо да не разбира даже, че работи там, Марио да не доближава до Банков, ама да ги дават постоянно. Искаме ли ги централни, ще ги гледаме в драми.

# 707
Е не знам вече какво искате - Банков да седи далече от Зорница, Христо да не разбира даже, че работи там, Марио да не доближава до Банков, ама да ги дават постоянно. Искаме ли ги централни, ще ги гледаме в драми.

Тъй, тъй, някои не знаят какво искат Joy
Други знаем - кекс!!! Stuck Out Tongue Winking Eye

Гледайте до утре сутринта две страници да ви стигнат. Мързи ме тая вечер, а и гледам мач Simple Smile

# 708
Хаха, ще ме замеряте с камъни, но понякога ми се иска да ги изкарат от сериала, не за друго, но да си остана с щастливата илюзия за тях... Сега ще има драми, драми, драми.... не съм просто сигурна, убедена съм, че Марио и Зорница ще са главни. Велислав е актьор от висш пилотаж, а Диана е едно от откритията Heart

# 709
Ее искаш да ми кажеш, че ти се гледа четвърти мъж около Зорница? Толкова ли не могат да се измислят драми около вече съществуващите мъже около нея, че трябва да хващаме санитаря Христо, който всъщност не е санитар и има дете? Thinking

# 710
Донси, това на аватара ти Романова ли е? Grinning
Димитрова, за съжаление нашите сценаристи се вдъхновяват от турските и индийските сериали. За тях най-голямата драма е 1.да забъркат някой триъгълник (което не пропуснаха даже и при Мазови и лудото Ванче... даже като се замисля май на никой не му се размина триъгълника) иии 2. роднински връзки до 30то поколение....

# 711
Бас хващам, че Христо няма да има нищо общо с нашето трио, освен професионални взаимоотношения. Hands Plus1

# 712

Дона, какъв мач гледаш?

# 713
Донси, това на аватара ти Романова ли е? Grinning

Мхм, жестока снимка, но май ше я сменям, не ми ходи на натурелаJoy в другата кошара пуснах 5-6 черно-бели снимки на няколко актьора

Раздвоена съм около новата теория - хем е любопитна, хем ми се струва, че няма да е така. Даже мисля, че Марио може да подаде ръка на Христо. А той няма да се врътка около Зорница - нали му вкарват за мадама тая новата актриса - мед сестрата

Стартът на Висшата лига - Ман Юнайтед и Лестър

# 714
Ааааа не! Grinning Тоя сезон единственият мъж, който ще се навърта около Зорница ще е Марио. Никакъв Христо няма да я използва за отмъщения или пък тя да му съчувства, понеже той има тежка история. Grinning Да не говорим, че за него вече има отредена жена, на интервюто на Карамазов се виждаше, че май е плътно до него като даваха части от сериала.

Фифф, съгласна съм. Велислав си е достатъчно добър и опитен актьор, за да го забият в девета глуха за фон.

# 715
Само да дадат "прословутото" промо за сезона, ще ги навържем като свински черва - кой, какво, с кого, защо. Ще сме познали около 65%, бас ловя, да не кажа поне толкова проценти Joy

Майче, помня че четох тук някъде из коментарите, че ти си се оказала с най-точна прогноза за миналия сезон Simple Smile
Я моля те, заради мен, направи набързо пробна такава, а като излезе промото ще имаш възможност да я коригираш Joy

Относно Христо, понеже Карамазов каза, че той ще се "прояви" с гнева си още от първия ден, та си спомних как в първия снимачен ден и Вергов се похвали, че героят му се е посбил малко и си помислих дали няма между тях да е схватката Thinking Иначе за отнетите права наистина май само Марио остава и евентуално Мазов, той нали във втори сезон се появи от друга болница. Банков от 15 години работи в Германия, кога ще е имал възможност да се изпречи на пътя на Христо?

# 716
Перличке, за Мазов сега като каза ми се вижда интересно. И без друго май няма какво да им измислят на Мазови, а него си го помним какви интриги въртеше с Антонов във втори сезон и какъв беше общо взето.

# 717
А може да е Тони виновен за отнетите права (ужас!) - Христо да му е бил лекар по време на хепатитските години и да е пренасочил заради това черен дроб към друг пациент, вместо към Тонич, въпреки, че нашият е бил по-напред, това да се е разкрило и хоп!

# 718
А може да е Тони виновен за отнетите права (ужас!) - Христо да му е бил лекар по време на хепатитските години и да е пренасочил заради това черен дроб към друг пациент, вместо към Тонич, въпреки, че нашият е бил по-напред, това да се е разкрило и хоп!

Ааа Дона, това дори и аз го изключвам. Grinning Сега пък на него да му дойде изневиделица такова нещо.

# 719

Ааа Дона, това дори и аз го изключвам. Grinning Сега пък на него да му дойде изневиделица такова нещо.
Защо?

Общи условия

Активация на акаунт