Стара Загора - 77 тема

• 119 234
  • 824
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, преди година и половина моя позната плащаше по 600лв. Не вярвам да има голяма разлика.
Благодаря за информацията 😊

# 106
Аз предлагах да давам по 5 лв.на час за детегледачка ,но тези които ми звъняха мин.година не се навиваха и искаха по 7-8 лв.за час .Повечето ,които ми звъняха бяха жени на възраст или пенсинерки.Еми на тези цени ,аз не се съгласих

# 107
От къде да поръчам сватбена торта в стара загора ??

# 108
  • Стара Загора
Може ли препоръки за добър адвокат административни дела по възможност жена около 40г?

# 109
От къде да поръчам сватбена торта в стара загора ??
Почти всяка сладкарница правят по поръчка сватбени торти. Нашата беше от Куманов - ден рожден, имат каталози с предложения, какво и сладкарница Перла. И двете могат да изработя и торта по снима ( по ваш избор). Има и още сладкарници, но нямам преки наблюдения от тях.

# 110
  • Стара Загора
Здравейте
Търся витамините Форевър кидс,но от където и да поръчам все ги няма в наличност.

# 111
Здравейте! През октомври детето ми ще стане на две годинки. Кога трябва да кандидатствам за ясла? Ще се местим в района на Мол Галерия и ако споделите лични впечатления от яслите в този район ще бъда благодарна.

# 112
В сайта на общината кандидатстваш, за която ясла искаш.
Тук може да видиш графиците и кога има класиране. https://priem.starazagora.bg:5443/documents/Grafik_Yasleni_grupi_2019.pdf
Съветвам те още сега да го регистрираш, защото е важен и поредния номер при класиране.

# 113
Благодаря много! А според вас в Ясла №1 или в №6  е по-добре?

# 114
  • Стара Загора
Моето детенце е в Първа ясла.Доволна съм от госпожите.Добре ги гледат.За другата ясла 6-та също само хубави неща съм чувала.

# 115
Мами, къде в Стара Загора се продават аксесоари за колички Пег Перего?

# 116
Моето дете е в шеста ясла и съм доволна и от персонала,и от директорката. Всички са много отзивчиви. Детето ми на 5 ден остана да спи в яслата. Много бързо я предразположиха и й хареса.] Моето дете е в шеста ясла и съм доволна и от персонала,и от директорката. Всички са много отзивчиви. Детето ми на 5 ден остана да спи в яслата. Много бързо я предразположиха и й хареса.

# 117
Благодаря на всички, днес се регистрирах. Имам само един въпрос и ако се наложи ще редактирам заявлението. Ако искам да започне септември ясла в кое класиране трябва да участвам?

# 118
Благодаря на всички, днес се регистрирах. Имам само един въпрос и ако се наложи ще редактирам заявлението. Ако искам да започне септември ясла в кое класиране трябва да участвам?

Според мен - през Август.

# 119
Здравейте момичета ! Много рових и открих една стара тема, но се надявам тук да ми помогнете да направя избор. Става въпрос за раждане. Живея на 100 км от Стара Загора и Бургас. В нашия град нямаме специалисти , болницата е занемарена. Трябва да реша къде да родя, времето минава. Аз не мога, честно. Вече съвсем се обърках. В Стара Загора посетих доктор Иван Иванов, който беше изключително резервиран. Изражда в Тракия. Поразрових се и прочетох притеснителни неща. Сега ще посетя и един лекар в Бургас, който изражда  във Ветрен. Голяма каша стана. Кой да търся и къде да ходя....
Раждали при Иванов има ли ? Добър специалист ли е ? Направо не ми се ражда вече. Никой не ми вдъхна доверие.
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт