Стара Загора - 77 тема

• 119 304
  • 824
  •   2
Отговори
# 120
За Иван Иванов има противоречиви мнения. Но пред кабинета му е пълно. Той определено е по -добър избор от доста старозагорски Агта. Държи се така, защото има наплив, зает е, явно има доволни. Спрягат се имената на Бузалов, той също изражда в Тракия, предпочитан лекар за секцио.  😁 Също препоръчват д-р Христов в болница Ниа мед. Има доволни доста, изражда и нормално.

# 121
От д-р Христов съм крайно разочарована!  Иван Иванов също не се отнесе сериозно към мен. Аз се орентирах към София, но съм чувала от приятелки добри отзиви за Цонева! Успех и леко раждане където и да избереш!

# 122
Чувала съм, че доктор Цонева е на разположение по всяко време и можеш да я откриеш винаги. Обаче срещу нея има и най-много дела, които се водят.

# 123
  • Стара Загора
Особено пък като не си от града Цонева изобщо не ти трябва, понякога се чака до полунощ!!
Защо не се ориентираш и към Сливен.
Аз също не бях очарована от моето АГ, но рисковата бременност и спешното секцио минаха перфектно в Ниамед. Не се шашкай Simple Smile

# 124
Много ви благодаря, момичета !
Колебая се между д-р Христов и д-р Иванов. Все още има малко време за решение. Но повярвайте много ми е трудно. Нали знаете как е. Хем знам, че всичко е въпрос на късмет , хем пък все се стараем уж да изберем най-доброто.
Раждала съм в Сливен . Смятам, че мога да си спестя някой екстри. Спомням си , че исках да избягам с писъци от болницата Simple Smile

# 125
  • Стара Загора
Тогава аз бих избрала д-р Христов,  макар че в Тракия условията са малко по-добри.

# 126
 Д-р Иванов ми следя цялата бременност, която не беше лека. Той ми прави и секциото, почти не си личи белега ми. Да не кажа, че ме отърва да не родя преждевременно в 7-ми месец. За мен той е много добър специалист.
За д-р Христов нямам лични наблюдения, чувала съм че е също добър, но убеждавал родилките за секцио без да е нужно. Като цяло и двамата са препоръчителни за секцио, много добри хирурзи са. За нормално раждане ти е важна акушерката.
Успех и безпроблемно раждане!

# 127
Много ви благодаря, че се включвате момичета ! Просто този път много се обърках. И двете ми бременности не са леки. Аз съм с едно секцио зад гърба. Сега отново ще е операция .

# 128
Аз бях със спешно секцио при Христов. Двамата с дъщеря му ме оперираха. Много съм доволна.

# 129
И аз бях при Христов, първо нормално раждане, второ- секцио по медицински причини. Доволна съм!

# 130
Аз бях секцио по медицински причини при Цонева. Изключително доволна съм! Оперираме в Болница Тракия.
п.с. Бях изчела доста негативни коментари за нея, но ето аз мога да дам положително мнение.

# 131
Здравейте,знаете ли в Ст.Загора да се провеждат курсове по козметика,с удостоверения заверени от МОН?Без Чар М и Жан Д'Арсел.Нищо не намирам аз.

# 132
Извинявам се, ако не е по темата, но ако някоя мама търси купони за държавна детска кухня в Стара Загора да пише.

# 133
Извинявам се, ако не е по темата, но ако някоя мама търси купони за държавна детска кухня в Стара Загора да пише.
Предлагаш ли? И какви са?

# 134
Писах на лични.

Общи условия

Активация на акаунт