Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Малтофер Фол и как се приема?
Какви са рисковете от потапяне на краката в гореща вода по време на бременност?
Какви са подготвителните контракции и кога се считат за нормални?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Малтофер Фол и как се приема?
Малтофер Фол е хранителна добавка, богата на желязо, предназначена за повишаване на нивата на хемоглобина. Обикновено се приема по 1 таблетка дневно, препоръчително след хранене, за да се намали рискът от гадене или стомашно дразнене. Редовният прием е от съществено значение и след завършване на първата опаковка трябва да се направи ново изследване на нивата на желязото.
-
Какви са рисковете от потапяне на краката в гореща вода по време на бременност?
Потапянето на краката в гореща вода по време на бременност може да увеличи кръвообращението в долните крайници, което може да доведе до кървене и силни контракции. Освен това, това действие може да намали притока на кръв към мозъка, което потенциално води до леко главоболие или общо неразположение. Поради тези рискове потапянето на краката в гореща вода не се препоръчва по време на бременност.
-
Какви са подготвителните контракции и кога се считат за нормални?
Подготвителните контракции, известни също като контракции на бременността, са безболезнени свивания на корема, които се появяват преди раждането. Те обикновено се считат за нормални, ако са редки, нередовни и без болка. Ако честотата им се увеличи, причиняват болка или други необичайни симптоми е препоръчително да се консултирате с лекар.
-
Какви са рисковете от консумацията на череши по време на бременност?
-
Какви са рисковете от приема на Gynipral и Propronoloл по време на бременност?
,как ще ги свалям,акъла не ми побира като знам колко е трудно.После ходих до един магазин и не можах да устоя на изкушението,купих комплект за изписване(панталонки с блузка),както и един газарски джинсов панталон,взех и едно боди-всичко това за новородено.При най-удобния случай ще ги снимам и ще ви ги покажа.Лека полека започвам да си купувам нещата,този път ще се насладя максимално на този момент без да робувам на суеверия.Освен всичко,днес ни сложиха и спалното обзавеждане и вече почти си наредих багажа в него,може би до 3-4 дни ще сме в новия ни дом(ако котка да не ни мине пътя),капнала съм от умора и тази вечер ще гледам да си легна рано,но като чета от Плами за филмчето,което ще дават.... 

ох че 

Завиждам ти /добронамерено/ за новия дом, защото ние няма да успеем до раждането да подготвим новата си къща, а така ми се искаше да сме там тогава. Но за Нова година се надявам /дай Боже всичко да е наред и да има много пари за обзавеждане и майстори/ да се радваме на нова-новеничка къща. Само щастие и радост ви желая в новия дом.

Между другото тази вечер пак пише, че ще дават филма, така че ако информацията им е вярна ще можем да го гледаме.

Привет момичета!
После една дъъълга разходка в Сити Център София ,че само бях слушала от Ирини та като стигнах до КФС въобще не се колебах.А пък бременни жени
на всяка крачка...имах чувството,че е по-рядко да видиш не бременна жена отколкото обратното
което е супер ,дечицата ни ще имат мнооого приятелчета
.
разтройство.Пия лимони с мед и дано да минава. Иначе времето ме радва страшно много