Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Малтофер Фол и как се приема?
Какви са рисковете от потапяне на краката в гореща вода по време на бременност?
Какви са подготвителните контракции и кога се считат за нормални?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Малтофер Фол и как се приема?
Малтофер Фол е хранителна добавка, богата на желязо, предназначена за повишаване на нивата на хемоглобина. Обикновено се приема по 1 таблетка дневно, препоръчително след хранене, за да се намали рискът от гадене или стомашно дразнене. Редовният прием е от съществено значение и след завършване на първата опаковка трябва да се направи ново изследване на нивата на желязото.
-
Какви са рисковете от потапяне на краката в гореща вода по време на бременност?
Потапянето на краката в гореща вода по време на бременност може да увеличи кръвообращението в долните крайници, което може да доведе до кървене и силни контракции. Освен това, това действие може да намали притока на кръв към мозъка, което потенциално води до леко главоболие или общо неразположение. Поради тези рискове потапянето на краката в гореща вода не се препоръчва по време на бременност.
-
Какви са подготвителните контракции и кога се считат за нормални?
Подготвителните контракции, известни също като контракции на бременността, са безболезнени свивания на корема, които се появяват преди раждането. Те обикновено се считат за нормални, ако са редки, нередовни и без болка. Ако честотата им се увеличи, причиняват болка или други необичайни симптоми е препоръчително да се консултирате с лекар.
-
Какви са рисковете от консумацията на череши по време на бременност?
-
Какви са рисковете от приема на Gynipral и Propronoloл по време на бременност?
??? И аз реагирах като тебе, но док каза, че по-добре да ги слагам, а пък той ни е приятел и напълно и безрезервно му вярвам / а и е отличен специалист/, така че му се доверих и проведох лечението. Понякога се налага и пиенето на антибиотик, но това трябва да каже доктора.
От както съм се върнала обикалям магазините за обзавеждане и не ми остава много време за форума и затова ти пиша със закъснение. Ходя на курс по английски всеки ден по 4,5 ч., а от днес ми започва и курса за родители. Ще ходим заедно с таткото и ми е е много интересно какво ще ни говорят. Освен това започнах да чета Правилника за движение по пътищата и съм решила да се ява на листовките преди да родя. Тук нашите книжки от Бг не важат.
Знам колко е трудно там да се издаде и продаде една книга и през колко препятствия трябва да премине човек за да получи удовлетворение от работата си. Имам 2-ма познати автори в Бг. Единият пише фантастика, а другия исторически книги. Радвам се, че младите хора в България все още имат хъс и желание да издават книги.
Радвам се че си успяла да се поуспокиош и по възможност си пропускай такива неща покрай ушите, защото освен че нищо не можеш да направиш, това което ти е казала си е чиста глупост, в същност другите са ти казали -настинката няма нищо ама нищо общо с ДЦП.

.
/
За моят любим френски доктор Марков час с езаписва доста по-рано, защото във Фемина той преглежда само в понеделник. Но ти звънни и ако могат да те вместят гарантирам, че ще останеш доволна. На 4Д не можахме да извадим хубава картинка.

. Колкото до форцепса той се използва при неефективни напъни по-скоро, отколкото при едро бебе. Все пак всички трябва да сме с положителна нагласа това е първа стъпка към лекото раждане
дано да е нещо от бурканчето или поне да не е нещо сериозно.
А за погледите на хората... просто няма какво да ти кажа!
Опитай се да не ти пука от разни непознати простаци.
и за пазара за бебко важи та до магазин Щъркел /ох с тази латиница все тръгвам да пиша штъркел вместо