На море в Турция - тема 53

• 83 125
  • 764
  •   1
Отговори
# 405
Така е, по-сложно е, отнема няколко дни проучвания, ровене, търсене на оферти за хотели, подходящи полети, трансфери, после кореспонденция, билети, организация,
За това много от нас предпочитат туроператора да организира всичко, без да се затормозяваме. Това обаче си има своята цена и тя не е никак малка. Но пък можем да недоволстваме и да се оплакваме от агенцията на воля Simple Smile

Точно затова тези които пътуват за Турция с ТА определено са над 90 % .Погледнете статистиката ! А и разбирането за хубава и активна почивка за мен е да преравям пазарите и местните магазини и да си готвя сам с пресни продукти .За мен готвенето е хоби и удоволствие , що да се лишавам от него с АЛЛ ?

Това "удоволствие" с готвенето си го практикувам 355 дни в годината, предпочитам 10 дни почивка. А винаги ходим огромна компания - 25 човека сме, представям си как се изсипваме в някое ресторантче и за всеки обед и вечеря търсим място, чакаме поръчки, докато изнервените деца търчат наоколо.

Абсолютно съгласна! Що за почивка е това, да пазаруваш и готвиш? Стига ми това, че го правя през останалото време. Отивам да си почивам активно, да не мисля за готвене, пране, чистене и т.н.

# 406
  • София...........
Открих го!
Марги, всъщност хотела ти е адаш 😀

Оказа се, че е в Одрин, иначе аз си мислех, че е в Анталия, предвид детски център, но той не е към хотела.

Кой е хотела в Одрин, че и там ще ми трябва нощувка? Relaxed

# 407
  • Русе
Открих го!
Марги, всъщност хотела ти е адаш 😀

Оказа се, че е в Одрин, иначе аз си мислех, че е в Анталия, предвид детски център, но той не е към хотела.

Кой е хотела в Одрин, че и там ще ми трябва нощувка? Relaxed
Ами, "Марги хотел". Тя си го написа.

# 408
Здравейте, отсядали сме в Марги в Одрин и мога да кажа че е по захабен. Бих препоръчала Рус хотел там.Grinning

# 409
Кои агенции освен Емералд бихте препоръчали? Имат ужасен сайт, без никакво филтриране по определени параметри и много ме затрудняват в разглеждането на офертите.

# 410
Тази година пътувахме 2 пъти до Турция, по веднъж с Емералд и с Турс. И двете агенции за мен са ОК, макар че представителите на Турс по време на пътуване бяха доста по-добре от Емералд. Инфо по телефон също многократно по-добре е от Турс, намерихме едно момче Красен от пловдивския им офис, обяснява всичко супер подробно - браво на него Simple Smile Мисля, че доста му досаждахме 2-3 пъти, но той си беше все така любезен Simple Smile

Емрралд имат система, при която ако звъните на националния телефон, той автоматично се изключва на 5-тата минута разговор  Laughing

# 411
Благодаря, Бианка. Сега разгледах сайта и на Турс. Имат по-добра търсачка, но отново не ми допада и се затруднявам да избера хотел. Сайтът на Астрал май най ми харесва, но пък в Емералд има повечко оферти като за нашия бюджет от около 2000 лв за двама. Колко ми е по-лесно като избирам къде да отседнем в Гърция чрез Букинг Simple Smile Имат чудесни опции за филтриране и сортиране.

# 412
Тез тур имат добра търсачка, но пак зависи какво точно искаш.
Сподели горе-долу какво търсиш, ако може някой да помогне.

# 413
Ако ви устройва самолетна програма, Тез тур имат много добра търсачка.

# 414
Основното изискване е самолетна програма, за да не губим време в пътуване. Другото доста важно е, хотелът да е до 15 минути макс от плажа, за да не зависим от шатъли. Ще е добре и да има интернет в стаята (защото съм пристрастена Laughing ) Май е това-горе долу.

Това ми се видя нелошо: http://www.emeraldbg.com/hotel/90513/2/403/61586/707100/BODRUM-H … &-SPA-5*.html

Забравих да добавя за локацията - иска ми се да не е много отдалечена от летището, защото като почнат да обикалят по хотелите да разтоварват хората, а ние сме някъде по-далеч, ще се побъркам. Все пак ако намеря по-читав хотел, разположен малко по-далеч от летището, ще се прежаля. Но приоритет са Белек, Лара, Бодрум. А и май са с нелоши плажовете, пясъчни

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 00:26 от Мишелин

# 415
Добро утро група,
ето обещаните от дълго време снимки от мен  Relaxed за плажа в Aurum Didyma Spa & Beach Resort в Дидим

Скрит текст:

# 416
  • В.Търново
Къде е плажа? Grinning

# 417
Мишелин, не е отбелязана дата, от която искате да пътувате, което е много важно, защото в Анталия, до към 19 септември, хотелите за вашия бюджет са малко и най-важното - не са близо до летището. След този дата могат да се намерят и в Лара, и в Белек.
Bodrum Holiday Resort е по-неприемлив вариант, сравнен с повечето хотели в Лара и Белек.
Моят съвет е да не отписвате Сиде. Трансферът е между 40 минути и час, в зависимост от трафика и от местоположението на хотела. Ако изберете Сиде, автобусът ще ви закара директно в Сиде. Няма практика да се оставят първо гостите в Лара, после в Белек и накрая да се пътува към Сиде. Обикновено към всеки курорт пътува отделен автобус. Изключение има само ако туристите за Лара, да речем са прекалено малко и ги съчетават с тези за Белек.

# 418
  • София
Сонар, които работят с Емералд, нас ни трансферираха с кола преди години, бяхме две семейства за Лара и въобще не са ни бавили с обиколки.
Сега в сряда се надявам също да няма много спирки до Лонисера, за да не се изнерви детето, иначе на мен си ми е интересно и нямам против да видя още хотели Simple Smile

# 419
  • Пловдив
lili99   Това ли е само плажа на хотела?Ако е това Ужас.Не мога да понасям някой да ми диша във врата и набутани един в друг.
Надявам се да не съм ви обидила?Но критерия ми при избор на хотел винаги е бил плажа. Все пак отивам на море.

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 12:40 от slavei4e

Общи условия

Активация на акаунт