Испански сериали - Тема 7

• 92 298
  • 584
  •   1
Отговори
# 345
  • Mediterraneo
Филмите по трилогията на Редондо не са толкова хубави, колкото книгите. Има ги в Нетфликс, не знам за субтитри, аз гледам на испански.

# 346
Филмите по трилогията на Редондо не са толкова хубави, колкото книгите. Има ги в Нетфликс, не знам за субтитри, аз гледам на испански.

# 347

# 348
Ако знае някой руски, може да ги потърсите в руски сайтове за сериали. При братушките празно няма 🙂

# 349
Само аз ли гледам новия испански по bTV Comedy – "Селцето(El Pueblo)"?

# 350
  • София

И аз го гледам Simple Smile

# 351
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
И аз ги гледам. Не е супер интересен, ама запълва времето и е приятен. Да, от екипа на Съседите е, но е по-културен. Обожавам Съседите, ама хумора им си е просташки и първичен.

Ако знае някой руски, може да ги потърсите в руски сайтове за сериали. При братушките празно няма 🙂
И в Замундата ги има, ако въпроса е до самите филми.

# 352

И аз го гледам Simple Smile

Аз гледах само първите две серии.. И втората недокрай. Нещо не ме грабна. За запълване на времето става. Пак плямпат нонстоп, няма дори 2 секунди тишина. В Замунда има качени само първите 2 серии

# 353
    • София
    Темата е страхотна! Наскоро изгледах vivir sin permiso и телефонистките. Първият ми хареса повече, но на втория декорите и костюмите ми харесаха.

# 354
    • Mediterraneo
    О, Vivir sin permiso е наистина страхотен! Аз с Телефонистките не се погодих нещо.

# 355
    • София
    Съгласна съм за телефонистките. L'amica geniale много ми хареса, но е италиански, не испански. Тук не намерих тема за италиански сериали.

# 356
    Тук не намерих тема за италиански сериали.

Има, ама са разпиляни и стари

https://www.bg-mamma.com/?topic=833264

https://www.bg-mamma.com/?topic=453758

# 357
    • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
    Телефонистките и мен ме загубиха след 1 сезон, а толкова ги чаках. Бамбу сега пускат нов филм с Бланка Суарез - El Verano Que Vivimos. От 6 в кината, ама както е тръгнало съвсем скоро и в платформите:

# 358
    Ако някой не е гледал "Селцето" и иска линк към сериите, да свирка, мога да ги кача, 8 серии са

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 20:38 от diziler

# 359
    имат ли суб?

Общи условия

Активация на акаунт