Знаете ли кого видях?! - тема 34

• 135 361
  • 816
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Преди малко по "Дондуков" се разминах с министъра на образованието Красимир Вълчев.

# 106
  • русе
Ирина Тенчева или нейна двойничка в ИКЕА.Много свежа и добре изглеждаща .

# 107
Краси Радков в квартала, говорещ по телефона. Влезе в близкия детски магазин, напазарува си и си замина.

# 108
Руми Илиева, фитнес треньорката, с детенцето си. Много слабичка ми се видя, видях я от далече.

Тя преди време беше обявила предизвикателство като я видиш и поздравиш, да паднеш за 10 лицеви, респективно тя да ти отговори по същия начин. Трябваше да се възползваш Laughing

# 109
[video][/video] Къмпинг Арапя- Ицо от ЪпсурТ с дете и жена. Както и Миро ...онзи от Биг Брадър, който рева за любимата си тогава...С деца и жена също.

# 110
Хахахаха Тили 😍 и една няма да мога да направя, не 10. Мислех си да отида да я поздравя, добре, че не съм 🤣

# 111
Тодор Башиянов в градската градина на Пловдив.

# 112
А той е?
Мавриков. Не знаех, че е толкова нисък

# 113
  • София
А той е?
Мавриков. Не знаех, че е толкова нисък

Актьор, беше в "Шоуто на Слави", пише се, че е уволнен и няма да участва повече.

# 114
  • Sofia
Правеше впечатление,че Слави никак не харесва Башиянов,...гледаше го с презрение..

# 115
  • София
Правеше впечатление,че Слави никак не харесва Башиянов,...гледаше го с презрение..

Да и на мен ми е правило впечатление.  Peace

# 116
  • До морето
Което е странно, защото си личи, че е талантлив и добре се вписа при другите актьори.

# 117
И аз го харесвам страшно.

# 118
  • Sofia
Коко от СДН ("София-ден и нощ"), в ИКЕА. Мотаеше се с една девойка.

# 119
Коко от СДН ("София-ден и нощ"), в ИКЕА. Мотаеше се с една девойка.

И аз видях снощи Джулия и Михаела от същия сериал и те се мотаеха с момчета, явно гаджетата им в Созопол. А преди няколко дни пак там колегата им Митко.И Каролев на Градина.

Общи условия

Активация на акаунт