Червила, глосове и моливи за устни

• 77 523
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Аз обожавам whirl и soar.

# 676
Имам 6-7 цвята от тях и си ги харесвам много!

# 677
И аз.
Аз обичам много и червилата им. Много. Ползвам си ти и са ми екстра като цветове, издръжливост и всичко.

# 678
  • София
Изобщо не ми харесват червилата на Мас на мен. А най-малко от всички - прехваленото Велвет Теди.

# 679
  • Варна
Най-любимите ми червила са на МАС, нямала съм проблеми с тях никога. Не оставам без VELVET TEDDY.

# 680
Аз не харесвам само старите течни матови, защота ми пресушават, но пък всички ме питаха с какво съм заради жестокия пигмент.

# 681
  • Бургас
И аз.
Аз обичам много и червилата им. Много. Ползвам си ти и са ми екстра като цветове, издръжливост и всичко.
Ти ме зариби по тях едно време, сега не спирам да си ги купувам.Пак си взех любимото Велвет теди, разкош.Revolving Hearts

# 682
  • София
Знам, че не е червило, глос или молив, но мисля, че това е темата да похваля тази маска за устни - https://www.notino.bg/essence/juicy-glow-papaya-khidratirassha-maska-za-ustni/
Има я и в Lilly и DM, има много приятен аромат за мен и действително прави устните много гладки и меки.

# 683
  • на последния етаж
Момичета, търся приблизително такъв цвят червило (може би една идея по-ярко, не толкова убито, не съм сигурна как се казва цветът). Можете ли да ме насочите към марка/номер?

# 684
За мен червилата на Mac са най- оптималното решение цена- качество. Има различни текстури и много цветове, за всеки вкус по нещо. Пробвах Guerlain, Chanel, Estee Lauder, Clarins, Charlotte Tilbury, Tom Ford, Bobbi Brown. На Dior и Armani не съм пробвала, но никое от тях за мен не надминава Mac, а цената е двойна.

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 21:11 от mariposa333

# 685
По мое мнение Том Форд доста задминават МАС, но и цената е доста по-висока.

# 686
И се развалят точно за една години, вмирисват се. Иначе се велики червила.

# 687
Само на мен ли устните се изсушават и почват да се белят от червилата на MAC? Много харесвам цветовете им, основно ползвам тях, но...чудя се после как да оправя устните..
Но, от червилата съм по- доволна отколкото от моливите- винаги ми се " разливат", не зная защо...
Новото( за мен) тяхно locked kiss червило, дори и да ям, остава поне 4-5 часа на устните, доволна съм.

# 688
Не само на теб. Преди години си купих няколко червила на Мак с такъв трепет, заради всички положителни отзиви и накрая ги изхвърлих, точно поради същата причина. За 15-20 мин ми изсушаваха много устните, започваха да се белят и не можех да ги оправя с дни.
Моливите за устни обаче ги харесвам!

# 689
И аз много харесвам моливите им за устни, не са нито прекалено меки, нито много сухи. Но червилата им са ужасни, нито са пигментирани, нито са трайни (пиша за черничките в гилза).
Да не е спам да похваля глосовете на Tarte-цялата серия lip plump, vinyl и последните -lip plump shimmering. За глосове са с доста прилична трайност, без да са лепкави и да се събират във водната линия на устните. Също последните на Fenty- в пъти по-добри от обикновените им глосове, моливите за устни също са много трайни.

Общи условия

Активация на акаунт