Откраднат живот 54: Анатомия на гнева

• 32 543
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ако му бяха платили, колкото иска щеше да участва и в 5 сезон. Мое мнение, нямам вътрешна информация. Grinning

# 496
Единственото хубаво от цялата бъркотия е появата на Диана Димитрова, права си, Росита Simple Smile)

Не разбирам какво общо има смъртта на Виолета/излизането на Буковска с излизането на Вергов? И аз имах чувството, че ще ги завъртят двамата в 4ти сезон, но още в началото тези мисли бяха потушени с появата на Диана.

# 497
Единственото хубаво от цялата бъркотия е появата на Диана Димитрова, права си, Росита Simple Smile)

Не разбирам какво общо има смъртта на Виолета/излизането на Буковска с излизането на Вергов? И аз имах чувството, че ще ги завъртят двамата в 4ти сезон, но още в началото тези мисли бяха потушени с появата на Диана.
Според мен са мислели, че по някакъв начин Вергов ще успее да компенсира липсата на Буковска, която направи много силен персонаж. За мен това е общото. Но сметките им са се объркали след решението на Вергов да не играе в 5ти сезон. За мен обаче всичко това беше за добро. В 5ти сезон открихме страхотни нови лица, а и самият сезон пак беше успешен и си имаше добър рейтинг. Разбира се, Буковска много липсва. Тази жена е просто страхотна.

# 498
  • София
Фифф, доколкото помня образът на Зорница го създават след старта на снимките и тя се появява около 14-15 епизод. После историята с умрялата, но не съвсем жена я вкарват, след като Вергов отказва участие в 5 сезон.
Какво пречеше да ги съберат с Виолета и двамата да си ги изпратят в Германия, ако знаеха, че това ще им е последен сезон в сериала.
Но, всичко е минало. Сега ни остава да гледаме как ще излязат от абсурдната ситуация, в която ще са някои от героите със завръщането на Банков в болницата.

# 499
Мисля няма да изоставят по-старите персонажи на заден план. Поне се надявам. Най-вероятно този сезон най-интригуваща ще е историята на Христо намкойси. Ще обърнат подобаващо внимание на Банков и рода. Нали и Цонев трябва да е в играта. А колко е необходима цялата тази врътка предстои да видим и оценим. Сигурно добре са обмислили историите около тях. Старите персонажи смятам ще ги обвържат с новите и така плавно да навлезат в атмосферата на болницата. Поне за началото на сезона се надявам и ктари и нове герои да са еднакво време на екрана.

# 500
Сега ни остава да гледаме как ще излязат от абсурдната ситуация, в която ще са някои от героите със завръщането на Банков в болницата.

Да, наистина е абсурдна. Интересно ми е какво ще се случи, когато Зорница и Банков се срещнат и най-вече нейната реакция. А също и как ще реагира Марио, когато се изправи очи в очи с него. Първоначално няма как да не се случи сблъсък, но като гледам как във втори сезон Калин и Александър преодоляха неприязънта си един към друг и имаха нормални взаимоотношения и се разбираха, си мисля, че и тук това ще се случи. И все пак въпросителна ми е Зорница. Представа си нямам как ще работи в една болница с Банков.

# 501
  • Разпиляна във въображението
Първото промо е само с новите. Признавам, че не си спомням как точно стана миналата година, но мисля че бяха омешани нови и стари герои - поне Фотеви. Това ме навежда на мисълта, че тримата ще са водещи, останалите гравитиращи.

Димитър пусна в Инстаграм снимка с каска на мотор, някъде неизвестно, но не мисля че снима. "Свободата" му не изисква чак такава предпазливост Simple Smile

# 502
Аз помня. В четвърти сезон излезе първо промо само с Банков. Второ промо само с Банков и трето промо с повечето актьори.

В пети сезон пуснаха само едно промо с всички основни без Фотев. След това пуснаха едно, което беше с откъси от епизоди. Там бяха всички без Генадиеви (промото хващаше първите десетина епизода, в които те още не участваха) и без Ина.

# 503
Димитър пусна в Инстаграм снимка с каска на мотор, някъде неизвестно, но не мисля че снима. "Свободата" му не изисква чак такава предпазливост Simple Smile

Мириел, снимката не е от сериала. Онзи ден бях на импровизационен театър в един парк и Димитър дойде с мотора си. Не участваше, беше в публиката. Но снимката е от въпросната вечер, сигурна съм.

Последна редакция: пт, 17 авг 2018, 21:20 от Анонимен

# 504
Ако някой случайно не е разбрал от официалната страница на сериала ни уведомяват,че това е новият  директор на  св.Кирил.

# 505
Наистина ли? Не го очаквах!

Последна редакция: сб, 18 авг 2018, 11:15 от Анонимен

# 506
Ти не следиш ли Вергов,човека каза очаквай неочакваното. Smirk
Идвам да споделя мнението относно промото на един невманиачен зрител.
Физиономията беше такава Open Mouth,после такава Astonished и коменатара „Що за психарщина.Как ще се гледа този сезон.Добре,че казаха,че е ОЖ иначе нямаше да се сетя “

# 507
Диана и Никола, големи са сладури Simple Smile

# 508
Диана е абсолютно момиченце, тия 36-7 години, дето трябва да е в сериала, никакви й ги няма Grinning

# 509
Много е сладка с тази прическа 😊 за първи път да ми хареса откакто се изсветли

Общи условия

Активация на акаунт