С главата или с дупето напред, през ЮНИ идва и наш ред

• 14 630
  • 272
  •   1
Отговори
# 150
Честито на Mari-Anna и korneliia_h! Да са им живички и здравички мушмуроците и много да ги радват.
Ние още се чакаме и като има някакви новини ще съобщаваме.
Приятна неделя от мен!  bouquet

# 151
Честито на Mari-Anna и Кorneliia_h! Да са им живи и здрави момчетата, много да слушкат мама и тати!

Кабранска ... мойто педи ми каза никакво мокрене на пъпа докато не падне.... Е той падна , но в самото пъпче има коричка , която по думи на педито , съм трябвала да изчакам да падне за да я къпя. Довечера мисля да тегля една майна на всички и да се изчипкаме като хората а пък пъпа след това да дезинфекцирам , както ти казваш. Не мисля , че нещо може да му стане ... та от 3 дни нямаме пъп .... а на бебка главата не й е мита от понеделник.... само се подплицикваме откъм дупето.

duhi_puhi страхотно звучи разказа ти .... направо раждането от твоите уста звучи като разходка в парка  bouquet

# 152
valkiria, че то си беше разходка, ама не в парка ами по по моста над реката  Wink Романтика   Blush
На нас пъпчето ни падна оня ден, ама още не съм го къпала като хората.. довечера обаче, усещам, че ще има голяма баня  Party
Иначе главата и ние не сме мили.. обаче то и нямаме особено коса  newsm78 Вие направо панделки може да връзвате  Mr. Green

# 153
  • 5 етаж в ляво
Честити бебчовци на всички родили мами.Само хубави мигове ви желая!
Аз доста отдавна не съм писала,но редовно чета и вече нямам търпение да си видя бебока и аз.Утре док ме прибира в болница и ми е много тъжно,че сигурно ще ми предизвика раждането,но и май и аз искам да се свършва най после.Само като се сетя,че ще стоя и да чакам в болницата ми става едно криво CryБих искала да си вляза с болки нама то не е каквото искам аз Cry

# 154
duhi_puhi  , а като ви е паднало пъпчето остана ли ви една коричка? Че мен тая коричка ме притеснява. Но каквото и да става ... довечера ще се плискаме здраво.... а после спитрче и готово. Не ми се вярва да стане нещо.

А всеки път като погледна твоя Юнак как си е засмукал пръстетата на "Хеви Метъл" и се спуквам от смях:) голямаскица е сладура .... пу - пу Simple Smile вчера се смях и на мойта Бъболечка , че си смучеше кутрето, но твойто гардже няма равно в нестандартното смукане на пръстички Grinning

# 155
Здравейте,
пиша във вашата темичка, за да ви съобщя че моята етърва (vancheto*) роди вчера - 10.06.06г. Имат си момиченце (Преслава), тежи 3150 гр и е висока 51 см.
Много съм щастлива, че вече съм стринка  Hug.
Чао от мен и леко раждане на всички бъдещи майки   bouquet

# 156
Здравейте,
Честито на всички мами, да са им здрави и щастли бебчовците и много, много да ги радват!
Кабранска благодаря за съвета относно предизвиканото раждане, в сряда съм при моя лекар, не зная какво ще реши относно това...но ще разкажа тогава!

# 157
Ива78 благодаря ти!Ни по-трудно се къпем че нали милата има гипсчета и слагаме всяка вечер найлони и трудно се къпем ама нямамем и8збор.За пъпчето да ви се оплача не падна от само себе си,а една акушерка в болницата го въртя и го измъкна,докато се усетя това беше факт.Иначе го прочистваме пъпечто по наколко пъти на ден с чист спирт 70 градуса,и после пръскаме с Бивацин.Вече няма корички всичко е изчистено.Честито на мамите които са се сдобили с рожби.

# 158
  • Ямбол
Честито момиченце на Vancheto!Да е жива и здрава малката принцеса, много щастлива и да слушка мама и тати!

# 159
 Добра нощ и от мен!Днес успяхме да издебнем хубаво време и направихме първата голяма разходка на Ивчо!Ама то аз като изтървана-ако не бяха минали трите часа и не трябваше да се кърмим-сигурно още щях да се мотам по улиците...А и на бебчо определено му хареса в количката...беше като препариран-гък не каза....Усещам,че от утре ще прекарваме повече време навън-че това с излизането на терасата вече не е интересно.
Честити рожбички на Корнелия,Мари-Ана и Ванчето!!Да са им живи и здрави/това е най-важното/ и ако може послушни...........А мамите бързо да се възстановяват!
valkiria,това за къпането ти го казвам от опит-на Сами му падна пъпа на 26 тия ден и ако бях слушала изкуфялата педиатърка в родилното-щяхме да умиришем махалата...Просто тогава питах и нашата си педиатърка/а сега пак питах в клиниката/ и отговора беше-че може да се къпем,само после да чистим със спирт и да пръскаме с Бивацин...А това го правя не само при баня ,а и при почти всяка смяна на памперс-защото Иво е много продуктивен и като ги напълни ,обикновенно трябва да тичаме в банята...А иначе нашето пъпче си още на мястото-и аз си го въртя,белким падне,ама още не се дава...
А,сега да не забравя за какво влязох-да пожелая успех на Пепита и  danidji, и ако има още някоя необадила се тръгнала да ражда мама-Момичета,стискаме ви палци и се молим всичко да мине по най-лекия и безболезнен начин.И се обадете.....знаете как се притесняваме като няма вест от някоя...

# 160
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРЯ НА МАМА vancheto* ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ВИ РАДВА И СЛУШКА   bouquet
Пожелавам успех на запътилите се мами към родилното  Peace
Аз съм на 13 на доктор и тогава ще пиша как ще процедираме от тук на сетне  newsm78

# 161
  • Русе
Здравейте и от мен. Не съм писала много отдавна, но нали се върнахме в Русе и още сме без нет, та така...
Първо искам да честитя на всички щастливи мами (и татковци, разбира се)!!!
Ние още сме 2в1  ooooh! Видях, че Мъргулийка е докладвала, че вчера щях да влизам за предизвикано раждане. Да ама не. Отидох, слушаха тоновете и док каза, да си ходя. От 3 седмици си седя с около 2 см разкритие (не знам точно колко, защото той казва "пропуска пръст"... леле как звучи само). Контракции имам от време на време, де болезнени, де неболезнени  Tired Чувствам се ужасно вече. Най-странното е, че корема ми вече не ми тежи толкова. Ходя като кон из града и хората ми се чудят от къде тая енергия. А аз просто свикнах вече да съм бременна  Laughing
Последно се разбрахме с доктора, че утре влизам за наблюдение (ако не родя днес Simple Smile). Така че може да ме пуснат още утре на системи, а може и по-нататък. Понеже каза, че по норматив се чакало даже 10 дена след термина (ако всичко е наред, разбира се), а по учебниците даже 2 седмици пишело. На бебчо явно му е добре вътре. Подмята се насам натам и се чудя как има все още място Simple Smile Та това е за сега... Иначе всичко му е нагласено на бебчо. Бяхме решили да оставим някой неща да купим след раждането ама с майка ми решихме, че сигурно затова не излиза бебето, щото не всичко му е готово  Crazy и купихме всичко  Laughing Даже и за името сме се споразумяли с половинката, та не знам какво още чака това бебе  Grinning
Момичета, да ви кажа, страшно много ми липсвахте. Напоследък ме е обхванала една депресия...  ooooh! И само лоши мисли са ми в главата. Започна и едно яко шубе да ме гони... не е за разправяне... Такива картинки ми минават през главата, че ми иде да се гръмна, само и само да не си мисля такива лоши неща. Само че сега, като седнах да изчета всичко дето съм го пропуснала, и пак започнах да мисля позитивно, както преди. Осъзнах, че като ви чета се успокоявам страшно много. Благодаря!!!    bouquet 
Спирам за сега. Когато имам новини, ще звънна на някой да кажа. Стискам палци на всички, който още чакат своите слънчица и желая само хубави мигове на тези, които вече си ги гушкат!  Hug

# 162
  • Бургас
Честито на новите мами  да са им живи и здрави рожбичките.
Корнелия мила благодаря и на теб за успокоителните думи дано и при нас всичко да е наред.
Искам и аз вече да си имам бебе, а признаци никакви направо 6те откача.
Утре съм на лекар да си слушаме тоновете, а в четвъртък пак само че при този дето се уговорихме за раждането да ми гледа разкритието (дано да има такова и до неделя да се сдобия с бебе),че мн ми се иска вече.

А сега една сладурска история от старите ленти:
Онзи ден баба ми беше на гости и реши жената да мим разкаже как ходила да ражда
и вика: Седя си аз на пейката пред къщи и корема нещо ме свива.И си викала сигурно нещо съм изстинала ама нещеш ли минава една комшиика и я вижда как се привива хваща я за ръката и бегом на автобуса да ходят в родилното,че тя милата сама дядо на работа.
Пътуват половин час ама баба я боли едвам изтрайва, а автобуса много обикаля докато стигне до болницата.Тогава комшииката взема всичко в свои ръце.Отива при шофйора и му вика
-Ей момче карай към родилното ако неискаш да израждаш беб.
И той човека какво да прави обраща автобуса както си е пълен с народ и кара към болницта.
После чакали всички 1 час да излезе комшийката да каже какво е станало дали бебето се е родило живо и здравао.

Надявам се да ви развеселих целувки и хубав ден.

# 163
 Здравейте и от мен!
Честити бебчовци на вскички новоизлюпени мами! Да са им живи и здрави и само радост да им носят!
При мен няма нищо ново, утре съм при док и после ще докладвам какво е станало.
Elia, тя баба ти през големи перипети минала с пътуването към болницата Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Момичета какво става с Мишелка, никой ли няма вести от нея?

# 164
Да са живи и здрави бебоковците на всички нови мами , на а тях бързио възстановяване!  bouquet
Ние с бебчо сме добре той хич си няма намерение да излиза ама то и му е рано:). Иначе в четвъъртък бяхме на прегледи вече тежи 3 кг, а до термина ми има почти 3 седмици сигурно още ще надебелее шишкто той, с таткото се бъзикаме че трябвада го подложим на диета зада не стане мнго дебеличкъ и да ме измъчи с раждането smile3532. ама да си дебеее и да е здравичък а пък аз ще търпя каква ми е работа друга. Иначе да чукна на дърво освен малко болки в плешката като поседя права на едно място друго ми няма ни предпрарителни контракции ни нищо, е малко вече се търкалям ама и то в реде на нормалнота.
Ами това е сега от мене. Прегърдки и целувки на всички мами бебчовци и бъдещи мами Kissing Heart Hug

Общи условия

Активация на акаунт