Звездни компромати - 376

• 86 747
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Аз не съм срещала дете, което да се чуди защо баща му живее с него и майка му, ама може и такива да има щом казвате....

А какво става, когато утре някой от тях реши, че е срещнал подходящ човек и иска да свие гнездо с него?

# 151
На мен ми изглеждат много щастливи и двамата.
Защо решихте, че ще оплаквате детето как се живеело така?
Може би ще ви изненадат като са чудесни родители и без да живеят един с друг и да си гледат много по-добре детето на приятелски начала, от колкото много други семейства по тертип майка-баща-деца.

# 152
# 153

А какво става, когато утре някой от тях реши, че е срещнал подходящ човек и иска да свие гнездо с него?
А този въпрос не си ли го задават и тези, които хм са свили вече гнезда? Защото гнездата лесно се сменят.

# 154
Изобщо не го припознах с никого. Дайте ясна снимка на Венци.

# 155
  • София
Напиши Венци Венц в гугъл.

# 156

А този въпрос не си ли го задават и тези, които хм са свили вече гнезда? Защото гнездата лесно се сменят.

Е, има някаква разлика, предполагам.
Гнездата се сменят, но се предполага, че приятелите се запазват...

Абе като цяло ми е странна ситуация, ама да са живи и здрави.

# 157
Дали в новия ТВ сезон пак ще дават 'динозаврите' в шОО бизнеса Гала и Слави?!

# 158
  • Вече в моята си приказка...
Интересна снимка от профила на бъдещата майка на детето на този Венци
Скрит текст:

# 159
  • Berlin
Защото в линка от дир.бг се казва, че няма чувствам/у тях и просто той ще има дете. Текстът на едната снимка на момичето е Thank you my bestie, не ми звучи много любовно. Както и да е, то ще се чуе по-натам. По-интересно ми е защо са се разделили с адреналинката, щяха да с женят.🤔

# 160
Интересна снимка от профила на бъдещата майка на детето на този Венци
Скрит текст:
Помислих че това е на Венц малкият Венецойчо Simple Smile
А е обул дълги гащи за спане,тип пенсионерски.
А то...

# 161
Дали в новия ТВ сезон пак ще дават 'динозаврите' в шОО бизнеса Гала и Слави?!
И на двамата им е време да слязат от екран. Със сигурност ако пуснат някой готин сериал ( да не е турски) по БТВ  ще е по- добре от колкото това шоу.Аз не съм го гледала от години.

# 162
Защото в линка от дир.бг се казва, че няма чувствам/у тях и просто той ще има дете. Текстът на едната снимка на момичето е Thank you my bestie, не ми звучи много любовно. Както и да е, то ще се чуе по-натам. По-интересно ми е защо са се разделили с адреналинката, щяха да с женят.🤔

Е той като си прави бебе с bestie-то, нормално да се разделят 😀

# 163
  • София
разделиха се логично. не ми е удобно да коментирам, но го бройте отървал се Овреме;)
не, не е това причината.

# 164
  • София
разделиха се логично. не ми е удобно да коментирам, но го бройте отървал се Овреме;)

не, не е това причината.

Дъщерята на Ваня Щерева е направила пародия на песен на Ивана  https://www.youtube.com/watch?v=RlfVGKH4hjs
оригиналтЪ не я знам, само я подозирам, ама много ми хареса Мила, лудо хлапе:))) лекинко ми напомня иронията на Миленита, която много обичам  Kissing Heart

ох, някаква манджа с грозде направих, извинявайте. опитах се да поравя нещо не стана;))

Общи условия

Активация на акаунт