Изпитани сайтове за парфюми - 12

• 84 950
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Аз искам конкретно за Ланком да разбера колко му е редовната цена? И да видя съответно колко по-евтино се предлага в Нотино да речем...просто искам да си го изясня.
 Защото на мен не ми изглеждат хич ниски цените му, но и не съм купувала от "оригинален" магазин..каквото и да значи това......

# 646
  • София
тета75, 30 ml е 101 лв. в Сефора в The Mall. В нотино е 72.90 лв.

# 647
  • Бургас
Тете,75мл.ЛВЕБ е 198лв.

# 648
Аз мисля, че съмненията за ментета предвид разликата в цените, не са особено основателни. Имайте предвид, че физическите магазини имат огромни разходи за наеми, заплати на служители, както и се слага висока надценка за бранд (примерно, защото е Дъглас, Сефора и т.н.). Освен това, както вече се спомена, в онлайн магазините се продават продукти, които вероятно се внасят от места без да плащат мито или друг вид данък, който се плаща от официалните вносители.
Аз и друг път съм писала – пазарувам в България от 3 онлайн магазина – досега ментак не съм получавала (с Елинор са на път да станат 4, но още чакам оттам първа поръчка, та ще видим).

# 649
  • София
Абе Шалимар-ът, който поръчах преди година и нещо, със сигурност беше менте. Като бях дете това беше един от любимите парфюми на майка ми, купуваше винаги когато ходехме в Кувейт. Това, което получих, беше някакво смешно копие на едновремешния парфюм, директно отиде в кофата.

Имам леки съмнения и за едно Коко Ноар, но тъй като не ми е познат, както Шалимар, не мога да съм сигурна дали беше менте или не. Факт е, че трайността му беше твърде малка, не повече от 2-3 часа. Тук обаче може и типът кожа да си казва думата, т.е. сокът да си е бил ок.

Като изключим тези два случая, не се сещам за други проблеми с онлайн магазините, които обсъждаме. Поръчвам често, не само парфюми, но и козметика.

# 650
Абе Шалимар-ът, който поръчах преди година и нещо, със сигурност беше менте. Като бях дете това беше един от любимите парфюми на майка ми, купуваше винаги когато ходехме в Кувейт. Това, което получих, беше някакво смешно копие на едновремешния парфюм, директно отиде в кофата.

Сигурна съм, че откъдето и да си купиш Шалимар няма да има нищо общо с парфюма който е купувала майка ти  преди 10-15-20 години.

# 651
  • София
Това ми е ясно, за съжаление реформулират много класики. И все пак, този, който получих, смърдеше като котешка пикня. Имам две котки у дома, първата ми асоциация беше именно такава. Плюс, никаква трайност.

# 652

Имам леки съмнения и за едно Коко Ноар, но тъй като не ми е познат, както Шалимар, не мога да съм сигурна дали беше менте или не. Факт е, че трайността му беше твърде малка, не повече от 2-3 часа. Тук обаче може и типът кожа да си казва думата, т.е. сокът да си е бил ок.

Като изключим тези два случая, не се сещам за други проблеми с онлайн магазините, които обсъждаме. Поръчвам често, не само парфюми, но и козметика.

И аз взех коко ноар. Лично мисля, че е оригинален, въпреки краткотрайността му и при мен. Пробвах преди да купя и един ит дъ мол и е същият. Моят е от ибей. Ако искаш дай снимка да сравняваме, ако е позволено тук, де...

# 653
  • София

И аз взех коко ноар. Лично мисля, че е оригинален, въпреки краткотрайността му и при мен. Пробвах преди да купя и един ит дъ мол и е същият. Моят е от ибей. Ако искаш дай снимка да сравняваме, ако е позволено тук, де...
Отдавна изпръскан е Simple Smile И двата случая са отпреди година и нещо, слава Богу, от тогава нямам кофти попадения. Да, за Ноар-а и аз си мисля, че трайността му беше кратка не защото е бил менте, а заради моята кожа.

# 654
Аз мисля, че съмненията за ментета предвид разликата в цените, не са особено основателни. Имайте предвид, че физическите магазини имат огромни разходи за наеми, заплати на служители, както и се слага висока надценка за бранд (примерно, защото е Дъглас, Сефора и т.н.). Освен това, както вече се спомена, в онлайн магазините се продават продукти, които вероятно се внасят от места без да плащат мито или друг вид данък, който се плаща от официалните вносители.
Аз и друг път съм писала – пазарувам в България от 3 онлайн магазина – досега ментак не съм получавала (с Елинор са на път да станат 4, но още чакам оттам първа поръчка, та ще видим).

И моето е мнение е такова.
Благодаря на Кристал, на Тиас и на Миневра за конкретните отговори.

За това се запитах защо точно нищите цените и по-точно това, че в онлайн магазините са ниски, следователно - съмнително качество на продукта. Не ви схванах логиката просто Simple Smile
Аз по принцип съм си параноична и това, че ще купя парфюм от молски магазин, няма да ме направи по-спокойна, че не е менте...то цялата ни държава е менташка...Stuck Out Tongue Closed Eyes

Козметика спокойно си купувам онлайн - последно от Нотино, и то не заради по-ниските цени, а защото в нашето Лили и ДМ например няма моя номер минерална пудра. Апропо - цените в този случай са еднакви, а не по-евтини онлайн...

# 655
  • SF
https://stilni.info

Този сайт ми излезе като реклама  в бг мама. Странно ниски цени. Някой купувал ли е парфюм от този сайт?

# 656
  • Бургас
бързо го забрави този сайт....всичко е фейк!!!

# 657
В нотино цените въобще не са ниски цените, повечето са като в дъглас и сефора:grinning:, та даже и с линк, че е промоция.
Както онлайн магазините правят някакви промоции, така правят и физическите магазини.
Но не всеки имa в близост магазини.
Сефора тук е по-скъпа от френската сефора и определено няма това разнообразие от продукти. При дъглас са по еднакви нещата тук и по европа, където имам наблюдения. С една основна разлика в чужбина като купя нещо и винаги ти дават подаръчета мостри, тук това никога не ми се е случвало. От онлайн магазините само парфимо са ми пращали.
Галят егото тези нещица
А и за много неща от бг нямаш друг избор освен онлайн

# 658
  • SF
Пазарът е малък, оборотите са ниски и нямат икономическа изгода да поддържат разнообразие на намалени цени.

# 659
  • София
Мостри получавам от време на време, лошото е, че все са на парфюми, които никога не бих използвала Simple Smile

Току-що си поръчах Arabie, Serge Lutens от Елинор Heart Пише, че доставката ще е на 10 декември, явно ще се чака. От доста време си търся signature scent, засега без успех, но след прочетени описания на парфюма в блоговете parfumieren и kafkaesque, които следя, имам големи надежди за Arabie. Ще докладвам като дойде.

Общи условия

Активация на акаунт