"Лятото отмина,есента дойде,време е да видим ний чертички две"- Бъдещи мами 35+

• 58 269
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Здравейте!

Дидка,дано бързо свикне  Peace

При нас след дъъългата грипна ваканция утре вече Наско е на училище  Grinning ММ е на очни в Габрово тази и др.седмица и така.При мен нищо ново...работа на корем.

Ава как е?В кой месец си вече?

# 511
Дидка дано бързо свикне адаша с яслата. Ти се усмихни, това е промяна за добро и тишината понякога върши чудеса.
Мистик добре съм, благодаря, че питаш. Седми месец карам, 29 седмица. Утре съм на доктор да видим колко е пораснала беболинка. Ново хоби си намерих от две седмици, че от както не ходя на работа се побърках от скука. Шия разни неща за бебето - одеала, обиколници, чаршафчета.
И при нас свърши днес ваканцията и утре на училище малката. Каката е на бяло училище в  Банско, не че са видяли пистата 😉. Цяла нощ купон и цял ден сън.

# 512
  • Пловдив
_Ava_ много хубаво хоби  Peace Аз съм с 2 леви и не мога нищо такова  Blush
Начи априлско бебе чакате  Simple Smile

п.п.Има ли някой ходил на екскурзия в Хърватска  Thinking

# 513
  • На остров
Мистик зависи къде в Хърватска, доста популярна дестинация е за летни почивки.
Аз съм била в Загреб за ден не беше лошо но не е нещо уау за мен.

# 514
  • Пловдив
Мистик зависи къде в Хърватска, доста популярна дестинация е за летни почивки.
Аз съм била в Загреб за ден не беше лошо но не е нещо уау за мен.
Дубровник,Будва и Котор мисля...около  6ти май.

# 515
Мистик, аз съм била, какво те интересува. Доста отдавна беше, приятно си изкарахме.
Дидка,, голям юнак е станал Цецко, не се притеснявай ще свикне бързо.

# 516
  • Пловдив
Добро утро!  Peace

Амини,ами мнения търсих...щото ми похвалиха дестинацията и пролетта било красиво  Simple Smile Пак ми се скитосва,ама е с автобус и Наско не иска...а пък ми се ще да сме заедно,та още го мисля...
Как са близнаците?

# 517
  • София
И аз пожелавам бързо да свикне детето с яслата. Че е много натоварващо в началото!
Ние сме били в Хърватска - в Дубровник, хубаво е, доста навалица има. На Плитвичките езера - много красиви, препоръчвам! И на о. Кърк.  Първият път бяхме около 6-ти май, за около седмица, вторият път на Плитвичките езера и о. Кърк около 24-ти май за три или четири нощи.
И двата пъти сами си организираме, с колата. Спим на къмпинг.

# 518
На мен ми допада дестинацията, и хората са приятни. Била съм организирано с автобус. Плитвичките езера са много красиви наистина.
Децата са добре, ама родителите им нещо не се справят с всичкото рев 😀

# 519
  • Пловдив
На мен ми допада дестинацията, и хората са приятни. Била съм организирано с автобус. Плитвичките езера са много красиви наистина.
Децата са добре, ама родителите им нещо не се справят с всичкото рев 😀
Ееее,как рев?Те са големки вече...а и са сладурчовци Gift Heart Аз съм им фен! Simple Smile свиркай да помагам!

Мерси за инфото за Дубровник...ще решаваме тия дни.

# 520
  • В градината...
Мистик, доколкото гледам и чета, е много красива дестинация, но и много скъпа. (Я сравнение с Италия, например). Аз с автобус не бих. Друго си е да отидеш където искаш и по места, които обикновено се заобикалят от туристите.
Така си чертая в главата един маршрут из Тоскана, който да не включва известните градове, а живописни селца. Даже се ровя из разни сайтове за селски туризъм в Италия. Излизат невероятни места. Сега, кога ще отида, в друг въпрос. Все ми се изплъзва ходенето..ама децата да пораснат.
Амини, абе и ние рев ревем голям. Три седмици бях в болничен заради тях, от два дни съм на работа и по-щастлива няма от мене.
На нас на морето още ни мотаят с документите, та чакам с нетърпение да направим бунгалото.

# 521
  • Пловдив
Перу,така е...ама до сега два пъти ходихме сами и сами си организирахме всичко.Сега може с агенция...  Grinning
Не е скъпо според мен по 350лв на човек за 4-ри нощувки със закуски и вечери и таксите даже за обектите влизат.Само за някакво островче е 20Е.

# 522
  • София
Аз мисля, че в Италия е по- скъпо от Хърватска. Били сме два пъти в Италия. Веднъж около Милано и веднъж обикаляхме от Гърция-Игуменица-Бари, с фери и после Помпей, Етна, Пиза, Флоренция, Тоскана, Венеция и по суша към БГ.
Забравих и четири нощи в Рим!

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 09:35 от verabel

# 523
Скъпа е Хървятия, няма спор, но когато човек не се храни по ресторанти и не харчи пари за прахосъбипачки си е поносимо 😀
Децата почнаха да се поскарват повече, отделно не искат да лягат вечер, отделно и рева за глупости. Вчера той например си намерил някакво миниатюрно изсъхнало листенце. Изпусна го някъде и се видях в приключение...

# 524
Добро утро!
Дидка, дано бързо да свикне Цецко с яслата и да не боледува.
Мистик, ние сме били в Хърватска на Плитвишките езера. Много е красиво. Заслужава си.
Минахме от там на връщане от Германия.
Входа беше доста скъп, защото включваше пътуване с влакче и корабче.
За нощувката си наехме апартамент в една къща наблизо с кухня.
Сестра ми ходиха на организирана екскурзия с автобус до Дубровник.
Доволни са, но е доста изморително пътуването.

Общи условия

Активация на акаунт