Благоевград- тема 37

• 96 616
  • 574
  •   1
Отговори
# 540
Газиев е добър - записването на часове става в края на месеца по телефон или през супердок. Може да влезеш да провериш за свободни часове, че доста бързо се записват.

# 541
Много ви благодаря! А за Д-Р .ЧАРАКЧИЕВ имате ли отзиви? Притеснена съм за самата процедура и се опитвам да проуча всички варианти😔

# 542
Много ви благодаря! А за Д-Р .ЧАРАКЧИЕВ имате ли отзиви? Притеснена съм за самата процедура и се опитвам да проуча всички варианти😔

Не съм сигурна, че д-р Чаракчиев все още работи в някоя от болниците и извършва колоноскопии. По-скоро смятам, че преглежда само на кабинет.

# 543
Не препоръчвам доктор Чаракчиев за тази процедура, а и като цяло не съм доволна от него. Извършва колоноскопия в неговия кабинет без упойка. Написва ти на един хвърчащ лист диагнозата. Битова работа! Ако той ви е казал, че трябва да си я направите по-добре потърсете второ мнение.

# 544
Не препоръчвам доктор Чаракчиев за тази процедура, а и като цяло не съм доволна от него. Извършва колоноскопия в неговия кабинет без упойка. Написва ти на един хвърчащ лист диагнозата. Битова работа! Ако той ви е казал, че трябва да си я направите по-добре потърсете второ мнение.
Благодаря! Със сигурност с упойка ще искам.
А вие кой препоръчвате?

# 545
Положителни отзиви не мога да дам за никой.  Само за този конкретно съм много разочарована и затова го споделих.

# 546
В супердок има достатъчно мнения, които може би ще ви помогнат да вземете решение.

# 547
В супердок има достатъчно мнения, които може би ще ви помогнат да вземете решение.

Ако не греша в Супердок има акаунти само на четирима от гастроентеролозите в Благоевград. От тях бих препоръчала д-р Килев, който преглежда в МЦ на д-р Газиев, но колоноскопиите провежда в екип с д-р Спасов в онко болницата.

Бих препоръчала доктор Газиев като отличен професионалист и добър човек, но той отпада, тъй като извършва колоноскопиите без упойка (между другото - не е толкова страшно), освен това няма часове за доста време напред.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 23:29 от Anelia20

# 548

Ако не греша в Супердок има акаунти само на четирима от гастроентеролозите в Благоевград. От тях бих препоръчала д-р Килев, който преглежда в МЦ на д-р Газиев, но колоноскопиите провежда в екип с д-р Спасов в онко болницата.

Бих препоръчала доктор Газиев като отличен професионалист и добър човек, но той отпада, тъй като извършва колоноскопиите без упойка (между другото - не е толкова страшно), освен това няма часове за доста време напред.
Абе как без упойка, не е ли много болезнено

# 549

Абе как без упойка, не е ли много болезнено

Неприятно е, но не е болезнено. По-скоро дискомфортно. Понякога се цели червото да бъде в нормалното си състояние, а не отпуснато, както при анестезия.

# 550
  • След завоя в дясно
Здравейте, търся препоръки за техник, който оправя хладилници.

# 551
  • Банско
Здравейте, някой да е раждал скоро в болница Пулс нормално с епидурална? Интересува ме каква е цената за здравно осигурени? И дали предлагат Епидурална упойка?

# 552
  • Благоевград
Не съм раждала, но скоро четох в групата във Фейсбук на Благоевградски майки, че цената е 1650лв., независимио дали е нормално раждане или секцио.

Здравейте, някой да е раждал скоро в болница Пулс нормално с епидурална? Интересува ме каква е цената за здравно осигурени? И дали предлагат Епидурална упойка?

# 553
Здравейте. Препоръчайте ми добър зъболекар за кореново. Лечение

# 554
  • Благоевград
Здравейте. Препоръчайте ми добър зъболекар за кореново. Лечение
Казват, че Султова е най-добра, но към 1000лв. излиза лечението.

Общи условия

Активация на акаунт