На мартенското ни човече, сърцето силно бие вече!

• 51 519
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Моите намаляха доста вече в 22 седмица даже почти нямам само ако се натоваря доста с чистене ,усещам ги като стягане на корема за около 10 секунди и спира ,но пия магнерот 3х2 ,защото в 17 седмица бях с постоянни контракции след отново физическо натоварване и си лежах в майчин дом на системи с магнезий 4 дена.

# 676
  • Varna, Bulgaria
Аз сякаш нямам стягания, едно две на ден, но за кратко. Аз имам друго питане: като седя на стол, примерно на гости, около 1-2 часа, после като стана и ме болу отдолу костта, докато се раздвижа, не знам колко е нормално, вие имате ли подобни болежки... направо имам чувството,че бебето ще излезе....

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 20:06 от Irina Ivanova_480224

# 677
Хм,аз все още работя и работата ми е на стол по 12 часа,но такъв тип болежка не съм имала..По-скоро имам чувството,че от това стоене получавам контракциите,които отминават за 1 мин. да кажем.Не пия нищо все още,вчера АГ ми каза ако зачестят тогава.Колко пъти дневно е г/д нормално според вас?Аз до вчера не знаех дори,че това е т.нар контракция..

# 678
Аз сякаш нямам стягания, едно две на ден, но за кратко. Аз имам друго питане: като седя на стол, примерно на гости, около 1-2 часа, после като стана и ме болу отдолу костта, докато се раздвижа, не знам колко е нормално, вие имате ли подобни болежки... направо имам чувството,че бебето ще излезе....

Онзи ден бяхме на гости. Четири часа на стол седях... ами два дена ме боли опашката все едно съм паднала жестоко и съм си я ударила.

Позагубихме се тези дни, момичета. Как сте?

# 679
И аз след час на неудобен стол имах цял ден болки в опашната и тазовите кости. Изобщо тазовите кости много ме болят нощем и непрекъснато се обръщам на едната и на другата страна от болки. С предната бременност това ми се случваше чак в 3то тримесечие.

# 680
Аз също много бързо се умарям. А съм още 20 г.с.+5 дни. В първи триместър по 10 км на ден ходех, дори Рилските езера изкачих, а сега вече от 2 км и съм изтощена. И вечер не мога да спа. Успявате ли да се наспивате?
Започнахте ли с пазаруването за детето? Наскоро една лекарка каза, че до 7-ми месец трябва всичко да е готово, защото след 7-ми кога ще се роди, никой не знае..

# 681
  • София
Абсолютно нищо не сме купували още, аз също съм 20+5. Мисля от декември да започнем полека-лека, но основните покупки след нова година, знаете че в края на януари са най-големите разпродажби.
А ако бебето ни изненада, ще се справим в движение. На мен лично няма да ми е от полза , ако си вкарам мисли за преждевременно раждане.

Относно умората - дали от качените килограми или хемоглобинът ми е паднал, но се изморявам много лесно и от малко, а до преди 2-3 седмици си живеех на пълни обороти..

# 682
  • Varna, Bulgaria
Здравейте мами,

Аз не съм пазарувала нищо за бебето. Е вярно, че имам от каката почти всичко, но дрешки ще купувам чак към януари месец. Не смея още.

Иначе и аз започнах рано с тези болежки, преди беше към 7-8 месец, а сега още от 6ти... как ще изкарам не знам.
И аз трудно спя, въртя се много, събуждам се по сто пъти!!!!!!!!!!!!

# 683
  • София
Момичета, не е ли време да мислим заглавие на следващата тема:

Ето предложения от мен:

* Трепетни са първите ритничета на МАРТенските ни момчета и момичета.
* Щастливи сме, че знаем – момче или момиче, ще бъде МАРТенското ни мъниче.

Предлагам да се съберат 5-6 заглавия и Иринка да пусне анкета

# 684
Моите :
Коремчето започва да расте, а Мартенчето го побутва я с ръчички, я с краче.
Зимата скоро ще се зададе, а Мартенско бебе в корема расте.
Дори сняг земята да покрие, любимото Мартенче на топло ще се крие

Хубав ден, мами!

# 685
  • Бургас
Аз предлагам да слагаме и анкети за: Козметика- от коя сме доволни... шишета, помпи... лично аз не знам актуалните марки в момента...

# 686
Здравейте момичета. Предната седмица ми тежеше и имах болки, но след но шпа и магнезии съм 6 точки вече (23 седмица). Може би е просто период.

Аз да ви попитам друго - отзад на крака имам розово петно, което доста късно забелязах. Нито ме сърби , нито боли, мазах го със здраве и масло, но не се маха. Днес ще ходя при личната, но някой друг да има такъв проблем да сподели? Благодаря предварително.

Относно пазаруването, нищо не сме вземали, тази или другата седмица ще излезем да набележим неща.

# 687
Здравейте мами,
Днес бяхме при д-р Стоилов най-накрая се знае със сигурност че чакаме момиченце 💓.Препоръчвам който има възможност да отиде на преглед при него ,самата му апаратура и обясненията му нямат нищо общо с тези на които ходя поне аз нищо че се следя частно и прегледите са по обстойни всеки път.С бебка всичко е наред ,расте си нормално дори +2 дена .Единственото ,което ме притесни е че ми изписа аспирин кардио за разширяване на кръвоносните съдове.Някоя друга мама да пие случайно и да знае от какво се получава,понеже той каза че е възможно от пушене или нещо друго ,но другото не го чух понеже се притесних,а цигари не пуша.

# 688
Mermaiddd, честити розови гащи 💐
Много готини предложения за заглавия 👏🏻
И при мен сънят е... кошмар. Спя на такава възглавница за бременни, че имам проблеми с кръста, нооо пак е едно въртене , едно чудо. Ставам до тоалетна по 2-3 пъти и после едвам заспивам. Днес съм будна от 4:30 🤪
За покупките: взехме си количка, успях да отделя някои неща от каката ( добре че съм я обличала и в синьо едно време 😁). Отделно някоя дрешка като ми хареса- взимам. Легло още нямаме.
Какво мислите за кошарките тип  next to me? Изглежда ми удобна и мисля, че ще се ползва поне в първите месеци.

# 689
  • София
Много ми харесват на мен тези кошарки и за нашата малка спалня ще е много подходящо. Проблема е, че се ползват максимум до 7-9 месеца на детето и после щем нещем пак трябва да търсим друг вариант

Общи условия

Активация на акаунт