На мартенското ни човече, сърцето силно бие вече!

• 51 592
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, от една страна се радвам, че проблема явно не е само в моя телевизор, но и се дразня , че навсякъде хората са такива - несъобразителни, нетактични и нахални. Никой не казва да ни третират като принцеси и да ни веят с листото, но пък това тяхното на нищо не прилича...

Irina, deska90, да чуете всичко най-хубаво на ФМ 🍀💐 как я чаках и аз със нетърпение. ММ дори пита лекаря дали може всеки ден да ходим при него да си гледа бебето 😂😂

# 661
Хах, а аз в момента пия второ кафе! Но на кого да тръгна да обяснявам, че ми е много ниско кръвното и вървя и спя (буквално), те нали са по-наясно.

# 662
  • Варна
Днес на прегледа се видя 285грамовото ми момчеее 🤗🤗 моля да ми добавите 💙 в началото . Много се радвам , винаги съм искала първото да е момченце .

# 663
Момичета, днес усетих бебето за пръв път. Ритна лекичко няколко пъти и после един силничък ритник.😊😊 Няма как да  го объркам, бебето беше...толкова е хубаво. До сега всичко беше нереално, вече започвам да осъзнавам действителността. 😂
В понеделник бях на ФМ, всичко е наред, принцеската е 328 гр, следваща ФМ през януари.

# 664
Симба, честито момченце 💙
Бибито, честити ритничета 😍
Моето диване днес не се спря да шава... чистих и подреждах на каката всички играчки де Що има из къщата и като спрях се почна едно щуро скачане в корема, ма ми е много готино 😊

# 665
Ох това с корема също. Онзи ден бях на изпит в колежа и една колежка реши , че като ми пипне корема ще ѝ е на късмет😩 Казах ѝ че не нося шестици 😃
Опитвам се и аз да не съм истерична бременна , но не знам докога ще си скрия истерията Хаха
Nebe2010, развесели ме искрено  *гуш* 💐
Хахах при мен беше същото, докато се усетя три колежки ми награбиха корема, за съжаление и трите ги скъсаха.. Rolling Eyes Joy

# 666
# 667
  • Varna, Bulgaria
Добро утро момичета. Ето, че иние си имаме нещо като химн. Joy

# 668
Здравейте, мами! Simple Smile Следя ви от самото начало, но чак сега се осмелявам да пиша. Имам момче на 5год и сега съм бременна в 18-та седмица с момиченце. Терминът ми е 3-ти април, но понеже ще раждам с планирано секцио, предполагам, че ще бъде края на март Simple Smile Днес за втори път пусках кръвни изследвания, но този път доста разширени. За първи път изследвам ТСХ и резултатът излезна леко завишен- 4.211   мIU/L при граница 4.5. Спомням си, че коментирахте доста в началото стойностите на този хормон и ще съм ви благодарна ако ми дадете повече инфо и дали стойноста е притеснителна? Желая успех на всички! Simple Smile

# 669
  • Varna, Bulgaria
Здравей, добре дошла, ще те добавя на първа страничка. ТСХ ти е малко високо, моето гледам да поддържам до 2, но все пак аз си имам Хашимото.
И аз днес пусках изследвания, всичко ОК освен урината, пише на белтък  следи... в понеделник пак ще пускам, ако няма промяна, ще видим какво ще правим.

# 670
И аз съм с Хашимото, но с него или без, горната граница за бременни е 2.5 до 3 най-много. Посети ендокринолог да ти кажат как да го намалиш, защото може да създаде сериозен проблем.

# 671
Ivchetto задължително отиди на ендокринолог. TSH е много важен хормон за психологическото развитие на детето, който трябва да се следи през цялата бременност и кърмене.
Аз преди да забременя имах стойност 3.5, предписаха ми  Eutyrox 25 mg, за месец го свалих на 1.5 и веднага забременях. Док каза, че трябва да се следи всеки месец, защото стойностите се променят в различните етапи на бременността. Сега пия един ден 50 мг, на другия 75 мг  и поддържам TSH 1.2. Пускам си кръвни на всеки 30-45 дни.
Няма нищо страшно, просто си го следи и ходи за промяна на доза ако е необходимо.

# 672
Момичета,как сте с контракциите ? Колко често ги получавате ?

# 673
При мен 4-5 пъти на ден бяха докато пиех биолектрата, сега от една седмица съм на магнерот 2х1 и намаляха наполовина като че ли ✌🏻

# 674
Моите са доста. Сменям позата и в повечето случаи ми минава след известно време.
Тъй като ми е първа бременност и не съм наясно, винаги съм си мислила, че контракциите са нещо , което утихва замалко и започва пак... Моите са постоянни, слаба болка наподобяваща цикъл и стягане на корема, което не се отпуска, може и половин час да е стегнат. Също тежест, все едно имам гюле в корема... Лекарят ми каза, че са контракции и даже ги видя на ултразвука. От Магнерота не усещам да спират, по-скоро от диаспорала...
Как чувствате контракциите вие? Как бих могла да ги измеря ако са толкова продължителни?

Общи условия

Активация на акаунт