МисЗ, вчера и нас ни набучиха с три инжекции
и Дани беше като Алекса голям герой - плака около минута само. Обаче през нощта вдигна страшна температура (над 40) и давах Тайленол, днес се обадих на докторите и казах, че щом е активен днес, няма да има проблем... ей сега пак му дадох втора доза, че пак вдигна, но малко (37 и нещо). Няма да го извеждам сега в жегата, чак привечер, да видим как ще е до края на деня... Но вече сме 5 кила и половина и 60 см...дръпна страшно това дете

Цачи, аз проведох обстоен разговор с моята гинеколожка и принципно има два вида спирали: медна, която работи на принципа на чуждо тяло и хормонална, с много малко хормон. Аз за себе си реших да сложа Мирена, тя е от втория вид и била много добра. Имам час вече след около месец.
Иначе хапчетата ги забравям, слагала съм си инжекции (веднъж на три месеца), от които напълнях и ми отне една година да сваля... Мимка, лепенките (Орто-евра?) са със хормон колкото хапчета и не са за мен.
Татяна, и Дани се стряска от хвърляне на ръце във въздуха и се разпищява, не знам от сън ли е, какво, но затова е повит през нощта и спи спокойно. Ето го:
http://community.webshots.com/photo/551329890/2123112550011233688ZypbGe
За нашия татко не можем да кажем че помага, защото ще го обидим
Черепахова, аз цедя на работа на 3-часови паузи, а когато съм в нас, дебна да мине поне 1 час след кърмене, цедя, и после гледам да остане поне 1 час до следващото. За предпочитане сутрин, тогава има най-много кърма. Така между хранения изцеждам около 50-60 мл. На няколко пъти ще събереш една доза. Ако минат 2-3 часа, можеш директно да изцедиш цяла доза, но тогава няма пауза до кърменето. Дано разбра нещо от обърканото ми обяснение...
Енвиа, със сигурност не е нарочно неотговарянето! А и не мисля, че е наддала много Вили - имай предвид, че бебетата не растат равномерно, а на скокове, така че, е възможно да си улучила момента, в който расте много. Не се притеснявай, остави я бебка да те води!
Цвети - браво, така си създаваш нови "роднини"
Шанс, пу да не ви е уроки за малкия сънчо!
Рени79, аз стерилизирам от дъжд на вятър, на няколко дни, мия всички шишета наведнъж вечер, частите от помпата ги приплаквам в офиса (много ми е газ с това миене и си купих сега едни специални дезинфектиращи кърпички от производителя на помпата, че то помпането 10 мин, ама подготовката и следготовката...
Абе все забравям да ви кажа - нашето момче се обърна от корем по гръб, вече два пъти. Като го сложа по корем му слагам ръцете пред него де, иначе той сам не може да ги дръпне ако са му мирно до тялото. Вече никакво оставяне сам на легло/диван, кой знае кога ще почне да се търкаля...
Добре дошли на новите мами!
Ужас, спирам, от сутринта съм го почнала тоя пост...
П.С. и цветовете накиприх

- днес използвах лошото време, та наготвих на моите момчета и на момичето ми, чрез мен, вечеря от първо, второ и трето ядене!
Понякога стават чудеса... 

, там.И не е тази петвалентната, а тая живата, от здравната каса.

Е, вярно, че засега паузите са след храненето в 20 часа, но пак си е нещо. Храня я към 20 часа, до към 22 гледа, приказва, плаче малко - от коликите и от зъбките, пада едно яко лигавене и към 22 заспива до към 1-2 часа, а аз използвам и аз да поспя.