Февруарско бебе пухкаво расте,хайде да го водим на мореее

• 23 364
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета!
[b]Slyn4o[/b] много ти е красива малката принцеса, да ти е жива и здрава!!!! Hug
Ей, вече със Суити станахме на кълбета Simple Smile Hug ! И ние с Михаил харесахме момичето, дори му я показах и той като нададе един вик, викам а, набеляза си я момчето txtloves. Та Вики има вече конкуренция. Само откъм коса трудно го докарваме, но има време Wink

# 121
всички февруарчета са просто прекрасни! пък и мисля, че те и хабер си нямат за сгодявки и венчавки... нека първо им мине възрастта, в която момичетата искат да се оженят за баща си, а момчетата за майка си, па тогава ще му мислим Simple Smile  Grinning  Simple Smile
хем на всички ще им е пораснала коса до тогава... Grinning

# 122
  • Габрово
Днес да не запълним темичката Laughing
   ScreamingMamaa, и аз ноктите съм ги рязала като теб, но с допълнение -  по веднъж и показалците.
   Забравих да ви кажа за най-новата играчка на Антония - найлонови кисийки. Много ги харесва и колкото по-големи, толкова по-добре. Тя отдавна ги е захаресвала, ама аз не и давах да играе с тях. Сега обаче не се разделя.

# 123
Здравейте! Аз съм мама на Мартин роден на 13.02.2006 .
Ще заминем на море в петък - на 16.06. Дано да ни е хубаво времето!!!

# 124
Ей, вече със Суити станахме на кълбета Simple Smile Hug ! И ние с Михаил харесахме момичето, дори му я показах и той като нададе един вик, викам а, набеляза си я момчето txtloves. Та Вики има вече конкуренция. Само откъм коса трудно го докарваме, но има време Wink
Аааа, щом нямате коса, не се класирате Naughty
Ние, косматите ще си правим партия и докато не ви порасне коса, хич и не си помисляйте да идвате Joy
Суити,къде ви е албумчето бе,не мога да ви видя вас в общото  newsm78
Ето го:

снимки

И на Вики ноктите на краката не му растат особено - май само веднъж ги резнахме...

# 125
Добре дошла на Скъпата! Честит 4-ти месец и на твоят юнак!
Дано да е хубаво времето за да си изкарате добре на морето.

От София ли си? И това първо дете ли ти е?

# 126
Абе ние не сме съвсем без коса, ама щом не ни искате  Crossing Arms ще си търсим мома с по-малко коса Laughing Hug.
Ноктите на краката на Михаил аз още не съм ги рязала, но едва от няколко дни забелязвам, че са му пораснали. Но пък виж на ръцете през три-четири дни се налага да ги режа.
Момичета не мога да го накарам да лапме залъгалка. Само ръцете са му в устата и вече забелязвам, че успешно си смуче показалеца и средния заедно и дори се успива така на моменти. Хич не ми харесва тази работа Thinking. Ако някой е имал и се е справил с този проблем до помага, моля!

# 127
Добре дошла на Скъпата!

# 128
  • София
всички февруарчета са просто прекрасни! пък и мисля, че те и хабер си нямат за сгодявки и венчавки... нека първо им мине възрастта, в която момичетата искат да се оженят за баща си, а момчетата за майка си, па тогава ще му мислим Simple Smile  Grinning  Simple Smile
хем на всички ще им е пораснала коса до тогава... Grinning
Абсолютно съм съгласна с Игси  PeaceДа сме живи и здрави да ги оженим Heart Eyes
Добре дошла, Скъпата welcome и като се върнете непременно да споделиш как ви се е отразило моренцето?
Бебчо,много е голям твоя юнак,браво,ама нали е мъж-трябва да бъде голям и силен Grinning
Скрийми,аз съм захранила,но зеленчуково пюре още не съм давала.Ще пробвам първо от готовите на Хип,а малко по-натам и аз ще ги приготвям.Обаче,нямам пасатор Blush,ти как ги приготвяш,само хубаво ги намачкваш или ги пасираш?
Охх,аз пак имам питане към вас.Какво мислите за каляването?Какви са методите?Аз ще се побъркам вече с тия баби-само мърморят-Детето е слабо облечено,сложи му шапка,духаа..водата е хладка... ooooh!Все им се струва,че е студено,а пък аз знам,че претоплянето е по-опасно.Няма да я правя морж,но и не искам да се изнежва прекалено Naughty

# 129
Bobche,ние сме без коса,ние!!!  Flutter айде и аз обнових малко снимчиците ни,не са от много скоро,ама все пак са последните   bouquet отиваме да ядем картофкии,Еликс,после ще ти кажа,че ме викат вече настойчиво Wink

# 130
 baloni  welcome baloni , Скъпата!
При нас е весело - включвай се, когато се върнете от морето, а и преди това...

# 131
  • Габрово
Добре дошла на Скъпата и от нас! Скъпа, дай повече информация за вас с Мартин. Къде ще ходите на море?
     Еликс, ние шапки не слагаме откак минаха най-студените зимни дни. Слагаме шапка за слънце с козирка. Оставям детето половин час голичко преди къпане - става въпрос за сега като е по-хладно времето, а като е топло то си е постоянно голо. И в топлото и намалих температурата на водата за къпане на 33 градуса. Иначе наште баби са толкова скастрени, че вече ги е страх да искат и разрешение за вземането на малката, камо ли да датат акъл.
     Иник, къде се загуби? Всички много се притесняваме за вас. Дано всичко да е наред Praynig.

# 132
Еликс,ами да-сварявам ги много хубаво,даже ги попреварявам малко,после ги смачквам с вилица и добавям маалко сол и АМ...ама беба не го харесва Sad( мами,които правите пюре,при вас как е?Аз ли не го докарвам ха вкус не знам...Еликс,според мен започни с домашноправено пюренце,че виж какво стана при нас-купешкото го ядем,та ни плющят ушите,а пък домашното не го харесваме...наистина опитай първо с домашно...поне моят съвет е такъв...колкото до каляването..не знам вече...постоянно я преобличам ту с по-топли дрехи,ту-с по-леки...

# 133
абе вашите бебета започнаха ли да бръмчат с уста?направо познайте на какво прилича мама след хранене с каша или пюре....той баща й е виновен,ще го бием...и много смешно се облизва като крава  hahaha

# 134
Еха още една февруарка и то бебчо роден на нашата дата  Joy Добре дошла на Скъпата и на Марто   bouquet Hug Hug. Ей приятно изкарване на морето и да пишете често тука, да кажете от къде сте какво прави бебчо и т.н.
Мами то много сватби много чуо  newsm78 аз докато дремна един час и виж каква стана тя  Joy Joy Joy А дамите дето са без коса да не се притесняват после ще имат даже може и по-хубава да бъде  Wink
Еликс стига с тея баби, че и при нас от време на време става така ама не  Naughty. Аз шапчицата е слагам когато духа иначе сме без шапчица е имаме една с козирка и я слагам понякога когато има слънце  hahaha като се замисля май сме все с нея  newsm78. вечер задължително имаме ритане по голо дупе поне 15 мин., зависи колко е хладно, а за жегите от миналите дни, когато беше 30 градуса излизахме само по боди без ръкавки и нищо друго. То сърце не ми дава да го завия или да му облеча още нещо. Сега като е хладно слагам едно елече и едни търлъчки и съм спокойна. Вечер спи с боди с къс ръкав и отгоре памучно боди с дълъг ръкав и крачоли, че не търпи да е завит  Wink, в стята е между 16-19 градуса. Води се по детенце и по тебе, не по бабите   bouquet Успех с каляването и не е нужно да бързаш, леко полеко ще стане има време още, да не е рязко Peace

Общи условия

Активация на акаунт