Най-после успях да седна да попиша, че само за четене ми остава време. Днес от скитосване Мартина си пропусна следобедния сън. Вече хич не може да спи на вън. Ама какво да се прави, като не остана време и много работи трябва да се свършат.
Ваня, идеята ти за среща е страхотна, но защо не изчакате още две седмици? Примерно първата събота на юли, че да можем и ние да присъстваме, страшно ми се иска. За кредита много хубаво сте решили. Дано нещата се наредят както сте го планирали.
Дамаянти, с голамо сърце си ти! Браво за хубавата инициатива. За фън шуй мога да ти помогна, ако ти се чете на руски, ако не като се видим ще ти разказвам. Иначе и аз преди време, когато живеехме в Чехия, расъждавах като теб и това е много голяма грешка, но тогава дори и не подозирах, че същиствува подобно учение. За буденето - откакто я отбих Мартина изобщо не се буди, но много се върти и много се отвива. За мое удобство я премествам на спалнята и тя май свикна, та не знам как ще я отучваме.
Мария, много кофти с тая алергия, но това не значи, че ще й остане за цял живот, нали? На Мартина пък хич не й харесват черешите. За ходенето хич да не се притесняваш. Невена ми проходи на 1г. и 3м. Просто си е такова дете, изключително предпазлива, винаги ме държеше за ръчичка, като ходим някъде, по катерушки и пързалки я беше страх да се катери, а Мартина е точно обратното. Сама се качва на малките пързалки, пързаля се без да й мигне окото и никакво държане за рък, сама пердаши.
Пипинце, децата е хубаво да ходят боси по пясък, трева и т.н., но по улиците трябва да са с обувки и именно тези обувки се препоръчва да не са какви да е, а да са с твърд форд и да държат стабилно крачето. Аз също мисля да пускам Мартина да ходи боса по тревата на вилата, но към обувките съм много взискателна. Мъжът ми за мен и за него може и 300лв. да даде за хубава обувка, но за децата хич не му се дава, защото ги носят по няколко месеца. Аз обаче съм безкомпромисна, особено за Мартина. А за плоскостъпието си права. И моите наблюдения са, че много деца спят по корем, включително и Невена и Мартина, а също и мъжът ми. На него даже са му казали, като е бил малък, че няма да може да ходи, пък той и състезател по ориентиране е бил.
Кога заминавате на море?
Наде, ми те Мартина и Али колежки бе. За питката и аз ще кажа, че много добре изглежда на снимката, не знам какво си очаквала да се получи. И хубаво да си починеш. Щом има много хора около вас все ще има кой да се занимава с Али. Големи сладурки сте двете.
Бубенце, за ваксините хич не съм компетентна.
Леле, аз не пиша, не пиша, пък като започна няма спирка. Извинете ме моля. И пак не можах да кажа всичко, но хайде утре, ако мога.
Ето маратонките на Мартина http://images07.snimka.bg/000805823.jpg
http://images07.snimka.bg/000805824.jpg
Лека нощ.

Това с японското седене ме притесни - ми той Кико само по тоя начин седи. А и като се замисля, не мога да се сетя по какъв друг начин може да седи дете, което си играе на земята 

Йекстра е питката, ко се праиш

Офф, сори, че ви занимавам със сложните взаимоотношения с родителското ни тяло, ама съм се напушила яко. 
Той си наваксва през деня, ама аз гледам да свърша нещо из къщи... Но виж, снощи си спа момчето като пич.