ВАРНА ,МОРЕТО, СИНИТЕ ВЪЛНИ (5)

• 18 295
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
днес ходих(ме) на плаж и топнах шкембята в морето Mr. Green на бебе явно се хареса тая работа защото не мръдна докато бях на плажа. като си събрахме багажа и тръгнахме към колата се разбунтува Shocked може би е спяло? Thinking 4акай те от кой месец започваха да спят....

# 121
Спят си вече Simple Smile И моето така правеше, а сега е див и опасен звяр  hahaha

# 122
Здравейте, мамчета от Варна
Кажете, моля ви, един добър гинеколог в града, на моя приятелка от Бургас са и открили раничка на шийката на матката и иска да се консултира с още някой лекар, а чак до София не и се ходи. Казали и, че може да се маже с някакжо лекарство или пък с лазер, и тя май съвсем се е объркала.
Благодаря за помощта
Поздрави

# 123
  • Варна
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4369.0
Лично съм се възползвала от услугите на д-р Танев и съм много доволна.Прегледа му струва 10 лв.,но незнам дали работи със ЗК

# 124
  • Варна
Д-р Танев асистираше при операция за отстраняване на киста на яйчника, която ми правиха преди няколко години. Изглежда точен лекар и Човек.

П.П. Мами, купувам юнския брой на списание МАМА, че го изтървах. А пък са публикували снимка на моето диваче. Има ли го някой?  Wink

# 125
  • Варна
... исках да ви попитам за добър педиатар в района на Вазраждане защото все още не сам намерила.....благодаря ви предварително newsm53
В МЦ Младост, до у-ще "Гео Милев", има добри педиатри. Ние сме при д-р Кера Василева. Недостатъкът й е, че много бързо говори, затова ходим на консултациите с придружител, че да слушат повече уши. Laughing
Пак там - д-р Испар Вейсалов. Детето на моя близка от 5 години е при него. Майката е много доволна. Чувала съм и други добри отзиви за този доктор.
Леко раждане!!! newsm10

# 126
Здравейте,момичета!Извинявам се,че се намесвам в темата ви,но имам спешна нужда от информация.Моя приятелка,която по принцип е от Стара Загора и не познава много-много Варна,в момента е във вашия град.Тя има момченце на година и седем месеца и от около 2 седмици забелязала,че стъпва накриво с едното краче.Досега не го е водила на ортопед,защото според джипито и не е имало нужда.Сега обаче държи да посети такъв специалист и молбата ми е да ми дадете имена и ,ако е възможно координати на добри лекари.Няма значение дали работят,или не със Здравната каса.Ще ви бъда много благодарна.Дано да можем да помогнем на тази мама.

# 127
  • Варна
Сега обаче държи да посети такъв специалист и молбата ми е да ми дадете имена и ,ако е възможно координати на добри лекари.
Доктор Момчил Георгиев в Градска болница,работи със ЗК мъжа ми е със скъсан минискус и ходим там .младо мом4е е и е мн добър.!

# 128
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4369.0
Лично съм се възползвала от услугите на д-р Танев и съм много доволна.Прегледа му струва 10 лв.,но незнам дали работи със ЗК
Подкрепям напълно, и добавям още едно име за избор пак в АГ д-р Атанасов

# 129
Д-р Райков преглежда в Майчин Дом и в още една клиника до стоматологията. При него водихме Елито.

# 130
  • Варна
Момичета, счетох за редно да уведомя и в тази тема, че на 03.08.2006 г. от 09:00 часа в Зала "Пленарна" в Община Варна, ще се проведе обществен форум, на който ще се обсъждат проблемите на варненските семейства, свързани с отглеждането на децата.
Ако имате възможност и желание ще се радвам да се присъедините!

# 131
  • Варна
Здравейте, мамчета от Варна
Кажете, моля ви, един добър гинеколог в града...

И двете си деца съм раждала при д-р Николов в АГ. Не работи с касата, има частен кабинет. При него съм от времето преди да се оженя. Внимателен, компетентен и човечен.

# 132
Благодаря на всички мамчета, които ми отговориха  bouquet  bouquet  bouquet

# 133
Д-р Райков преглежда в Майчин Дом и в още една клиника до стоматологията. При него водихме Елито.
Не разбрах Д-р Райков ортопед ли е,защото явно в момента се обсъждат и гинеколози.Благодаря много за информацията.

# 134

Да ортопед  е.

Общи условия

Активация на акаунт