ВАРНА ,МОРЕТО, СИНИТЕ ВЪЛНИ (5)

• 18 260
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
хей, никоя ли мама от Варна не ползва слинг newsm78

# 91
Ето тук едно майче продава слинг. Ако се интересуваш ето линка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=109034.0  Hug

# 92
Благодаря Heart Eyes

# 93
Здравейте момичета,
 Знам че е малко неколегиално да се обсъждат такива неща теми и клюки тук, но все пак...
 Някой чувал ли е скоро, за някакъв инцидент в Майчин Дом гр.Варна, за някакво бебенце, което са уморили?  Embarassed Мъжът ми е подучул тази клюка и ме мъчи да се ровя за подробности.
 Аз лично съм много доволна от тази институция, вече втора година се ползвам от услугите им - 9 месеца консултации, едно раждане, сега още веднъж консултации и мислех и второто раждане да е при тях. Но след като разбрахме тази неприятна новина, малко се позамислихме. Така че ако някой знае нещо по въпроса,   Praynig моля ви пишете, за да се информират всички бъдещи майки, които са се насочили натам. А ако е само клюка - толкова по-добре.
чакам вести...!

# 94
Не съм дОчула такава клюка. Чак пък да са го уморили....Не знаеш какво точно е станало, може да не е лекарска грешка, да не говорим, че може да се случи навсякъде Peace Не мисли за такива лоши неща Wink

# 95
Не съм чула.
Ти, ако имаш доверие на лекаря си, не се отказвай, няма такава болница, в която да не е имало смъртен случай  Confused

# 96
така е, но мъжът ми е упорит и иска да знае..
наистина не знам какво се е случило, но ще е добре да разбера поне при кой лекар е имало инцидент.

# 97
  • В полите на Пирин планина
Не съм чула.
Ти, ако имаш доверие на лекаря си, не се отказвай, няма такава болница, в която да не е имало смъртен случай  Confused

И аз така мисля - понякога стават и грешки  Confused и това може да се случи навсякъде.

# 98
Абе тоз твоя мъж няма ли си друга работа, че да рови така? Вместо да те успокоява, ти говори неща, за които дори не е сигурен.... И какво като разбереш при кой лекар  е било? Това нищо не променя, в медицината гаранции никой не дава.

# 99
аз чух, че при секцио срязали някаккъв кръвоносен сън на бебчо и починало детето
да не дава Господ
ама дори не обичам да ги говоря тези неща
дано не е вярно и никога да не се случва

# 100
И аз нищо не съм чула! Няма смисъл да се притесняваш. То винаги и във всяка болница може да се случи нещо, но бъди позитивна.

# 101
Съгласна съм с мненията на мамите, писали по темата. Моята козметичка ми разказа, че с бебето на приятелката и се е случило нещо и не е оживяло, но нали знаеш че версиите винаги са различни и не можеш да кажеш какво точно се е случило и кой е виновен. Аз самата смятам, че важното е да имаш доверие на лекаря си. Аз съм родила сина си там и след три седмици отново ще раждам там. Така че по-добре не мисли за това, всичко ще бъде наред.

# 102
Моля наистина ако някой знае нещо да сподели, че и аз натам се бях запътила но сега  newsm78 инфото при мен е друго.... не че бебе са уморили, а родилка  Sick Миналата седмица едни познати от Варна ми казаха това, но не искаха да разказват подробности да не ме плашели  ooooh!

# 103
Милички бременни майчета,има хиляди истории за всички болници и във всяка една има смъртни случаи,но не мисля,че трябва да се плашите!
Ако имате доверие на лекаря си не трябва да се тревожите излишно!
През бременността си четох какви ли не страхотии за всички болници и най-вече за МД София .Толкова се бях наплашила,че се молех по едно време да не наближава момента,но се доверих изцяло на гинеколога си и всичко мина по мед и масло ,да не говорим пък колко доволна останах от отношението на всички!

# 104
Моля наистина ако някой знае нещо да сподели, че и аз натам се бях запътила но сега  newsm78 инфото при мен е друго.... не че бебе са уморили, а родилка  Sick Миналата седмица едни познати от Варна ми казаха това, но не искаха да разказват подробности да не ме плашели  ooooh!

Историята с родилката е в резултат на  реакция към упойка, доколкото знам. Всеки пациент при хоспитализиране подписва декларация,ч е е уведомен за всички възможни усложнения в хода на манипулации, операции и т.н. Ужасно грозно  е да твърдите, че са уморили някого, след като нямате идея за какво става въпрос Peace

Общи условия

Активация на акаунт