ВАРНА ,МОРЕТО, СИНИТЕ ВЪЛНИ (5)

• 18 297
  • 305
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
мерси мерси Laughing таткото беше малко съкрушен от новината но бързо свикна и вече започна да крои планове за момченце  Shocked
за мен каквото и да е все си е моето бебе и ще си го обичам всякакво  Heart Eyes

# 211
  • Варна
 акушерката ми се скара защото съм качила 4 кг за един месец  #Crazy
вика: 'ко праиш бе момиче ти в деветия ще се търкаляш! Naughty
а аз си мисля, че е нормално, при положение че досега не бях качила нищо 5 месеца Confused
(като изключим килограмите от зимата дето така и нямах време да сваля  Rolling Eyes )
чак се бях притеснила  Praynig
доктора пък каза, че нищо ми няма  newsm78
абе да си гледат работата аз ще ям когато и каквото ми се прияде Crossing Arms

# 212
Честит ни празник мамчета!! Simple Smile

# 213
Virginity, кой ти води ЖК и къде?

# 214
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВАРНЕНЦИ!

# 215
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ОТ ВАРНА!

Ето и от мен почерпка - кой каквото желае - кафенце, чайче

# 216
  • Варна
Олееее лигите ми потекоха
СмиНсЧо не така бременни мами има тук
Отивам за торта  eat

# 217
Честит Имен Ден на именниците и от мен и Честит празник на варненци  Hug

Вержи аз качвах от самото начало буквално откакто забременях две седмици след това. Единия път ми казваха много си качила, другия много си слаба  Shocked Някои момичета последните месеци смъкват килограми, а не качват. Хич не им се връзвай. Истината е, че аз ядях мнооооооооого и го оцених чак като родих. Качих си 16,5 кг и бавно, но славно си ги смъкнах след 8 месеца. Споко всичко ще е ок.   bouquet

# 218
Олееее лигите ми потекоха
СмиНсЧо не така бременни мами има тук
Отивам за торта  eat

ааа, сложила съм неща, които могат да се намерят супер лесно в момента, доскоро и аз бях бренлийка и знам какво е Peace

# 219
  • Варна
Поздравявам и тук всички именици! Да са живи и здрави имената ви!
Зарята беше хубава...  http://www.degruil.net/fireworks/album/

# 220
Аз клипче си играх да снимам Simple Smile Снимките са супер Simple Smile

# 221
Момичета, ние от сдружение „Настоящи и бъдещи майки” искаме да ви инфромираме за положителните промени, които Парламентът прие в Кодекса за социално осигуряване, в частта му за майчинството. Досега майките получаваха 90 % от осигурителния си доход 3 месеца след раждането. Сега този период става 9 месеца. След това майката продължава да си взима 160 лв до 2-годишна възраст на детето, догодина най-вероятно ще са 170 лв. Измененията предвиждат и нова възможност, ако майката иска да се върне на работа след изтичането на тези 9 месеца тя ще може да си наеме детегледачка от Бюрото по труда и държавата да й плаща тези 170 лв на нея. Това не означава, че другите варианти - да се взима половината майчинство или да се прехвърли майчинството отпадат. Детегледачката е просто нова възможност. Искам да благодаря на всички, които взеха участие в протестите и в подготовката им, както и на всички които се подписаха в подписката. Уверявам ви, че тези промени бяха приети и благодарение на нас, което беше публично признато. Надяваме се като видите, че от нас зависи децата ни да имат по-добро бъдеще и че можем да променим нещата да се включите по-активно в бъдещите ни мероприятия. Сега на дневен ред са детските, приемаме всякакви предложения – моля обаче давайте ги във темата “настоящи и бъдещи майки – майчинство, права на майките”
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=120073.0

# 222
  • Варна
deshtovidi , обещаваме да се включваме активно в предстоящи събития!

СмиНсЧо, кога успя да стъкмиш тази богата трапеза-май не си спала...
 Wink
абе да си гледат работата аз ще ям когато и каквото ми се прияде Crossing Arms

Ха така, момиче! А таткото да събира пари за рокли и тоалети!  Joy

Хайде, дайте идея за среща! И който не дойде, ще глобяваме!!!  hahaha

# 223
СмиНсЧо, кога успя да стъкмиш тази богата трапеза-май не си спала...
 Wink

мда, в последно време адаша не спи ooooh!

# 224
Малина много хубави снимки! Благодаря ти   bouquet Ние изтървахме зарята  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт