Искам да кажа ... (150) през септември 2018

• 205 327
  • 4 336
  •   1
Отговори
# 3 795
Сега се сещам да помоля някой да пусне рецептата за туршията на Рая.
Сложих на око карфиол, камби, морков, чесън и целина. На около 2,5 кг зеленчуци ръснах 4 сл сол, 6 сл захар, около 1/2 чаша оцет, 1/4 чаша олио. Ама бърках и на вкус го докарвах. В 3 кутии от сладолед е сега в хладилника, за сегашна консумация. Ако искате за зимата ще ви напиша точни пропорции
Намерих рецептата.

# 3 796
  • София
А, браво, по-бърза си от мене😁

# 3 797
  • В Космоса
Аз нещо не я разбирам тази рецепта, моля за пояснение! Престоява така и след време консумираш, така ли> След колко време> А колко време най-дълго може да стои? И понеже целина не ползвам, тук се има предвид корена, нали? Бели се и се нарязва ли, как?

# 3 798
Акаш, на 22 септември я направих в 2 големи стъклени купи и я мушнах в хладилника. Целина листа и стъбла сложих. Ядем я с половинката само, децата не я харесаха. В момента имаме половин  купа, колкото стои по-вкусна става, съвсем прясна също е много хубава . Пак ще се прави.

# 3 799
2в1, не си ти, във фейса има група на прословутия 52А, та там....да четеш и да плачеш. Джен, идея нямам още, чух за 30, ами 100 го направете, но пипнете нещо бе. Така се съсипва всичко

# 3 800
  • София
Райче,това е сблъсъка със системата,биеш си главата в стена и нищо.Така е било,така и ще бъде.

Усещали се много оцета?

# 3 801
Кой беше запознат с компреса от извара?
Ще я направя от пр. мляко и оцет.  Колко горе- долу мляко ще ми трябва? Изцеждам и слагам на памук. Под него найлонче. Връзвам на шията и после омотавам шал.Нещо бъркам ли? Синът се оплака и смятам да го подпукам довечера.

# 3 802
  • В Космоса
Много благодаря, Сбъдваща!

# 3 803
  • Бургас
Мид, Павката казваш гладен няма да остане. Ние пари не даваме, но и тя не ходи на занималня. Слагам кутийка с наразяни плодове и зеленчуци и е готова.

Акаша, ние по препоръка на госпожата маркирахме всичко от несесера. Минала съм абсолютно всичко вътре с едно коледно тиксо. Така се намират лесно, ако ги е прибрало друго дете по невнимание.

# 3 804
Тази салата всъщност няма никаква рецепта, момичета. Роди се от мързел буквално, режеш каквото имаш, ръсиш сол, оцет, захар, олио по желание и бутваш в хладилника.  Готови сме с багажа, няма никой вкъщи, да взема да се нарева, а 🤔

# 3 805
  • София
Как ша ривеш мари?Я се стегай,път и работа те чака,ама ха.

# 3 806
Райче, стегни се. Нали момичето работи всяко лято и е далеч от вас? Е, сега ще е същото, но в друга посока.

# 3 807
  • София
Оф бе, Райче....Накара ме да си представя какво ще ми е някой де, жз, когато моите патета се изнесат. И на мен ми се дорева 😭

# 3 808
  • София
Тази салата всъщност няма никаква рецепта, момичета. Роди се от мързел буквално, режеш каквото имаш, ръсиш сол, оцет, захар, олио по желание и бутваш в хладилника.  Готови сме с багажа, няма никой вкъщи, да взема да се нарева, а 🤔

Най-добре сега го прави! Пред Никол и Рая да си пушка.

# 3 809
Цял ден зъзна.Скъпия си дойде с подарък—бутилка червено вино Heart Eyes .Пийнах малко,и веднага се сгрях!
Мони,радвам се за резултата!
Райче,поплачи си,щом ще ти олекне.
Сготвих света днес,утре пак ме чака подобно.Дребното остана с хрема и кашлица,без АБ Sunglasses .
Наздраве Wine Glass !

Общи условия

Активация на акаунт