Обсъждане на имотни обяви-5

• 50 539
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
Мен това ме втрещи, досега чак такава цена на панелка в Младост от 70-те не бях виждала.. било то и с ремонтиран хол.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15361257119795 … k=40xlhd&f1=1

Не знам как си ги мислят тия неща... вярно преутройството е направено функционално наистина, но все пак... 1500 евро на квадрат.
Има много недобре оползотворено място. За съжаление най-често се прави ремонт/преустройвство от хора без въобръжение и това е резултатът ...
Отделно са направили складово помещение на терасата и за затворили остественото осветление на спалнята ...
Иначе цветово е симпатично, игриво, светло, но това може да е заради слънчевия ден.
Стари интериорни врати, остаряла баня ...Външната врата и тя изглежда оригиналната като е построен блока ...
Тия гарсониери могат така да се направят, че да "изскочат" едни допълнителни 5 квадрата добре оползотворена площ.

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 11:40 от bachkator

# 106
Ама нищо, не казахте за талашитените от БДС  боядисани бембяни врати и портманто в коридора за белите плочки от ранните 80 на миналия век.... и сега ми кажете че сте ОК за 45 кв. тая цена като за лукс има ли кой да я плати и да налее още 20х.за ремонт-че Mr. Green

# 107
Аз на 49 кв.м. имам 2 малки спални, баня с тоалетна и хол с бокс.  Идеално е за студенти. Въпрос на функционално разпределение.

# 108
  • София
На мен също не ми харесва преустройството, видя ми се сравнително функционално, но идеята ми беше, че искат пари като за хубав двустаен, а реално имаш СОЦ коридор, кофти баня и това е...
Не знам ако и това се продаде за тия пари вече ще се изумя.

# 109
Ами пробвайте да си купите си двустаен в младост 1 за по-малко пари и ще спрете да се изумявате.

# 110
Ами пробвайте да си купите си двустаен в младост 1 за по-малко пари и ще спрете да се изумявате.

Твърдите, че няма двустайни в Младост 1 под 1500 евро / квадрат? Защо ли не ми се вярва.

# 111
Колкото и да го представяте за функционално и да го пудрите -двустаен в 45 квадрата си е преустроена гарсонира и няма нищо общо с нормалните двустайни.

# 112
Ние нищо не представяме, на колкото помещения е разделено, толкова стаен е. Има двустайно по НА по 100 кв.м. има и по 46 кв.м. минимална ЗП няма.

# 113

Твърдите, че няма двустайни в Младост 1 под 1500 евро / квадрат? Защо ли не ми се вярва.

Твърдим, че двустайни под 70000 евро в Младост 1 са кът. Никакъв смисъл няма да се гледа цена на кв.м. в момента на пазара в София.

# 114
  • София

Никъде не съм писала, че трябва да е за по-малко пари. Но на същите цени има нормални двустайни. Това дори не е цялостно ремонтирано, че да му искат такава сума.
И все пак е гарсониера, не е двустаен.
Точно в Младост ще си купувам и следя пазара от много време, така че не може да ме убедите, че това е нормална цена Wink

# 115

Твърдим, че двустайни под 70000 евро в Младост 1 са кът. Никакъв смисъл няма да се гледа цена на кв.м. в момента на пазара в София.

Ами вие хубаво го твърдите, но това от обявата си е реално едностаен (гарсониера). А такива пари за гарсониера са си доста. Има за 70к евро в Младост 1 нормални двустайни.

# 116
Може ли примери с нормални двустайни на тази цена?

# 117
Мен това ме втрещи, досега чак такава цена на панелка в Младост от 70-те не бях виждала.. било то и с ремонтиран хол.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15361257119795 … k=40xlhd&f1=1

Не знам как си ги мислят тия неща... вярно преутройството е направено функционално наистина, но все пак... 1500 евро на квадрат.

Около блока има доста място за още един блок, сигурно ще го застроят скоро

# 118
Мокрото помещение е било част от коридора - бяха Г-образни, отиваш към кухнята, а от нея излизаш на едната тераса.

Но 1500 евро на кв. за панел? Който може да не е за тотален ремонт, но изобщо не е ремонтиран основно и с хубави материали.

ЕПК, Дървеница, за ремонт е , но не е зле: https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b13262954665255 … k=40yc9l&f1=1

Само не разбирам защо на маса обяви снимат в едър план използвани дивани, спални и печки, все едно изключителна ценност за привличане на купувачи.

# 119
Какви примери - 2 клика с мишката това дават
http://sofia.holmes.bg/pcgi/home.cgi?act=5&f1=0&f2=1& … 0%E4%EE%F1%F2%201
Панелки  и ново около цената  с по-голяма квадратура.
http://sofia.holmes.bg/pcgi/home.cgi?act=5&f1=0&f2=1& … 0%E4%EE%F1%F2%204

Общи условия

Активация на акаунт