Какво ще купя отново?

• 105 091
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Колежкш го ползват отдавна и са мноого доволни...мен обаче такава голяма бутилка не ме устройва.Мисля разфасовката е по 1л.

# 646
Когато ми трябва хубав кашкавал - да е вкусен, да се запича добре и т.н. - винаги вземам "На баба". По-скъп е, но от години с добро и непроменено качество.

# 647
  • оттам, откъдето започва България
+1 за кашкавал "Елена". У дома се яде и само сирене "Елена".

# 648
  • София
Гледам  да купувам  на различни фирми,че гадостите да не са с натрупване.
 На първо място сме по внос на сухо мляко в Европа. Внос свинско 80   процента.
Лошото, е че децата свикват с неистинския вкус и на тях им харесва. Краве сирене Съединение,което го слагам в тая тема, с такава гордост го поднесох на щерката ,а тя да каже, че не й харесва.

# 649
  • Пловдив
Не знам дали тук е мястото, но да попитам все пак - някой поръчвал ли е месо от ферма Bredas? Имат страница във ФБ и сайт, ако някой е поръчвал, моля да сподели за качеството на месото.

# 650
  • София
Няколко пъти поръчвах различни продукти и съм със смесени чувства. Бульонът е в плик, а не в буркан и вече беше размразен докато дойде до мен. Доставките се бавят. При обявено работно време до 17ч, съм получавала доставка в 21ч, като всеки път оправданието е голямото задръстване в София. Телешкият рибай е ок, но рядко улучвам наличен, агнешкото също е добро, млечни не съм пробвала. Въпреки обявеният хладилен транспорт нито веднъж продуктите не са били студени, мога да направя разлика, тъй като поръчвам пилета от Съни фарм.

# 651
  • София
Аз слагам тук овчето сирене на L.B. Не можах да го различа от домашното, което баща ми беше направил. Наложи се МП да ми покаже пакета и да го опитам - едно към едно беше вкуса. Пак бих го купила, очевидно е истинско.

# 652
  • София
Замразени пилешки дробчета на Градус.
Не успях да открия никакви охладени и за първи път взех замразени. Със смесени чувства бях, че не се виждаше през опаковката какви са, а се оказаха добре изчистени, абе супер.
А са и вкусни.

# 653
Аз слагам тук овчето сирене на L.B. Не можах да го различа от домашното, което баща ми беше направил. Наложи се МП да ми покаже пакета и да го опитам - едно към едно беше вкуса. Пак бих го купила, очевидно е истинско.

аз като цяло им харесвам сиренето. да, овчето е супер.

# 654
Крема сирене Рупите и Скир ванилия или боровинка

# 655
Вчера си купих кисело мляко "Българан" 3,6%. Не знам доколко е истинско, но ми хареса и пак ще опитам.
Две години купувам  "Добротица" 3,6% и сметаната им. Мисля, че все още са на същото ниво, както в
началото.

# 656
Това сирене L.B. Елби ли ще рече. Ако е на Елби съм абсолютно съгласна - много им е хубаво овчето сирене.

# 657
Малко Сладко Коте,  откъде купи овчето сирене на L.B.? В Кауфланд виждам само кравето им,  а в Т-маркет изобщо изчезна марката от два месеца. В Била не съм проверявала,  че ми е далеч.

# 658
Скир ванилия или боровинка

това не беше ли с подсладители?
елби на съвсем друга цена има на женския пазар във фирмения им магазин.

# 659
Може ли да ми препоръчате хубаво сирене, все попадам на много солени и не ми харесват Sad

Общи условия

Активация на акаунт