ФЕРМАТА Съединение - тема 1 (07.09 - 16.09)

• 58 137
  • 874
  •   1
Отговори
# 195
Добър ден ! Най-после ви открих Simple Smile та изгледах фермата на повторение и ми направи впечетление,че къщата която остана за емигрантите /на които симпатизирам/ не е разрушена от времето-природата,а си е баш оглождана от циганите ,защо се мъчат да ни хвърлят прах в очите .Не ми хареса отнушението на тукашните към емигрантите и според мен си е най добре да си останат разделени до край......аз съм от 38г извън страната и никога ама никога не бих се върнала ..не че не обичам родината си,но не обичам роднините си,които продадоха всички бащини имоти без мое знание..лишиха децата ми от дядо и баба и си казах ЧАО..Там където е семейството ми-деца,мъж,внуци-там е и родината ми,щом се чувствам спокойна и щастлива защо да се завръщам в страна в която няма законност,ред и сигурност...

# 196
  • Другата България
Темата е за предаването, само да напомня. Peace

# 197
Hug Hug Hug Знаеш, че е взаимно! Heart Eyes
Сега им гледах видеовизитката на близначките, не ми се вписват в обстановката никак и те.
Ама тази Христина ....как не се сещам откъде ми е позната!
А може и да ми прилича на някого...
Сигурно ти напомня визуално, а и не само на Йорданка(Йори) от Сървайвър. Най-противният ми реалити участник евър!  Sick
Изгледах няколко от видео визитките. Усещам, че Уестминистърката ще осигури доста забавление на продукцията.
Абсолютно! Няма такава простакела като Йори.

# 198
  • Другата България
https://www.google.bg/search?q=%D0%B9%D0%BE%D1%80%D0%B8+%D0%BE%D … c=F7Sm5JM5QeBiiM:
Да, изумителна прилика с вързаната коса. Твърде вероятно това да ме е подвело.

# 199
  • Разпиляна във въображението
Може и да е оглозгана от циганите, но е такава, защото е изоставена. Изглежда ми доста автентично Simple Smile Предполагам, че е изследвана за възможни пропадания и всичко е безопасно. Едва ли ще си играят със здравето на участниците.

# 200
  • София
Изгледах на запис и аз, хареса ми епизодът. Вече има участници, които не са ми симпатични. Grinning

# 201
  • sofiq
Може и да е оглозгана от циганите, но е такава, защото е изоставена. Изглежда ми доста автентично Simple Smile Предполагам, че е изследвана за възможни пропадания и всичко е безопасно. Едва ли ще си играят със здравето на участниците.

Предполагам след случката с Ивайла Бакалова преди години в Къртицата много внимателно ще следят всичко и няма да поемат риск някой да пострада.

# 202
  • ВАРНА
Абе недейте така за Яни. Може пък и да си намери жена. Те какви по-малоумни от него се размножават.

Той е умен и то доста!!!  -
 Проблемът е че сам се насилва да живее по абсурден староселски начин!  

- Ежедневието му проточа като на типичен пенсионер от затънтено село.

Коя ще го хареса за съпруг такъв?  Помакиня....други не се сещам.

И това го пиша като човек с приятели - млади като него 30 годишни от селата и никой от тях не се държи така и не живее чак така първобитно и пенсионерско-староселски.

# 203
  • София
Абе недейте така за Яни. Може пък и да си намери жена. Те какви по-малоумни от него се размножават.

Той е умен и то доста!!!  -
 Проблемът е че сам се насилва да живее по абсурден староселски начин! 

- Ежедневието му проточа като на типичен пенсионер от затънтено село.

Коя ще го хареса за съпруг такъв?  Помакиня....други не се сещам.

Хората са различни. Има жени, които обичат селския живот. Все пак не всички в България са граждани.

# 204
  • ВАРНА
Нищо не разбра от това което написах. 
 Проблемът не е че живее на село въобще - грам!     

# 205
Аз разбрах какво иска да каже Печикамъков
Проблема не е къде живее Яни, а начина му на живот и начина му на мислене.Вярно е че има момичета харесващи живота на село, но дали ще харесат живот с човек със закостенели разбирания, избрал живот като пенсионер.

# 206
  • Другата България
 Grinning Една жена, стига да знае как, чудеса може да направи с един мъж, пък било то и наш Янко от Козлец.
Проблемът според мен е мама. Party

# 207
  • София
Яни би направил много неща за жена, би се променил. Сега просто не вижда причина да го прави, няма стимул. Но коя би издържала да живее с маминка, тя ми се вижда по-големият проблем.

# 208
  • София
Много ми е уютно с вас, знаеш, да си разтягаме локумите, но вече работя на смени, вкл. и нощни Confused, и ми е много трудно със следенето на любими предавания и сериали. А аз гледам доста, и се налага да правя компромиси. Наваксвам в движение, но неминуемо има и пропуски.
Жалко, че няма да имаш възможност да гледаш всичко, но това няма да попречи пак да си обсъждаме тук. И аз ще гледам с известно закъснение, но ще те държим информирана за най-интересното.  Hug

Grinning Една жена, стига да знае как, чудеса може да направи с един мъж, пък било то и наш Янко от Козлец.
Проблемът според мен е мама. Party
Точно.  Peace Мама му е най-сериозният проблем - много авторитарна жена, с абсурдни претенции към кандидат-снахите, а той май се съобразява с нея за всичко.

# 209
  • Другата България
 Hug
Именно, така смятам и аз.
Ако се откъсне от опеката на мама, може и друг човек да стане. Просто трябва да намери подходящата жена, която да го изведе от там.

Общи условия

Активация на акаунт