Avon само за представители: въпроси и отговори

• 23 024
  • 331
  •   1
Отговори
# 90
Katyadjin, относно "Възстановяващият крем със защитен фактор 15" - клиентките ми си го поръчваха като луди, включително с нощният! Беше ми малко притеснено, въпреки, че им бях дала мостри, за да го пробват. До този момент, питайки ги, казват, че са много доволни(като се има предвид, че са с различен тип кожа и възраст). Даже направих подарък на майка ми(тя е на 60 години с доста суха кожа)  - тя също е много доволна!      LaughingНека и други, ако искат да споделят мнението си. Щом дамата ти е редовна клиентка, правилно си е посъветвала да не го слага известно време. Peace

# 91
  • На погрешната планета
Днес отидох да внасям парите и реших да се направя на луда и да занеса старите бележки(тоест тези,които ми бяха пратили от Ейвън с поръчката).В банката ми ги приеха и никой нищо не каза за кодове  и ейбани или каквото там беше newsm78.....

Последна редакция: сб, 17 юни 2006, 00:20 от мама Мери

# 92
Ха-ха  #Crazy, а ние тук умуваме ли, умуваме newsm78.

# 93
  • Бургас
мерси Амидала, а би ли ми написала на какви цени са перлите и Червило-молив NUDE PINK   Simple Smile

# 94
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Днес отидох да внасям парите и реших да се направя на луда и да занеса старите бележки(тоест тези,които ми бяха пратили от Ейвън с поръчката).В банката ми ги приеха и никой нищо не каза за кодове  и ейбани или каквото там бешеnewsm78.....

Аз се застраховах и 3 дни преди да внеса парите отидох за вносна бележка. Тогава служителката от банката ми поиска моите да ги види и ми каза, че ще ги обработват още месец така. Та взеха и моите.

# 95
Яна, ето ги специалните предложения:

Чанта Treselle                                 
Комплект аксесоари                           
Часовник Denim                                 
Арабски перли                                 
Двойна острилка                               
Оформящ гел за коса за мъже             
Оформяща вакса за коса за мъже       
АТ 2 в 1 против пърхут за мъже         
АТ 2 в 1 за обем за мъже                     
Масажьор за тяло                               
Комплект BEWITCHED                         
Пръстен SENSATION 6-8                     
Колие SILVER DROPS                         
Комплект бижута SIMPLE                   
Пръстен и гривна за крака               
Червило-молив NUDE PINK                   
Чанта за малки дами                         
Ексфолиант за тяло Индия                 
Изящтни позлатени обици                 
Детски несесер за химикалки             
Сак за обувки                                     
Колие GOLD MULTISTRAND                 
Крем за ръце Черна череша             
Колие NUTMEG                                   
Ароматна лампа                                 
Колие SLIDING HEART                       
Комплект бижута PHOEBE                 
Лосион WINTER SENSATIONS               
Обици SIMPLICITY                                 
Колие SIMLICITY                                 
Обици с цирконий   
Колие с цирконий   
Ключодържател лос   
Колие TRANQUIL   
Тюркоазена чантичка   
Комплект TODAY   
Нощен серум с бял чай   
Гривна WISTERIA   
Колие WISTERIA   
Комплект бижута RED ROSES   

обаче са без картинки, знам WISTERIA-та как изглежда, RED ROSES също, TRANQUIL - май беше за кръста, а другите  newsm78

Амидала, аз да те попитам пак. Това за коя поръчка са специалните предложения-7 или 8. На мен за 8 изобщо ми ги няма специалните предложения като линк. има ли някаква възможност да сложиш линк или нещо такова да ги видим... newsm78

# 96
  • София
Здравейте, момичета!
Аз отскоро се занимавам с Ейвън и още не съм много навътре в нещата, та затова да питам....
Една клиентка ми възложи да й взема мостра на ейвънския парфюм, който най-много се доближава до нейния - Addict. Кой е той?

# 97
  • София

Амидала, аз да те попитам пак. Това за коя поръчка са специалните предложения-7 или 8. На мен за 8 изобщо ми ги няма специалните предложения като линк. има ли някаква възможност да сложиш линк или нещо такова да ги видим... newsm78
Да се направя на Амидала  Mr. Green
Специалните предложения са в сила за всяка поръчка от сега нататък, все още са в сила експресните за 7ма...
Няма как да се пусне линк, защото трябва да влезеш с твоя профил в сайта за да видиш предложенията. Отиваш в "Направете поръчка"(след като си се логнала с номера и паролата си) и отстрани една от опциите е "специални предложения".
Перлите са 7.90лв., молива 2.50лв.

# 98

Да се направя на Амидала  Mr. Green
Специалните предложения са в сила за всяка поръчка от сега нататък, все още са в сила експресните за 7ма...
Няма как да се пусне линк, защото трябва да влезеш с твоя профил в сайта за да видиш предложенията. Отиваш в "Направете поръчка"(след като си се логнала с номера и паролата си) и отстрани една от опциите е "специални предложения".
Перлите са 7.90лв., молива 2.50лв.

Така си и знаех, че не може, ама викам, чакай да пробвам, може да измислите нещо.. Mr. Green
Видях и аз най-накрая, ама то било изнесено в ляво на бутон, а аз го търся както преди на хипрерлинк!!!
Благодаря отново на ХУБАВОТО НАДЕ!!!  bouquet

# 99
А масажора за тяло?? Това онзи диск за целулит ли е или четката дървената?

# 100
  • София
Така си и знаех, че не може, ама викам, чакай да пробвам, може да измислите нещо.. Mr. Green
Видях и аз най-накрая, ама то било изнесено в ляво на бутон, а аз го търся както преди на хипрерлинк!!!
Благодаря отново на ХУБАВОТО НАДЕ!!!  bouquet

Моля, моля... пак заповядай Wink

А масажора за тяло?? Това онзи диск за целулит ли е или четката дървената?
Май трябва да звъннеш в централния офис, да ти кажат кой е  newsm78

# 101
До сега съм се ровила в стари каталози, да ги нърся тези картинки на бижута предимно...
Ами намерих ги повечето, но не мога да снимам или сканирам, така че ако някой се чуди за нещо.... да казва.. ще помагам!!!

# 102
  • София
Баси, бясна съм...такава безотговорност..нямам думи...
Бях 028 район - дата за поръчка 20.06 /удължен срок 22.06/, съответно доставка 25.06
Ей сега влизам в сайта да си попълвам поръчка  Shocked съвсем нови дати, планове, райони  Twisted Evil Айде, че никой не ме е питал, ама да ми бяха каза ли поне, някой да вдигне телефона  #Cussing out  #2gunfire И зоналната, ми мънка като първолак.....А аз пътувах 350 км да идвам да си взема продуктите в неделя и да си ги раздам на клиентите  #Crazy Баси наглото отношение...Да съм се извинила на клиентите, че ще се забави поръчката...Кво да се извинявам, то аз няма да съм в София в четвъртък...нямам си идея още как ще си раздам стоката...да отидеш и да ги  #2gunfire От скоро работя с Ейвън, ама няма да е дълго като гледам кви са некоректни и безотговорни

# 103
  • Бургас
Абе един въпрос, надявам се - много отговори: Възможно ли е да се поръчват продукти от стар каталог с поръчка по нова кампания. В смисъл - те може и д не са намалени, но все пак ги има някъде на склад. Как става това? Тия кодове сигурно им принадлежат во веки...

И аз се чудя. Един клиент ме пита за гъбата за баня. Пък аз отдавна не съм я виждала. Някой дали ще знае нещо?

# 104
  • Бургас
Аз отскоро почнах да си пускам поръчките по интернет. На предишната поръчка, вече бях разбрала за удължения срок, влизам в сайта да я пускам. Отварям и виждам новите срокове и т.н. (вече за новата кампания). Звъннах по телефона до центъра и от там ми казаха да не се притеснявам, да пускам поръчката, няма проблем, срока важи. Пуснах я с едно наум. Прие се поръчката и я получих на посочената дата за втора поръчка. Така и трябваше да бъде.

Общи условия

Активация на акаунт