Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 348 666
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 575
В последното си видео Златена говори и казва точно колко е получила като пари от туба. Но заключението е copy - paste от това на Ели: ,,не вярвайте на всеки влогър,защото всеки продукт стои и се усеща различно ..... ,,

Тя има едва 15 хил. последователи, нормално е да не изкарва много...все още. Но все пак получава и ПР пратки, което пак е нещо.

# 4 576
  • София
Не вярвайте на всеки влогър, кожата е различна.
Превод: опитвам се да си измия ръцете, за да не ме линчувате за скапаните продукти, които понякога хваля.

Не получавам ПР пратки всеки ден.
Превод: Взимам си ги наведнъж в петък.

Не си плащам наема с парите от влогърството.
Превод: Плащам си ипотеката.

Не бива да забравяме женската си страна. Нела бъдем и жени, не само майки.
Превод: Ще рискувам да измърлям това секси бельо с лохиите си, но да съм вярно кученце и за осмото ми дете да ми пратят пак.

Изморих се от украсяване на елхата. А кутийката е празна.
Превод: Изморих се от украсяване на елхата. А "кутийката" ми наистина е празна.

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 22:44 от The Catcher in the Rye

# 4 577
  • София
Как мислите , какви са сумите , които печелят ?
Сигурна съм , че има доста влогъри , които си лъжат най-нагло за дадени продукти ...

# 4 578
От YouTube последната година дори и много големите влогъри наблюдавали спадове в печалбите. Това е от непрестанното изменяне на алгоритъма, намаляване на гледанията и т.н. Затова и чуждите гледат да се набутат в колаборации, разни договори да подпишат, да издадат книга, албум и т.н. Ако са умни ще го използват за отскок в кариерата, за нещо извън тубата. Ето наскоро гледах един семеен влогър прави звукозаписно студио, значи, насочили са се навън.
Нашите си гледат пр. пратките и платените реклами, ходят на работа или мъжете им ги хранят, печалбите са им символични.

# 4 579
Да бе, съвременните жени са крайно леки. И аз преди години казах в прав текст на мъжа си "Омъжих се за теб, за да те вкарам в леглото си!" Малко като джуджетата на Тери Пратчет и златото. Grinning
По темата: ,НЕ ПРИЗНАВАМ други календари, освен шоколадовите. По-добре да си спестиш за един свестен продукт full size, отколкото две дузини тестерчета, ама ха.
Искам да ми препоръчате хубав влог на тема компютърни игри - стратегии. Нещо Сив шестицата ме дразни, петицата, Стронгхолд, АоЕ, Crusader Kings двойката омръзнаха, искам нещо ново.
Да презентират игри или направо да ги играт?
Markiplier - презинтира по един забавен начин.
Jacksepticeye - ирландец и играе много неща
DanTDM - Minecraft,но и доста други.

Календарът на Линд е много вкусен.

# 4 580
  • Варна

От Гергана Димитрова.
Продължава да ми излиза като предложение и в YT и в Instagram, но днес се зачетох. Интересно ми е защо сега всички започнаха да го коментират, не може да не са ги разпитвали до сега...

# 4 581
Ели и Майкъл много ми харесват като двойка и не виждам какво би го спряло да предприема следващата стъпка - брак.  Ели е красива, спокойна и добра домакиня, за какво още може да мечтае Майкъл?!

# 4 582
Не знам дали сте го коментирали в онези 70 страници, които не успях да изчета, но на някой направи ли му впечатление как раздават суочвани продукти? С обяснение, че то не било на устата или лицето, а само на ръката. Е, да де, ама то Устата обикновено е по-чиста от ръката даже.
Демек, дайте да си разчистим боклуците, които не ни харесват предколедно. Попова даже се похвали как всеки подарък бил по около 100 Лева. Брей, как рязко "забогатя" и тя.. 😂 🤦‍♂️

# 4 583
Как мислите , какви са сумите , които печелят ?
Сигурна съм , че има доста влогъри , които си лъжат най-нагло за дадени продукти ...

Ето, Гергана е отговорила "една нормална средностатистическа заплата" Laughing . Въпросът е, средностатистическа заплата за къде, за София, за България или за Дупница  Mr. Green ? Щом си купува чанти за стотици, едва ли го кара само на средната заплата. От мърча със сигурност печели, а щом поддържа и страници, значи може би изкарва още една заплата.

# 4 584
https://youtu.be/WhKAkp4Q_iI

По темата за инфлуенсърите Крис изригва 🤣😀😀😀😀😀😀😀😀

# 4 585

От Гергана Димитрова.
Продължава да ми излиза като предложение и в YT и в Instagram, но днес се зачетох. Интересно ми е защо сега всички започнаха да го коментират, не може да не са ги разпитвали до сега...

Мда, както и предполагах. Доходи и демонстрирания стандарт на живот и "придобивки" (как пък една не се сети да ги нарече покупки/ подаръци?!) рязко се разминават. Ама не се учудвам, по нашите ширини е съвсем "нормално" да караш лимузина и да се развяваш с чанта за 1000лв, а у вас да ходиш по балатум, да ядеш на МДФ масичка и майка ти да вари зимнина примерно.

# 4 586

Хаха, много добро!  Това трябва всеки инфлуенсър да си го пусне поне веднъж!

# 4 587
  • София
Само не знам какви лични комплекси можем да избиваме, особено на гърба на влогърките- ох забравих, ние сме просто бг мами, иначе казано глигани в анцуг, с раздърпани коси, миришещи на мусака. Я бързо си признавайте кой завижда на Герчиту, че тя има чантичка Liu Jo, а пък вие не. Голям процент от нашите влогърки много си вярват, че им завиждат, а аз се заливам от смях. Нито им искам бижутата, нито чантите, нито нищо от празният им живот! Не знам защо като има критика към някого и веднага се приема за хейт и завиждане. Ама че глупост.

Хахахха, те живеят в паралелна реалност. Satisfied

Относно Майкъл и Ели, да си кажа, понеже ги харесвам и двамата.
Не е нужно някой постоянно да си демонстрира чувствата, за да се разбере, че ги има. Особено във видеата на жена си, примерно. Повечето мъже по природа са по-сдържани откъм показване на чувства, това не значи, че не ги изпитват. Прекалената демонстрация на чувства пред камера винаги ми изглежда фалшива. Особено от мъж, ми направо ми е лигаво. Майкъл може и да си е влюбен, просто няма нужда да го демонстрира, а предпочита да заведе Ели на Малдивите за рождения и ден. Аз предпочитам тази демонстрация на чувства, пред многото думи и лигавене.

...
Гледам миналогодишните влогомас на Антоанет Попова.Харесват ми.
Да, много са приятни видеата. Тя сподели, че много се е старала миналата година и тази няма да си дава толкова зор. Wink

Ххахаха, малко брутално! Наистина е като епидемия. Всеки си се представя като инфлуенсър. И после защо не могат да понесат критика...Как така си позволявате да критикувате вие видните инфлуенсъри???Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 588
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Никога не бих ползвала грим/бяла козметика,които преди това някоя непозната е бъркала с пръсти,слагала на лицето си.Това по въпроса с giveaway или продажба на грим.. "Ето,вземи моите боклучета да ги доизразходиш,защото на мен не ми харесват вече".  Stop

Изкарват се пари от блогърство/ютубърство и още как.Българките едва ли ще стигнат някога финансите,които правят чуждестранните колеги,но със спонсорство на безплатни продукти,платени ревюта и кликания по рекламни банери,500-1000 лв/месечно им влиза в джоба.Наистина гадая,но ми звучат реалистични числа.

# 4 589
Пари от YouTube нямат шансове да направят. За да им се плати и то процент от това което рекламодател е платил на ютюб, или трябва да цъкне на рекламата, която се появява във видеото, или да гледа поне половината от нея.

Според мен започнаха да го коментират, защото в световен мащаб започна да се коментира.

Общи условия

Активация на акаунт