Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 348 674
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 560

Преди се влияела, сега, щото не и’ пука, трие на поразия Grinning Отделно пак всички и’ завиждат, любимата реплика.

Типично детска реакция. Не отричам, че има някаква завист към хората, които лесно изкарват пари / получават продукти безплатно, но тук хората се дразнят повече на характера й, а не толкова на това което си купува или получава като ПР пратка.

Мен ме дразнят страшно такива кликбейт клипове като нейните и спекулации със сериозно заболяване. Може би тук е момента да попитам, Гергана като е на 25 има ли сериозна работа или поне образование  newsm78 ? Поне на това да можем да завидим Laughing .

# 4 561
КажИ вЕрно

🙄

Тази мислех, че е в норма....

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 19:54 от Анонимен

# 4 562
Онзи ден попаднах на Violeta Burele, хареса ми това момиче, нещо като Пепе ми е, но не така обременена със спонсорства и нон стоп продуктово позициониране. Свежо ми дойде! Освен, че има бебе, има и професия и работи!
Също ми допадна Plami Dimitrova, не е нещо, което ще гледам редовно т.к. не съм в диапазона 13-25, но е абсолютно адекватна за аудиторията си като години и интереси- учене, спорт, проблеми със самочувствието при подрастващите. Имаше и тя спонсорирано от ree.bg , но много добре поднесено, не ме подразни. Няма пищене, квичене, процедури, хиалурон и инфантилщина по начина, по който доста по-големи на години влогърки се изявяват.
За мен големият проблем на повечето популярни е, че се опитват да демонстрират живот, който е relatable за съвсем друга възрастова категория зрители, но го поднасят като за 16 годишни. И някак забравят, че 16 годишните също растат и в един момент спират да пищят ОМГ и Яяяяс! когато получат нокторезачка в календара. Интересите и интелекта им застиват там, където ги превъзнасят невръстните им "фенове", а когато гониш трийсетака или си го минал, това вече стои нелепо...

# 4 563
  • София
Много ме мотивирват влогърките да съм продуктивна и по-активна.
но аз попринцип необичам много нови придобивки да гледам.
И мен попринцип мно го ме мотивират влогърките.

и как ви мотивират по-точно като те нито са активни нито продуктивни? това с планера пък особено е пълна глупост в 21ви век да поддържаш на хартия. Какво правиш като ти се сменят плановете? С коректор ли търкаш? Как се подсещаш че трябва нещо да свършиш?
Еее, Мацето, след всичко, което изписах в темата, мислех, че е ясна иронията Mr. Green
А и не пиша "по принцип" заедно : )

С по- голям успех ще заимам делтапланер, отколкото планер.
Повечето влогърки не само в очите не бих ги погледнала, а и в главите като цяло.

Обич Синеока, кефиш!

Последна редакция: ср, 05 дек 2018, 20:32 от The Catcher in the Rye

# 4 564
Е, как се сещаш. Като ти е навик, с това почваш сутрин. Това е все едно да ви питам как ще се сетите нещо, ако си забравите компютъра и телефона вкъщи и те не могат да ви напомнят.

# 4 565
Календар с чай е нещо, което определено трябва да имам. Благодаря, на която от вас го спомена, голям любител съм на чая и утре отивам, дано го има още.
Принципно идеята на тези календари ми харесва, леко вълнение, лека тръпка, аз се радвам на изненади и в този дух, може би разбирам донякъде еуфоричните им реакции, но..  като зрител това отваряне ми е безкрайно скучно, особено при положение, че се въртят едни същи календари. Принципно Валери ми е симпатична, но влогмасите досега са безинтересни,  с нищо неразличаващи се от обикновените влогове.

Като ги гледам и неминуемо си задавам едни тъпи въпроси - примерно: правят си мюсли, овесени ядки и веднага почват да рупат, аз изчаквам поне 30 минути и не мога да си представя да ги ям така; или пък на ресторант се поръчва капучино, закуска, цитронада, десерт(аз на половината закуска и капучино съм приключила) и едно от крайно обобщените ми впечатления, но масово влогърките са слаби и даже не просто слаби, ами кльощави 😂😂
(един безкрайно смислен абзац от мен)

Интересно е колко различни впечатления имаме, гледайки едно и също нещо. На мен Майкъл на Ели ми изглежда много сериозен мъж, който определено прави впечатление и лесно би могъл да си намери друго просто красиво лице. Едва ли ще инвестира толкова време и в съвместно съжителство, семейни почивки, екскурзии и т.н., ако няма сериозни намерения.  Вече сме в години, в които бракът и децата не са на живот и смърт.
Филип например ми изглежда леко развей прах, твърде самовлюбен и някак този бизнес в друга държава ми се струва леко несериозно, но... никой не знае зад изключената камера как стоят нещата... честно казано и не държа. Пускам си красиви, усмихнати хора,  умът ми отпочива и това е ...

# 4 566
  • София
Е то хората вече си живуркат заедно и се скъсват от почивки, без да имат мъжете сериозни намерения.
Знам за много такива случаи. Поживява си с някоя, почуква я, поразходят се малко до Малта или Дубай и айде- чао, бамбина сори.
Ама и момите се бутат и нямат нищо против.

# 4 567
Благодаря ти,  Кеч!
Взаимно е.
Планерите са хубаво нещо,  което съм оставила на другите хора. Годишните лични планери имам предвид.  Иначе имам седмичен,  ламиниран,  на вратата на хладилника, с място за всичко, за което може да се сети човек. Колкото загрозява, двойно повече работа върши, та се опитвам да не му прилагам излишно холивудски стандарти.

# 4 568
Да бе, съвременните жени са крайно леки. И аз преди години казах в прав текст на мъжа си "Омъжих се за теб, за да те вкарам в леглото си!" Малко като джуджетата на Тери Пратчет и златото. Grinning
По темата: ,НЕ ПРИЗНАВАМ други календари, освен шоколадовите. По-добре да си спестиш за един свестен продукт full size, отколкото две дузини тестерчета, ама ха.
Искам да ми препоръчате хубав влог на тема компютърни игри - стратегии. Нещо Сив шестицата ме дразни, петицата, Стронгхолд, АоЕ, Crusader Kings двойката омръзнаха, искам нещо ново.

# 4 569
Същата работа като планера ми върши и един обикновен тефтер от кварталната книжарница. В него си записвам абсолютно всичко важно и което ми е необходимо за деня. Ако човек е много зает,ок нека си купи планер,няма лошо,но колко могат да са заети хора,които не работят и по цял ден се снимат? Купили са си ги само да си ги снимат за Instagram.
За календарите,когато работех в аптека си взимах мостри и без да давам пари. Дори,когато вече не работя в аптеки,а имам друга работа,пак си взимам мостри без пари.Влогърките изобщо не могат да ме зарибят да си ги купя.

# 4 570
  • София
Много ме мотивирват влогърките да съм продуктивна и по-активна.
но аз попринцип необичам много нови придобивки да гледам.
И мен попринцип мно го ме мотивират влогърките.

и как ви мотивират по-точно като те нито са активни нито продуктивни? това с планера пък особено е пълна глупост в 21ви век да поддържаш на хартия. Какво правиш като ти се сменят плановете? С коректор ли търкаш? Как се подсещаш че трябва нещо да свършиш?
Еее, Мацето, след всичко, което изписах в темата, мислех, че е ясна иронията Mr. Green
А и не пиша "по принцип" заедно : )

С по- голям успех ще заимам делтапланер, отколкото планер.
Повечето влогърки не само в очите не бих ги погледнала, а и в главите като цяло.

Обич Синеока, кефиш!

Абе и аз се изненадах JoyпоПринцип не очаквах от теб такова изказване Joy

Малее днес чак премиерно гледах клипа на Валката, завиждайтИ!

# 4 571
В новият влогмас на Валери, видяхте ли как и се падна  молив за вежди- пробва го на ръката си, не бе нейн цвят и каза че ще го включи в гивауей. Много гнусно

# 4 572
Всъщност, планера който рекламира Валери, доста ми допадна и въпреки цената си пак е по-евтин от планерите в Orange, които тръгват от 40-50 лева нагоре #Crazy .

# 4 573
Всичките така правят. Попова каза, че ако "ви е обидно и гадно да не участвате". Ама гледайте го като тийнки, не като самостоятелни платежоспособни женки.

# 4 574
  • Русе
В последното си видео Златена говори и казва точно колко е получила като пари от туба. Но заключението е copy - paste от това на Ели: ,,не вярвайте на всеки влогър,защото всеки продукт стои и се усеща различно ..... ,,

Общи условия

Активация на акаунт